agaga21 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 mikosaj, allegro się skończyło. napisał do mnie jeden pan, odesłałam go do ciebie na telefon. jeśli mam wznowić allegro to proszę o informację. jeśli ma być wyróżnione to proszę o przelew. Quote
ab-agnieszka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Zaprosilam na watek osobe zainteresowane adopcja naszego Barona ale mysle ze Honey bylaby bardziej odpowiednia i jest w wiekszej potrzebie. Quote
Alicja Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [FONT=Arial][B]Czekamy na wieści ...[/B][/FONT] Quote
agnieszka24 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ja tez trzymam kciuki!! :cool3: Przepraszam za offa.. Cioteczki można pomóc schroniskowym psiakom oddając swój głos!! To nic nie kosztuje, a wiele może zdziałać :smile: Ruszyła nowa akcja Tesco - POMAGAJMY ZWIERZĘTOM :loveu: 10% wartości z każdej zakupionej w Tesco karmy dla zwierząt zostanie przekazane 5 schroniskom :lol: Swój głos można oddać tutaj: Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o. Roześlijcie to info gdzie się da. Skoro można pomóc psiakom w schroniskach, to dlaczego tego nie zrobić :p Quote
mikosaj Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Chciałam Wam wszystkim bardzo podziękować za pomoc i zaangażowanie w znalezienie domu dla mojej Honey. W dniu dzisiejszym Honey zmieniła właścicieli i mam naprawdę nadzieję, że będzie szczęśliwa i a przede wszystkim kochana przez wszystkich domowników. Jest mi bardzo ciężko, ale wierzę, że kiedyś się pozbieram i że na wspomnienie o niej nie będę już płakać. Tylko martwię się czy Honey sobie poradzi z tym wszystkim... Jeszcze raz bardzo dziękuje Wam za pomoc i za każde słowo, które tutaj było napisane - nawet te bardzo ostre, które zabolały. Jesteście cudowne!!! Quote
Alicja Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [FONT=Arial]Mikosaj .....:glaszcze: dla Honey ...szczęścia w nowym domeczku[/FONT] :kciuki: Quote
justysiek Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f412/po-przejsciach-147798/ ciotki to chyba o Honey:oops: Quote
Poker Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 to jest o Honey :-(, trzeba ludziom koniecznie pomóc. Poradzić jakiegoś behawiorystę. Podam mu link do wątku Honey,żeby byłą ciągłość. Quote
OniISucz Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Poker napisał(a):to jest o Honey :-(, trzeba ludziom koniecznie pomóc. Poradzić jakiegoś behawiorystę. Podam mu link do wątku Honey,żeby byłą ciągłość. Tak to o tej suni :):):):) i będę potwornie wdzięczny za każdą pomoc.Staram się znaleźć jak najwięcej informacji które mogą mi pomóc w układaniu psa ,ale nigdy nie korzystałem z forum i uczę się tu poruszać.Za pomoc z góry dziękuję :):):):) Quote
Recommended Posts