Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mikosaj, allegro się skończyło. napisał do mnie jeden pan, odesłałam go do ciebie na telefon.
jeśli mam wznowić allegro to proszę o informację. jeśli ma być wyróżnione to proszę o przelew.

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez trzymam kciuki!! :cool3:

Przepraszam za offa..

Cioteczki można pomóc schroniskowym psiakom oddając swój głos!!
To nic nie kosztuje, a wiele może zdziałać :smile:

Ruszyła nowa akcja Tesco - POMAGAJMY ZWIERZĘTOM :loveu:

10% wartości z każdej zakupionej w Tesco karmy dla zwierząt zostanie przekazane 5 schroniskom :lol:

Swój głos można oddać tutaj: Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.

Roześlijcie to info gdzie się da. Skoro można pomóc psiakom w schroniskach, to dlaczego tego nie zrobić :p

Posted

Chciałam Wam wszystkim bardzo podziękować za pomoc i zaangażowanie w znalezienie domu dla mojej Honey. W dniu dzisiejszym Honey zmieniła właścicieli i mam naprawdę nadzieję, że będzie szczęśliwa i a przede wszystkim kochana przez wszystkich domowników. Jest mi bardzo ciężko, ale wierzę, że kiedyś się pozbieram i że na wspomnienie o niej nie będę już płakać. Tylko martwię się czy Honey sobie poradzi z tym wszystkim...
Jeszcze raz bardzo dziękuje Wam za pomoc i za każde słowo, które tutaj było napisane - nawet te bardzo ostre, które zabolały.
Jesteście cudowne!!!

Posted

to jest o Honey :-(, trzeba ludziom koniecznie pomóc. Poradzić jakiegoś behawiorystę.
Podam mu link do wątku Honey,żeby byłą ciągłość.

Posted

Poker napisał(a):
to jest o Honey :-(, trzeba ludziom koniecznie pomóc. Poradzić jakiegoś behawiorystę.
Podam mu link do wątku Honey,żeby byłą ciągłość.

Tak to o tej suni :):):):) i będę potwornie wdzięczny za każdą pomoc.Staram się znaleźć jak najwięcej informacji które mogą mi pomóc w układaniu psa ,ale nigdy nie korzystałem z forum i uczę się tu poruszać.Za pomoc z góry dziękuję :):):):)