Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url=http://www.allegro.pl/item751272281_porzucona_onka_pilnie_szuka_domu_radomsko.html]Porzucona ONKA pilnie szuka domu Radomsko (751272281) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

[url=http://www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/5254/]Porzucona ONKA pilnie szuka domu Radomsko : Temida : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl[/url]

Posted

Temida, Dulencja z Leosiowego wątku melduje się na posterunku. Nie mogę jej zabrać, mogę podrzucać wątek i dołożyć się na sterylkę.

Wiesz jak jest...Amis dopiero wzięty ze schronu, dwa stałe koty i kolejny z mocznicą na wiecznym DT. I Leon, na DT, o ile przyjdzie.... A wszystko w wynajmowanym mieszkaniu:shake:

Posted

Witaj, miło Cię tu widzieć. Wiem, że jesteś zazwierzęcona, ale może coś Ci się obije o uszy. O podrzucanie wątku w miarę możliwości proszę. Jeśli chodzi o sterylkę to damy sobie z tym radę. Na ograniczanie cierpienia zawsze znajdą się środki.
Możliwe, że będziemy rozbić jakąś aukcję cegiełkową na Allegro.
Teraz najważniejszy jest dom, bo wiem, że w schronisku znajdzie go szybko na jakiejś wsi na łańcuchu.

Posted

Zrobię, ale powiedz jaki chcesz. Co mam tam zawrzeć, same zdjęcia i kontakt, czy po krótce historię. Najlepszy byłby chyba zdjęcia i jakieś rzucający się w oczy napis. Format A4.

• 3 weeks later...
Posted

Państwo od adopcji się nie odezwali, a termin pobytu u tej Pani się kończy. Jeżeli podejmiemy decyzję o schronisku to sunia trafi na łańcuch na jakąś wieś.
PROSZĘ POMÓŻCIE.

Posted

Zajrzałam tu dopiero dzisiaj. Jakiej pomocy oczekujecie. Jeśli tylko DS, to niestety, jeśli zbiórki na jakiś hotelik, to przyłącze sie do nagłosnienia wątku i dorzuce grosik.