Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olcia']praktyka czyni mistrza, a przypomnij sobie jeszcze pare lat temu po jakiej ilosci pojawial sie samolot :D[/quote] po takiej samej :wink: u mnie niezmiennie 8)

Posted

[quote name='Katerinas'][quote name='Olcia']praktyka czyni mistrza, a przypomnij sobie jeszcze pare lat temu po jakiej ilosci pojawial sie samolot :D[/quote] po takiej samej :wink: u mnie niezmiennie 8)[/quote]

alkoholiku jeden :P :D :o

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='Katerinas'][quote name='Olcia']praktyka czyni mistrza, a przypomnij sobie jeszcze pare lat temu po jakiej ilosci pojawial sie samolot :D[/quote] po takiej samej :wink: u mnie niezmiennie 8)[/quote]

alkoholiku jeden :P :D :o[/quote] jaki alkoholiku... od 11 miesięcy nie piłam pifa :roll: ... i jeszcze pare miesięcy nie będę pić ... więc jak po takiej przerwie w końcu sięgnę po swoje ulubione piwo - Coronę - to pewnie jednym się ubzdryngolę :lol: :lol:

Posted

[quote name='Katerinas'][quote name='Olcia'][quote name='Katerinas'][quote name='Olcia']praktyka czyni mistrza, a przypomnij sobie jeszcze pare lat temu po jakiej ilosci pojawial sie samolot :D[/quote] po takiej samej :wink: u mnie niezmiennie 8)[/quote]

alkoholiku jeden :P :D :o[/quote] jaki alkoholiku... od 11 miesięcy nie piłam pifa :roll: ... i jeszcze pare miesięcy nie będę pić ... więc jak po takiej przerwie w końcu sięgnę po swoje ulubione piwo - Coronę - to pewnie jednym się ubzdryngolę :lol: :lol:[/quote]

hmm czyzbys powoli do roli mamusi sie przygotowywala??

no po takim czasie to nawet po polowie piwka beda samoloty latac :D

Posted

[quote name='Olcia']praktyka czyni mistrza, a przypomnij sobie jeszcze pare lat temu po jakiej ilosci pojawial sie samolot :D[/quote]
przepraszam,że się wtrące...ale u mnie kiedyś bło tak,że jak patrzyłam tylko jak piją to mi już było niedobrze :wink: troszku się już wyrobiłam ale tesh jestem "małolitrażowa"

Posted

[quote name='Ania-k'][quote name='Olcia']praktyka czyni mistrza, a przypomnij sobie jeszcze pare lat temu po jakiej ilosci pojawial sie samolot :D[/quote]
przepraszam,że się wtrące...ale u mnie kiedyś bło tak,że jak patrzyłam tylko jak piją to mi już było niedobrze ......[/quote]

a widzisz praktyka czyni mistrza , Ania wrocimy do tego watku za pare lat zobaczymy co wtedy napiszesz :D

Posted

[quote name='Olcia']hmm czyzbys powoli do roli mamusi sie przygotowywala??
[/quote] no właśnie od 2 miesięcy jestem mamusią :wink:

[quote name='Olcia']no po takim czasie to nawet po polowie piwka beda samoloty latac :D[/quote] ... i tego się obawiam... :roll: to nie będą samoloty... to będą odrzutowce :wink:

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='Ania-k'][quote name='Olcia']praktyka czyni mistrza, a przypomnij sobie jeszcze pare lat temu po jakiej ilosci pojawial sie samolot :D[/quote]
przepraszam,że się wtrące...ale u mnie kiedyś bło tak,że jak patrzyłam tylko jak piją to mi już było niedobrze ......[/quote]

a widzisz praktyka czyni mistrza , Ania wrocimy do tego watku za pare lat zobaczymy co wtedy napiszesz :D[/quote]
:shock: :shock: ja już nie jestem pierwszej młodości...potem to tylko mogę się zalać w trupa :evilbat: :evilbat:

Posted

[quote name='Olcia']ech to w takim razie pozostaja mi dzisiaj kgrgle z pilotem,"tatusiem nadira" z polewaczem i cyberboyem :D[/quote]
:o :o :o no nie kumam za chiny co to : [b]kgrgle z pilotem[/b]???

Posted

[quote name='Ania-k']aaaa to kręgle tam pisało... :hmmmm: :shock: dobre... :megagrin:[/quote]

bo szybko chcialam napisac ale nie wyszlo :oops:

Posted

[quote name='Ania-k']w sumie ci powiem,że tak myślałam,ale literki były tak poprzestawiane...,że musiałam [b]isę[/b] upewnić... :megagrin:[/quote]
:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Ania-k']w sumie ci powiem,że tak myślałam,ale literki były tak poprzestawiane...,że musiałam [b]isę[/b] upewnić... :megagrin:[/quote]
:lol: :lol: :lol:[/quote]
dobre dobre... :klacz: :oops:

Posted

[quote name='adda']Dobrze, że tylko na klawiaturze :lol:[/quote]

ja tez tak mysle a reszte sprawdze w nocy jak to z tymi moimi ruchami jest :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Olcia']a reszte sprawdze w nocy jak to z tymi moimi ruchami jest :lol:[/quote] :oops: :oops: :oops:[/quote]

na kreglach koordynacje raczki, oj Adda Adda :lol:

Posted

[quote name='adda']Aaaaaaaa........ to ja nie zrozumiałam pytania......... :oops:[/quote]

ech tej nocy to pewnie szanowny pan bedzie sie tylko do kregi nadawal , wiec nie bede miala jak sprawdzic :cry: