Awit Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 A skąd domeczek? I gdzie on był przez ten czas? Quote
nefesza Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Wlasnie - jak wyszly wyniki badan? Poza tym bardzo sie ciesze!!!! A na jaka dzielnice trafil? Pytam, bo moze spotkam go na spacerku, jak jest na Brodnie.... Quote
Osa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Wyniki badań wyszły w normie. Ogólnie Pączuś jest w miarę zdrowy. Nie odchudzałyśmy go jakoś drastycznie bo to spowodowałoby więcej szkody niż dobrego. Pączek jest spokojnym pieskiem, lubi sobie dobrze podjeść,pospać i wylegiwać się . Ma doskonały apetyt i wolną przemianę materii. [quote name='Awit']A skąd domeczek? Pisałam że Pączek został adpotowany przez rodzinę z Warszawy... [quote name='Awit'] I gdzie on był przez ten czas? Nie rozumię... Wszystkich zainteresowanych zapraszam na stronę "Kociego Świata" KOCI ŚWIAT Quote
Osa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Wieści od Pączusia...:) mail i zdjęcia z Pączusiowego domku: "Pączuś straszliwie zarósł ale myślę, że pod koniec marca, jak już mrozy odpuszczą, będzie mógł odbyć swoją pierwszą wizytę u profesjonalnego fryzjera :) Wtedy na pewno prześlę kolejne fotografie. Jeśli chodzi o samego Pączusia to ma się dobrze. Jest do wszystkich zwierzaków pozytywnie nastawiony. Świrka dostaje jak mama wraca do domu bo wtedy zaczyna szaleńczo biegać po mieszkaniu i ganiać koty :) I właśnie mamę sobie najbardziej upatrzył i polubił. Zresztą jak wszystkie pozostałe zwierzaki. Jest na karmie weterynaryjnej odchudzającej ale niestety bez efektów :( Mamy nadzieję, że na wiosnę jego waga wreszcie drgnie w dół :) Jak już mówiłam przez telefon przeszedł operację usunięcia dwóch guzków przy odbycie. Zrobiły się one na skutek pozatykanych gruczołów. Usunięto mu także pypcia którego miał na grzbiecie i pypcia przy oku. Czeka go jeszcze usunięcie ząbka. Tak więc jest częstym gościem gabinetu weterynaryjnego i zarazem bardzo cierpliwym i lubianym pacjentem. " Zapowiadana wizyta w profesjonalnym salonie fryzjerskim:) Quote
nefesza Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Naprawde super! Nie wiem, na jakiej karmie jest paczus - ale z odchudzajacych ze szczerego serca polecam Satiety Support z RC. Quote
Recommended Posts