Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawialam z kierownikiem o Sarenku.Kastracja bedzie w tym tygodniu bo juz doktor wrocil.Po kastracji kierownik da go do blizszych boksow zeby zobaczyc jak sie zachowuje.Bo teraz to obrozy sobie nie da nawet zalozyc.Taki dzikusek z niego

Posted

[quote name='yoko100']Rozmawialam z kierownikiem o Sarenku.Kastracja bedzie w tym tygodniu bo juz doktor wrocil.Po kastracji kierownik da go do blizszych boksow zeby zobaczyc jak sie zachowuje.Bo teraz to obrozy sobie nie da nawet zalozyc.Taki dzikusek z niego[/quote]
czeka Was na pewno dużo pracy ale wierzymy że bedzie dobrze

Posted

[quote name='Ulka18']Kierownik ma umowe Domu Tymczasowego. Trzeba ja podpisac z Pania Asia. Po wydarzeniu z Ambem trzeba na zimne dmuchac :shake:
Bardzo dobry pomysł, a w zasadzie konieczność.
Sprawa Ambusia to dla mnie szok, wyobrażam sobie, że dla Was po tysiąckroć większy...

Posted

To wydarzenie powinno nas wszystkich wiele nauczyc. Nie ma niczego na hurra, szybko, byle psa wyciagnac, bo iles tam siedzi. Trzeba wszystko dokladnie zaplanowac i ustalic co w razie czego np. gdy zabraknie pieniędzy, gdy pies zachoruje, gdy cos zbroi, ucieknie, itd. Mielismy takie rozne przypadki z DT, ze glowa mala, kazdy inny np. Imbir, Maja, Brawurka, Ambo, Lori.
Kierownik tak samo jak my wszystko przezywa, jest zdołowany ubieglym tygodniem. Stracil zaufanie do niektorych ludzi :shake:
Dziwi mnie obruszanie sie na watkach, gdy pytam np. o pieniadze na paliwo, czy inne w tym stylu. Ale dla mnie zasada 'jakos to bedzie' jest dziecinna.

Posted

ile my mamy teraz tych pieniedzy. Czy wszyscy wpłacili deklaracje za wrzesień.
Coroonaj zapłaciła za 3 m.
ja 40 zł i 60 bazarek
Yoko proszę podaj jeszcze raz proszę to uzupełnię w I poście