Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yoko100 napisał(a):
Sarenek pojdzie do hoteliku po kastracji dzis kierownik zapisal i mowil ze za tydzien lub poltora bedzie po to mozna go wziasc.:multi:

To bardzo dobra nowina dla nas :loveu:.

Posted

ja jeszcze nie dostałam konta aby wpłacić za wrzesień.Nie wiem jak inni- Alicja dostała bo wpłaciła. Za kastrację się płaci w schronie -tak?
To można wziąć na początek z tych pieniędzy nadwyżkowych.

Posted

Sarenek jest teraz mniej plochliwy niz kiedys, ostatnio czesto jestesmy w jego boksie i widac roznice. Nie ucieka, nie chowa sie. Pani Asia z hoteliku na pewno sobie z nim poradzi.

Posted

Yoko, ale czy są wpłacone na ten cel pieniądze? Bo inaczej to chyba nic z tego? Jeśli z książek nie uzbierało się 50 zł to muszę poprosić córkę, żeby zaniosła gotówkę i powiedziała na jaki cel!!!

Posted

Rozmawiala z kierownikiem ze pieniazki oddam za kastracje, kierownik zanotowal w zeszycie.Tylko czekam bo kolezanka miala sprzedac kilka ksiazek.Mam 30 zl z tych trzech.Z tamtego bazarku tez jeszcze nie ma nic bo dopiero jutro sie konczy

Posted

na kastrację będzie z pieniędzy dodatkowych-Alicja wysłała 150 zł za 3 miesiące.
ja wysyłam 40 zł zdeklarowane i 60 zł z bazarku chociaż pieniążków jeszcze nie mam.
Sprawdzcie kto ile wysłał to wpiszę w poście pierwszym