Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny , bardzo Wam dziekuje w imiemiu Darmy.ze tu zajrzałyscie!
Teraz juz wszystko ruszy z kopyta!!!
Mam taka nadzieje,Monika uratowla jej zycie,to jest najwazniejsze,a my razem znajdziemy jej domek..
Jakby co to mam dla niej hotelik...

Posted

Ło matko*:crazyeye: Takie śliczności nożem !!!*:angryy: Żeby ich tak nożem ktoś przejechał !!! Gój się, łapko gój niech się pięknie goji, a niunia niech rośnie na piękne psisko. Kolejny maluch przypominający moją Sarę i w podobnym wieku ...*:shake: takie ufne i kochane zaufało jakim bandytom, a potem ehh :2gunfire: .

Posted

sprawa wygląda tak
Państwo chcą owczarka /w typie/ około 2 lat. Mieszkają w Warszawie - Białołęka. Mają dom, ogród. Nie mają dzieci ale odwiedza ich bratb tej Pani z roczna córką więc chcą takiego psiaka, który by kochał dzieciaki. Państwo wyjeżdżają na urlop i będą 5 października - zgadzają się na wizytę po i przed, podpisanie umowy. Mieli 9 letniego owczarka ale nie żyje i bardzo tęsknią za psiakiem. Nie mają jeszcze dzieci ale w przyszłości planują. Tak, że jak macie "kandydatów" to ślijcie mi na emaila [email protected] lub na pw. Nie ogłaszam tego na przygarnę psa - boo ... NIE RÓBCIE SOBIE OD RAZU ZBYT DUŻYCH NADZIEI - JA WYŚLĘ KANDYDATÓW A NÓZ JEST TO SUPER DOMEK - ALE TRZEBA TO WSZYSTKO TRAKTOWAC Z REZERWĄ.

Posted

dziś o 19 przychodzą potencjalni opiekunowie Darmy,nie nastawiam się absolutnie ale cieszę się ze wreszcie ktoś się zainteresował.Mała zamieszkałaby w Radomiu tak więc w kazdej chwili mogłabym zajrzeć i zobaczyc jak się chowa.Trzymajcie kciuki,choć ja wolałabym się mile zaskoczyc niż niemile rozczarować.Jestem raczej pesymistką ale nadzieję warto mieć

Posted

Darmunia bardzo się podobała,Państwo w ciągu kilku dni mają dać ostateczną odpowiedz co do adopcji.Jestem dobrej myśli choć nie chciałabym zapeszać.Miałaby naprawdę super warunki gdyby trafiła do tych ludzi.Cóz nie pozostaje nic innego jak cierpliwie czekać na decyzję