Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olcia']a dziewczyny wyobrazacie sobie jakby bylo piknie:
- samochodzik czysciutki jak nowka z salonu
- w domu brak piachu, czyste wyfroterowane podlogi
-ani jednego kudelka poprostu nigdzie
-piekne nie obfaflunione ubrania
- a co miesiac zamist do hurtowni po zarcie to np.wyjazd na kanary

ech ale sie rozmazylam, tak mialam przez 2 tygodnie(no moze bez kanarow), i szybko przywiozlam psy do domu:)[/quote][b]Olcia[/b] - byłoby nudno i zbyt sterylnie 8) :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Katerinas'][quote name='adda']
No i w środku to zrobię Wam zdjęcie, bo nie uwierzycie :o[/quote] Tona piachu i kłaków? :lol: :lol:[/quote] Niespodzianka :evilbat:[/quote] eee... to dawaj te zdjęcia... [size=2]ciekawe czy przebije bajzel w aucie mojego TZ-eta[/size]

Posted

niestety na razie zdjec nie bedzie bo zabrali mi potwory aparat:(

ja tez i dlatego przywiozlam psy, ale jesli macie troszke wolnego to zapraszam na male sprzatanko:), i na prasowanie bo przeciez od rana to bym juz cala kompanie wojska wyprasowala:)

Posted

[quote name='Olcia']nie ruskie nie pozostawiaja wlosa, chyba ze mi sie nie chce ich czesac na stojaco to zabiram je do lozeczka i tam lezac czesze to mam troszke w wyrku:)[/quote] To tak samo jak briardy :) Za to z Saby i Dorki mam do wyboru do koloru :roll: ... czarne, rude, białe... twardy włos, miękki włos... :lol:

Posted

nawet sobie niewyobrazacie jaki przezywalam stres jak pojechalam na chwile na dzialke do psow nie swoim samochodem i rozpedzona grecia mnie zauwazyla, serce mialam w gardle ze zaraz na dzwiach zostanie super rysa, ale udalo sie wysias szybciej niz greta dobiegla:)

Posted

[quote name='Katerinas'] eee... to dawaj te zdjęcia... [size=2]ciekawe czy przebije bajzel w aucie mojego TZ-eta[/size][/quote] No teraz nie dam, bom w pracy :roll: Ale jak wrócę to zaraz zrobię :baddevil: Powiem tylko, że wczoraj TZ jakieś kamordole woził :o

Posted

o czyzby szanowny malzonek zakladal skalniak i mial nadzieje ze misie go nie rozbiora zeby sprawdzic co pod nim jest??
u mnie nie przeszlo:), a moje oczko wodne na dzialce jest przykryta wielka kratka, bo nie moglam sie nadziwiec dlaczeog psy maja zielone mrdy poki sie nie okazalo ze sobie pija z niego wode a przy okazji zabieraja tony rzesy:)

Posted

haha komordole a po jakiemu to??? :lol: a ja mam wa małe psiaki i tyż syf w samochodzie bo jak ma być czysto kiedy Luncia po szaleństwach na działce leeeciiiii sprawdzić czy ktoś w samochodzie nie siedzi :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']haha komordole a po jakiemu to??? [/quote] Po polskiemu, to jak powiesz na duże kamienie? :-?
[quote]i tyż syf w samochodzie bo jak ma być czysto kiedy Luncia po szaleństwach na działce leeeciiiii sprawdzić czy ktoś w samochodzie nie siedzi :lol:[/quote] Albo jak Ci się piasek z gaci wysypie :lol:

Posted

[quote name='Olcia']opuszczam was na razie mile Panie bo mnie odkurzacz zaprasza na randke:)[/quote] :o Niereformowalna ta Olcia :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='malawaszka']haha komordole a po jakiemu to??? [/quote] Po polskiemu, to jak powiesz na duże kamienie? :-?
[quote]i tyż syf w samochodzie bo jak ma być czysto kiedy Luncia po szaleństwach na działce leeeciiiii sprawdzić czy ktoś w samochodzie nie siedzi :lol:[/quote] Albo jak Ci się piasek z gaci wysypie :lol:[/quote]

u nas się mówi kamole :lol:

a od piasku w moich gaciach to wara :evilbat: :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']u nas się mówi kamole :lol: [/quote] Kamole, to tak krótko, bez emocji... a kamordole, o! to jest to!
[quote]a od piasku w moich gaciach to wara :evilbat: :lol:[/quote] To nie wysypałaś go jeszcze? :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='adda']
[quote]a od piasku w moich gaciach to wara :evilbat: :lol:[/quote] To nie wysypałaś go jeszcze? :lol: :lol: :lol:[/quote]

NIE!!! Bardzo mi z nim w gaciach przyjemnie jest :grab:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Katerinas'] Ja tyż :D [/quote] I to jest najważniejsze :D
[quote] Do nas jak się wjeżdża na posesję trzeba szybko drzwi autka otwierać :lol: Inaczej ma się na karoseri gustowny szlaczek z pazurków.[/quote] [b]Dlatego my nie wjeżdżamy[/b] :D[/quote] I zostawiacie auto przed posesją?

[quote name='Olcia']nawet sobie niewyobrazacie jaki przezywalam stres jak pojechalam na chwile na dzialke do psow nie swoim samochodem i rozpedzona grecia mnie zauwazyla, [b]serce mialam w gardle ze zaraz na dzwiach zostanie super rysa[/b], ale udalo sie wysias szybciej niz greta dobiegla:)[/quote] ... to by było chyba super wgniecenie :lol:

[quote name='Olcia']o czyzby szanowny malzonek zakladal skalniak i mial nadzieje ze misie go nie rozbiora zeby sprawdzic co pod nim jest??[/quote] Albo przykryje resztki trawy... :lol:

[quote name='Olcia']a moje oczko wodne na dzialce jest przykryta wielka kratka, bo nie moglam sie nadziwiec dlaczeog psy maja zielone mrdy poki sie nie okazalo ze sobie pija z niego wode a przy okazji zabieraja tony rzesy:)[/quote] :lol: :lol: