Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Straszne, ale straszna wiadomość:(:(:( Nie takich się spodziewałam na tym wątku:(:(:( Sarenku, biedaku, bądź już tylko szczęśliwy!!!

Może weźmy tego, którego wcześniej wykastrował doktor. miał takie szczęście, więc niech ma dalej. i wizualnie do Sarenka podobny!!!

Posted

Ja mam 400 zlotych juz wplconych .I 100 zl z bazrku na szczepienia.Zabawki od wtatary tez czekaja.Trzeba zapytac osob wplacajaych czy podtrzymuja wplaty na innego pieska.Ja zapytam znajomego. Jesli nic sie nie zmienia to fajnie byloby to zrobic jak najszybciej bo zimno sie robi.
Tylko bedzie dylemat ktorego psiaka wziasc.

Posted

Napisalam do znajomego jak da mi znac czy od podtrzyma czy nie to napisze.Jesli on by nie podtrzymal to bylo by 190 zl a jesli podtrzyma bedzie 290zl. deklaracji. Zabawki tez czekaja :)

Sarenek byl wpisany w kolejke do Murki to sie zwolnilo miejsce i Boyka tez wpisana wiec mozna wpisac inne jakies bidy .Narazie kolejka nie ruszyla ale miejmy nadzieje ze Erunia niedlugo znajdzie domek i kolejka ruszy.

Ale mi sie do teraz nie chce w to wierzyc:(

Posted

Dziewczyny, a może dac szansę Mniejszemu czyli temu koledze Sarenka z boksu? On już po kastracji jest.
http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=0&sort=data%20DESC&pid=2449

A Sarenek to nie miał iśc do hoteliku w Brzyścu?
Jesli nawet był wpisany w kolejkę do Murki to i tak nie ma sensu teraz specjalnie wybierac psiaka na jego miejsce. Dla Ery póki co nie szykuje się nic na szybko. Po niej na pewno przyjdzie Linda. Który psiak potem przybędzie, będzie zależało od ruchów w hoteliku.

Posted

Mi to dalej siedzi w głowie, że malizna miał szansę, ale nie żyje:-(

Ja tak cicho myslę, że powinien chyba pójść taki piesek, który ludzki, żeby go ogłaszać i domek szybko znaleźć. Bo trudnych psiaków jest u Murki kilka i kolejka przez to z nimi stoi:roll: a zawsze lepiej żeby takie psiaki przy ludziu były, bo moga za jakiś czas sfiksować od schronu:roll:

Posted

Agusiu ja nawet nie mialam jak zadzwonic do Pani Asi bo nie mam numerow bo telefon mi sie zepsul:angryy: dalam go na gwarancje ale cos nie daja znac ze juz jest.A juz tyle czasu minelo:angryy:
Byloby fajnie gdybys mi podala jeszcze raz:*:*

Posted

Ja oczywiście też podtrzymuję swoją niewielką:oops: deklarację - może faktycznie poszedłby ten piesek, który został wykastrowany przed Sarenkiem, on taki podobny do niego:-(

Posted

Każda narkoza to ryzyko...
Psom niestety nie robi się przed narkozą kompletu badań jak ludziom.
Żegnaj Sarenku. [`]
Wszelkie troski już za Tobą...
Biegaj za TM z naszym Beksą.

Posted

Ulka18 napisał(a):
P.Asia moze przyjac psa po 4.11.2009, wyjezdza na swieta. Wczoraj z nia rozmawialam.

No to w sumie juz niedlugo.Ja czekam na odpowiedz od tego mojego znajomego.Fajnie ze rozmawialas z Pania Asia bo ja dalej bez telefonu swojego:angryy: