Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 praktyka czyni mistrza, a przypomnij sobie jeszcze pare lat temu po jakiej ilosci pojawial sie samolot :D Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Olcia']praktyka czyni mistrza, a przypomnij sobie jeszcze pare lat temu po jakiej ilosci pojawial sie samolot :D[/quote] po takiej samej :wink: u mnie niezmiennie 8) Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='Katerinas'][quote name='Olcia']praktyka czyni mistrza, a przypomnij sobie jeszcze pare lat temu po jakiej ilosci pojawial sie samolot :D[/quote] po takiej samej :wink: u mnie niezmiennie 8)[/quote] alkoholiku jeden :P :D :o Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Katerinas'][quote name='Olcia']praktyka czyni mistrza, a przypomnij sobie jeszcze pare lat temu po jakiej ilosci pojawial sie samolot :D[/quote] po takiej samej :wink: u mnie niezmiennie 8)[/quote] alkoholiku jeden :P :D :o[/quote] jaki alkoholiku... od 11 miesięcy nie piłam pifa :roll: ... i jeszcze pare miesięcy nie będę pić ... więc jak po takiej przerwie w końcu sięgnę po swoje ulubione piwo - Coronę - to pewnie jednym się ubzdryngolę :lol: :lol: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='Katerinas'][quote name='Olcia'][quote name='Katerinas'][quote name='Olcia']praktyka czyni mistrza, a przypomnij sobie jeszcze pare lat temu po jakiej ilosci pojawial sie samolot :D[/quote] po takiej samej :wink: u mnie niezmiennie 8)[/quote] alkoholiku jeden :P :D :o[/quote] jaki alkoholiku... od 11 miesięcy nie piłam pifa :roll: ... i jeszcze pare miesięcy nie będę pić ... więc jak po takiej przerwie w końcu sięgnę po swoje ulubione piwo - Coronę - to pewnie jednym się ubzdryngolę :lol: :lol:[/quote] hmm czyzbys powoli do roli mamusi sie przygotowywala?? no po takim czasie to nawet po polowie piwka beda samoloty latac :D Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Olcia']praktyka czyni mistrza, a przypomnij sobie jeszcze pare lat temu po jakiej ilosci pojawial sie samolot :D[/quote] przepraszam,że się wtrące...ale u mnie kiedyś bło tak,że jak patrzyłam tylko jak piją to mi już było niedobrze :wink: troszku się już wyrobiłam ale tesh jestem "małolitrażowa" Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name='Olcia']praktyka czyni mistrza, a przypomnij sobie jeszcze pare lat temu po jakiej ilosci pojawial sie samolot :D[/quote] przepraszam,że się wtrące...ale u mnie kiedyś bło tak,że jak patrzyłam tylko jak piją to mi już było niedobrze ......[/quote] a widzisz praktyka czyni mistrza , Ania wrocimy do tego watku za pare lat zobaczymy co wtedy napiszesz :D Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Olcia']hmm czyzbys powoli do roli mamusi sie przygotowywala?? [/quote] no właśnie od 2 miesięcy jestem mamusią :wink: [quote name='Olcia']no po takim czasie to nawet po polowie piwka beda samoloty latac :D[/quote] ... i tego się obawiam... :roll: to nie będą samoloty... to będą odrzutowce :wink: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 pilot jest wiec obawy nie ma poradzimy sobie :D moga byc nawet odrzutowce Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Ania-k'][quote name='Olcia']praktyka czyni mistrza, a przypomnij sobie jeszcze pare lat temu po jakiej ilosci pojawial sie samolot :D[/quote] przepraszam,że się wtrące...ale u mnie kiedyś bło tak,że jak patrzyłam tylko jak piją to mi już było niedobrze ......[/quote] a widzisz praktyka czyni mistrza , Ania wrocimy do tego watku za pare lat zobaczymy co wtedy napiszesz :D[/quote] :shock: :shock: ja już nie jestem pierwszej młodości...potem to tylko mogę się zalać w trupa :evilbat: :evilbat: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 ech to w takim razie pozostaja mi dzisiaj kregle,"tatusiem nadira" z polewaczem i cyberboyem :D Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Olcia']ech to w takim razie pozostaja mi dzisiaj kgrgle z pilotem,"tatusiem nadira" z polewaczem i cyberboyem :D[/quote] :o :o :o no nie kumam za chiny co to : [b]kgrgle z pilotem[/b]??? Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 kregle to gra :D a ze Adda miewa samoloty po alkoholu to pilot jej sie przyda zeby ja poprowadzil :D raz w gore raz w dol :lol: Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 aaaa to kręgle tam pisało... :hmmmm: :shock: dobre... :megagrin: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='Ania-k']aaaa to kręgle tam pisało... :hmmmm: :shock: dobre... :megagrin:[/quote] bo szybko chcialam napisac ale nie wyszlo :oops: Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 w sumie ci powiem,że tak myślałam,ale literki były tak poprzestawiane...,że musiałam isę upewnić... :megagrin: Quote
adda Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Ania-k']w sumie ci powiem,że tak myślałam,ale literki były tak poprzestawiane...,że musiałam [b]isę[/b] upewnić... :megagrin:[/quote] :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 wlasnie ostatnio mam probelmy ze skoordynowaniem ruchow na klawiaturze :evil: Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='adda'][quote name='Ania-k']w sumie ci powiem,że tak myślałam,ale literki były tak poprzestawiane...,że musiałam [b]isę[/b] upewnić... :megagrin:[/quote] :lol: :lol: :lol:[/quote] dobre dobre... :klacz: :oops: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='adda']Dobrze, że tylko na klawiaturze :lol:[/quote] ja tez tak mysle a reszte sprawdze w nocy jak to z tymi moimi ruchami jest :lol: Quote
adda Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Olcia']a reszte sprawdze w nocy jak to z tymi moimi ruchami jest :lol:[/quote] :oops: :oops: :oops: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']a reszte sprawdze w nocy jak to z tymi moimi ruchami jest :lol:[/quote] :oops: :oops: :oops:[/quote] na kreglach koordynacje raczki, oj Adda Adda :lol: Quote
adda Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Aaaaaaaa........ to ja nie zrozumiałam pytania......... :oops: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='adda']Aaaaaaaa........ to ja nie zrozumiałam pytania......... :oops:[/quote] ech tej nocy to pewnie szanowny pan bedzie sie tylko do kregi nadawal , wiec nie bede miala jak sprawdzic :cry: Quote
Recommended Posts