Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darmiczku biegnij na górę! To przecież takie piękne skrzywdzone psie dziecko... Gdzie jesteś domku??? Już czas najwyższy żeby Darma poznała że są też dobrzy ludzie :oops:

Posted

domek czeka,nie rozmyslili nsię absolutnie,budka już się robi.Sunia jest nadal u mojej przyjaciólki.Z łapką juz w porządku,zrosła się,mała nie kuleje.Jak tylko trafi do domku wstawię zdjęcia tak jak obiecałam

Posted

wszystko w jak najlepszym porządku,mała na początku przyszłego tygodnia juz trafi do nowego domku,narazie zabierają ją na spacerki razem z jej przyszłą koleżanką,będę na bieżąco informowac jak mała trafi juz do domku i zdjęcia będą napewno

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Niestety Darma zwana Misią szuka domu:( Nie chcę komentować właścicieli,którzy tak zabiegali o nią i tak chcieli ją zabrać do siebie jak najszybciej.Zostawie to bez komentarza.Tak więc Misia szuka domu,najlepiej domu z ogrodem.Oddamy ją razem z budą,którą dla niej kupiłyśmy.Jest wysterylizowana i zaszczepiona.Prosze pomóżcie znaleźć jej kochający dom!!!!

Posted

OJ,Oj,oj...tak bywa..
Ostatnio wcale nie tak rzadko.To chyba ten kryzys.
Bede szukac domku dla niej ,i oczywiscie dam lokalne ogloszwenia, wykorzystam jedno ze zdjec,dobrze?

Posted

cuda się zdarzają:))))Darma zwana Kofi i Misią juz w nowym domu!!!!!!noc spędza z nowymi właścicielami!!!!błyskawiczna adopcja ale będzie jej naprawdę dobrze a my będziemy mogły w kazdej chwili ją odwiedzić.Dziękuję za szybką reakcję,wkrótce zdjęcia z nowego domu

Posted

Monika! zagladam pelna niepokoju ..a tu taka radosc.jestescie naprawde wspaniałe, ze tak szybko działacie!
Bo Ty mowisz o cudzie,ale ja wiem ile trzeba zachodu , telefonow wykonac maile napisac...
Wiem ,ze to ciezka Wasza praca dała jej dom.Dzieki!