Ulka18 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Zamiast Sarenka poszedl do kastracji podobny pies z jego boksu, na stronie jest jako : ''Mniejszy''. To ten najmilszy piesek z boksu. Sarenek pojdzie w najblizszych dniach. Kierownik juz wie o 'zamianie'. Prosze o ogloszenia pieska Mniejszego :modla: [URL="http://img2.imageshack.us/i/dsc04563p.jpg/"][IMG]http://img2.imageshack.us/img2/7779/dsc04563p.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img93.imageshack.us/i/p1040155.jpg/][IMG]http://img93.imageshack.us/img93/3651/p1040155.jpg[/IMG][/URL] Quote
agusiazet Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 A to mały farciarz! A jest na stronie schroniska? Quote
yoko100 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Zapraszam na nowy bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/super-bazarek-dla-mieleckich-psiakow-juz-otwarte-do-22-10-a-149018/?highlight=mielec[/URL] Quote
kaskadaffik Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='agusiazet']A to mały farciarz! A jest na stronie schroniska?[/quote] Mniejszy jest na stronie, ale on nie jest bojacy raczej tak jak pisze, ale sam nie podchodzi, ale tez nie ucieka, tylko sobie siedziałi mozna spokojnie go pogłaskać:p Właśnie Zbyszek mówił że to Sarenek i mu powiedziałam, że według mnie nie za bardzo:p to się psince udało przy pomyłce, tylko mogłysmy zdjęcia ładne zrobić, a jakoś nie pomyslałam:mad:bo ma takie wystrachajła:roll: Quote
halcia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Tez nie pomyslałam,robiłam tylko te zdjecia na które było zamówienie wczesniej zgłoszone,coby bury nie było.:shake: Quote
Sabina02 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Mniejszego mial ktos z Dolnego Slaska adoptowac pare miesiecy temu, pamietacie? Czy nie odezwali sie wiecej? PS. Mniejszy jest w moim grupowym wyroznionym Allegro juz od jakiegos czasu. Zaraz dopisze, ze jest wykastrowany i zamienie fotke na nowa. Quote
Ulka18 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Teraz to o zdjeciach lepiej zapomniec, kto by spojrzal na ublocone, brudne psy? Pamietacie pania z Bochni, ktorej zginal collie, ktory prawdopodobnie odnalazl sie w Olkuszu i dziewczyny do niej dzwonili i wyslaly zdjecie, a ona odpowiedziala, ze to nie jej, bo jej byl czysty i wyczesany :no-no-no: takie jest podejscie przecietnych obywateli do psow ze schroniska. Mam jeszcze kilka zdjec Mniejszego, zmienie mu galerie. On nie jest bojacy, a bardzo przylepny, tylko sie tego dominanta z boksu boi. W jego sprawie nikt sie nie odezwal. Quote
kaskadaffik Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Zrobiłam cafeanimal i adopcje psom z drugiego i trzeciego rzędu pierwszej strony galerii, ide po kolei, tylko muszę na neta do mamy jeździł, bo u mnie mam wykorzystany transfer na ten miesiąc:angryy: Takie nety bezprzewodowe są niestety:oops: Quote
halcia Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Dobrze,ze masz zapas zdjec.On wczoraj był czysciutki,bo tymczasowo jest na hali. Quote
yoko100 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Zapraszamy na szkolny (i nie tylko) bazarek. :loveu: Kolejny dla mieleckiego schroniska i jego podopiecznych:Dog_run: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/przybory-szkolne-dla-dzieciakow-nie-tylko-na-mieleckie-schronisko-do-25-10-a-149296/?highlight=mielec"]Przybory szkolne dla dzieciaków i nie tylko na mieleckie schronisko!!!!! do 25.10[/URL] Quote
Ra_dunia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 jeśli potrzebny tekst/teksty dajcie znać (najlepiej od razu z linkiem do galerii). Quote
yoko100 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='grzenka']Co u Sarenka?[/QUOTE] Jutro bede w schronisku to podpytam o Sarenka Quote
yoko100 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Dziewczyny mam strasznie zla wiadomosc.:placz::placz::placz::placz: normalnie az mnie zamurowalo.Sarenek sie nie wybudzil po zabiegu:(:( wlasnie wrocilam ze schroniska:-(:-(:-( [*] Quote
coronaaj Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='yoko100']Dziewczyny mam strasznie zla wiadomosc.:placz::placz::placz::placz: normalnie az mnie zamurowalo.Sarenek sie nie wybudzil po zabiegu:(:( wlasnie wrocilam ze schroniska:-(:-(:-( [*][/QUOTE] Matko Boska co sie stalo:shake::shake:nic nie zapowiadalo tragedii:placz::placz:moze serduszko???:crazyeye::crazyeye:przykro mi drogi Sarenku....biegaj szczesliwie za TM:-(:-(tam ci juz nic nie grozi:loveu::loveu: Quote
yoko100 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='coronaaj']Matko Boska co sie stalo:shake::shake:nic nie zapowiadalo tragedii:placz::placz:moze serduszko???:crazyeye::crazyeye:przykro mi drogi Sarenku....biegaj szczesliwie za TM:-(:-(tam ci juz nic nie grozi:loveu::loveu:[/QUOTE] Nie wiadomo dlaczego doktor sam byl zdziwiony:(:placz: ale idac do schroniska takich wiesci sie nie spodziewalam.A mial szanse wyjsc ze schroniska:placz::placz: trzeba teraz postanowic cos co z tymi deklaracjami co byly na Sarenka Quote
wtatara Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 nie mogę uwierzyć.:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
yoko100 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='wtatara']nie mogę uwierzyć.:placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE] Tez nie moglam jak to uslyszalam:( Quote
Ulka18 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Niestety czasami tak sie zdarza, niektóre psy albo sa uczulone na skladniki narkozy albo maja jakies wewnetrzne doleglowosci i nie budza sie z narkozy. Tak sie stalo z kudlatym psem Kacperkiem z b. 47, ktory byl zarezerwowany i mial dom, potrzebna byla tylko kastracja. Nie zdazylysmy, jest nas za malo, zeby pomóc wszystkim psom, to jest dobijające :placz: [B][COLOR="DarkOrchid"]Biegaj szczesliwy Sarenku zaTeczowym Mostem [/COLOR][/B]['] ['] ['] Quote
Reno2001 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Qrcze, ale wiadomośc :-(... Sarenku, dla ciebie [*] Quote
yoko100 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Oby choc teraz byl szczesliwy bo tutaj to szczescia nie zaznal:(:(:( Quote
kaskadaffik Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Nie mam słów na takie nieszczęścia niespodziewane, Sarenku serduszko nie wytrzymało:-( a miało byc tak pieknie:shake: Quote
grzenka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 To nie tak miało być:-(, brak mi słów po prostu:placz: Sarenku [*] [*] [*]:placz: Quote
Recommended Posts