Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']NIE!!! Bardzo mi z nim w gaciach przyjemnie jest :grab:[/quote] :roflt:
Malawaszka, mi nie wypada w pracy tak do monitora rżeć :lol:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adda'][quote name='Olcia']opuszczam was na razie mile Panie bo mnie odkurzacz zaprasza na randke:)[/quote] :o Niereformowalna ta Olcia :lol:[/quote]

Adda odrazu niereformowalna:), piach juz mi z dywanow za skarpetki uciekal:)

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='adda']
[quote]a od piasku w moich gaciach to wara :evilbat: :lol:[/quote] To nie wysypałaś go jeszcze? :lol: :lol: :lol:[/quote]

NIE!!! Bardzo mi z nim w gaciach przyjemnie jest :grab:[/quote] tee... to jakiś specjalny gatunek musi być :lol: taki nieuwierający :lol: 8)

Posted

[quote name='Katerinas'][quote name='Olcia']opuszczam was na razie mile Panie bo mnie odkurzacz zaprasza na randke:)[/quote] To się teraz odkurzacz nazywa... tak? 8) 8)[/quote]
ech zaluje ze to wlasnie sie tak nazywa, ale co z tego zanim skonczylam jeden pokoj to juz bylo spowrotem pelno zabawek przyniesionych:)

Posted

[quote name='Katerinas'][quote name='malawaszka'][quote name='adda']
[quote]a od piasku w moich gaciach to wara :evilbat: :lol:[/quote] To nie wysypałaś go jeszcze? :lol: :lol: :lol:[/quote]
NIE!!! Bardzo mi z nim w gaciach przyjemnie jest :grab:[/quote] tee... to jakiś specjalny gatunek musi być :lol: taki nieuwierający :lol: 8)[/quote] He he, a może malawaszka tak lubi jak ją coś uwiera? :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='malawaszka']NIE!!! Bardzo mi z nim w gaciach przyjemnie jest :grab:[/quote] :roflt:
Malawaszka, mi nie wypada w pracy tak do monitora rżeć :lol:[/quote]eee tam ... nie wypada :lol: tylko ludziska będą się dziwnie na Ciebie patrzeć 8) [size=2]ze mną tak było :lol: [/size]

Posted

[quote name='adda'][quote name='malawaszka']NIE!!! Bardzo mi z nim w gaciach przyjemnie jest :grab:[/quote] :roflt:
Malawaszka, mi nie wypada w pracy tak do monitora rżeć :lol:[/quote]
[b]Adduś[/b], to może zmień pracę? Po są i takie, gdzie rżenie jest na miejscu... :lol: 8)

Posted

[quote name='adda'][quote name='Katerinas'] I zostawiacie auto przed posesją?[/quote] Tak, a kto tam takiego syfa ruszy :lol:[/quote]

oj Adda nie kracz mi gwizdneli opla ktory lewdo jezdzil:), a nastepnego rozwalilam w drobny mak:)

Posted

[quote name='Katerinas'][quote name='malawaszka'][quote name='adda']

NIE!!! Bardzo mi z nim w gaciach przyjemnie jest :grab:[/quote] tee... to jakiś specjalny gatunek musi być :lol: taki nieuwierający :lol: 8)[/quote]

u Malawaszki lepszy piasek bo moj w skarpetki uwiera :evil:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Katerinas'][quote name='malawaszka'][quote name='adda']
NIE!!! Bardzo mi z nim w gaciach przyjemnie jest :grab:[/quote] tee... to jakiś specjalny gatunek musi być :lol: taki nieuwierający :lol: 8)[/quote] He he, a może malawaszka tak lubi jak ją coś uwiera? :lol:[/quote]
Ano właśnie! Każdy ma jakieś zboczenie...

Posted

[quote name='adda'][quote name='Katerinas'][quote name='malawaszka'][quote name='adda']
NIE!!! Bardzo mi z nim w gaciach przyjemnie jest :grab:[/quote] tee... to jakiś specjalny gatunek musi być :lol: taki nieuwierający :lol: 8)[/quote] He he, a może malawaszka tak lubi jak ją coś uwiera? :lol:[/quote]

taaaakkkk uwieraj mnie uwieraj - to moje ulubione słowa :lol: :lol: :lol: :evilbat:

Posted

NIE!!! Bardzo mi z nim w gaciach przyjemnie jest :grab:[/quote] tee... to jakiś specjalny gatunek musi być :lol: taki nieuwierający :lol: 8)[/quote] He he, a może malawaszka tak lubi jak ją coś uwiera? :lol:[/quote] ... a to i specjalne gacie chyba muszą być do tego piachu, nie? 8)

Posted

[quote name='Dalma&Maja'][quote name='adda'][quote name='malawaszka']NIE!!! Bardzo mi z nim w gaciach przyjemnie jest :grab:[/quote] :roflt:
Malawaszka, mi nie wypada w pracy tak do monitora rżeć :lol:[/quote]
[b]Adduś[/b], to może zmień pracę? Po są i takie, gdzie rżenie jest na miejscu... :lol: 8)[/quote]

ja chce ja chce gdzie taka jest???

Posted

[quote name='adda'][quote name='Olcia']piach juz mi z dywanow za skarpetki uciekal:)[/quote] Nie noś skarpetek :lol:[/quote]

to bym na mydlo nie wyrobila , zeby sie domyc takie te moje dywany czyste, a skarpetki no coz mamy takie czasy ze kupuje jednorazowki:)

Posted

[quote name='Olcia']Katarinas to bylo nowiutkie volvo z salonu, wiec jakby sie cos stalo to mino ze Seba kocha psiaki to raczej bym sie tu dlugo nie pokazala, albo skamlala do Addy albo Ludka(bo najblizej) o przenocowanie nawet na wycieraczce :)[/quote] uuu... no tak...
Ale jest na to rozwiązanie :wink: Kupować używane autka :wink: Mniej się człowiek stresuje :wink:

Posted

[quote name='Dalma&Maja'][b]Adduś[/b], to może zmień pracę? Po są i takie, gdzie rżenie jest na miejscu... :lol: 8)[/quote] A jaka to praca? :o

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='adda'][quote name='Katerinas'][quote name='malawaszka'][quote name='adda']

taaaakkkk uwieraj mnie uwieraj - to moje ulubione słowa :lol: :lol: :lol: :evilbat:[/quote]

no ladnie Malawaszka lekka perwerka mi tu zlaecialo, ladnie to tak z piatku??:)

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='Katerinas'][quote name='malawaszka'][quote name='adda']

NIE!!! Bardzo mi z nim w gaciach przyjemnie jest :grab:[/quote] tee... to jakiś specjalny gatunek musi być :lol: taki nieuwierający :lol: 8)[/quote]

u Malawaszki lepszy piasek bo moj w skarpetki uwiera :evil:[/quote]

no ja zdecydowanie wolę w gaciach niż w skarpetach :lol:

Posted

[quote name='Dalma&Maja']O, na przykład taka stadnina... można sobie rżeć do woli... :roflt: Konie zadowolone by były, że wreszcie ktoś do nich pogada... :lol: :lol:[/quote] Ale gdzie tam komputera wstawić :roll:

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='adda'][quote name='Olcia']piach juz mi z dywanow za skarpetki uciekal:)[/quote] Nie noś skarpetek :lol:[/quote]

to bym na mydlo nie wyrobila , zeby sie domyc takie te moje dywany czyste, a skarpetki no coz mamy takie czasy ze kupuje jednorazowki:)[/quote] kupuj czarne... brudu nie widać 8)
Chyba że wierzysz w reklamy o proszkach działających cuda :wink:

Posted

[quote name='Katerinas'][quote name='Olcia']Katarinas to bylo nowiutkie volvo z salonu, wiec jakby sie cos stalo to mino ze Seba kocha psiaki to raczej bym sie tu dlugo nie pokazala, albo skamlala do Addy albo Ludka(bo najblizej) o przenocowanie nawet na wycieraczce :)[/quote] uuu... no tak...
Ale jest na to rozwiązanie :wink: Kupować używane autka :wink: Mniej się człowiek stresuje :wink:[/quote]moje niby nowe, ale wyglada jak po II wojnie swiatowej, jednego jestem pewna bede miala probelmy zeby je sprzedac, chyba ze trafi sie wariat ktory kocha psy:)