Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To bym z karma od Kierownika wystarczylo. Kierownik obiecal, ze da jeden duzy worek do hoteliku.

Yoko, nabilas punktow u kierownika ostatnio, drąz temat poki pamieta ;)

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ulka18']To bym z karma od Kierownika wystarczylo. Kierownik obiecal, ze da jeden duzy worek do hoteliku.

Yoko, nabilas punktow u kierownika ostatnio, drąz temat poki pamieta ;)[/QUOTE]

W sumie ten piesek jest malutki to i duzo nie zje a na szczepinia jakies bazarki mozna porobic.Kastracja juz z glowy.
Dzis mi kierownik mowil o tym piesku ze jest spokojny tylko nie zabardzo lubi na smyczy chodzic.I ciezko go zlapac ale ze mozna go brac.

Posted

Jutro jestem w hoteliku wyrównać dług za Lukasa, wiec powiem, że ten sarenek Bis jedzie do niej - z kasą trzeba tylko szybko kombinować, aby była przynajmniej na jeden miesiąc z góry!

Posted

[quote name='agusiazet']Jutro jestem w hoteliku wyrównać dług za Lukasa, wiec powiem, że ten sarenek Bis jedzie do niej - z kasą trzeba tylko szybko kombinować, aby była przynajmniej na jeden miesiąc z góry![/QUOTE]

Agusiu ja mam juz 400zl na Sarenka w domu pieniazki juz czekaja i zabawki.bcz wplacila za 5 miesiecy z gory i cooronaj za 3 miesiace z gory i wtatara tez wplacila.i 100 zl mam z bazarku na weterynarza.

Posted

Z tego co pisała Ulka18, Mniejszy może trafic do hoteliku w okolicach 05.11. Było tu tutaj na wątku ;). Kwestia chyba podsumowania deklaracji i pies najdalej za tydzień mógłby chyba wyjśc ze schroniska.

Posted

Tak wlasnie Agusia miala byc w czwartek u Pani Asi i sie jeszcze dowiedziec co nie co i napisac.Ale nic nie napisala:(
Ja go moge zawiesc jaknajszybciej sie da.Tylko musi P.Asia wrocic.

Posted

[quote name='Reno2001']Z tego co pisała Ulka18, Mniejszy może trafic do hoteliku w okolicach 05.11. Było tu tutaj na wątku ;). [/QUOTE]
Wiem, wiem;)...pytam dlatego, że to jeszcze tylko kilka dni, dzisiaj już 1-ego, a na wątku było zupełnie pusto...

Posted

Pani Asia wyjechala na te swieta, wroci dopiero 3-go, a 4-go ma sterylke swojej suczki i dlatego przyjecie Mniejszego moze byc dopiero 5-go.

A jak deklaracje na Mniejszego? Ile jest miesiecznie?

Posted

Rozmawiałam z Asią, nawet zajmowałam się psami jak wyjechała. Fanta z Tarnobrzegu jest przekochana, a nikt jej nie chce:( Ulka18 może zareklamowałabyś ją Niemcom, tylko ona nie nadaje się do innych psów, ale do ludzi, jak się jej nie boją jest przewspaniała. Ale to spora, owczarkowata sunia.

Wracając do pieska, nazwałam go Bis, może być za 8 zł dziennie + inne wydatki, jeśli wyskoczą. Jeśli Kierownik da karmę i Yoko się potarguje, myślę, że dałoby się za 7 zł. Więc trzeba 210 zł miesięcznie, a deklaracji jest chyba na 190 zł.

SARENKU, PAMIĘTAMY O TOBIE!!!

Posted

[quote name='Ulka18']Czyli brakuje 20 zl miesiecznie na Mniejszego ?[/QUOTE]

Tak 20 zl.Na wet to ja jeszcze jakies bazarek zrobie.Wtatara moze zmienisz w tytule ze potrzeba juz tak nie duzo

Posted

[quote name='agusiazet']Yoko, podaj mi na PW swój numer konta to wyślę moje deklarowane 50 zł:) I może załóż pieskowi wątek własny, bo tak piszemy u Sarenka, a już inny piesek skorzysta z jego szansy![/QUOTE]

Tak racja pasuje zalozyc nowy watek a jak damy malemu na imie??