Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyniki badań wyszły w normie.
Ogólnie Pączuś jest w miarę zdrowy.
Nie odchudzałyśmy go jakoś drastycznie bo to spowodowałoby więcej szkody niż dobrego.
Pączek jest spokojnym pieskiem, lubi sobie dobrze podjeść,pospać i wylegiwać się .
Ma doskonały apetyt i wolną przemianę materii.

[quote name='Awit']A skąd domeczek?
Pisałam że Pączek został adpotowany przez rodzinę z Warszawy...
[quote name='Awit'] I gdzie on był przez ten czas?
Nie rozumię...

Wszystkich zainteresowanych zapraszam na stronę "Kociego Świata"
KOCI ŚWIAT

• 3 months later...
Posted

Wieści od Pączusia...:)

mail i zdjęcia z Pączusiowego domku:
"Pączuś straszliwie zarósł ale myślę, że pod koniec marca, jak już mrozy odpuszczą, będzie mógł odbyć swoją pierwszą wizytę u profesjonalnego fryzjera :) Wtedy na pewno prześlę kolejne fotografie.
Jeśli chodzi o samego Pączusia to ma się dobrze. Jest do wszystkich zwierzaków pozytywnie nastawiony. Świrka dostaje jak mama wraca do domu bo wtedy zaczyna szaleńczo biegać po mieszkaniu i ganiać koty :) I właśnie mamę sobie najbardziej upatrzył i polubił. Zresztą jak wszystkie pozostałe zwierzaki.
Jest na karmie weterynaryjnej odchudzającej ale niestety bez efektów :( Mamy nadzieję, że na wiosnę jego waga wreszcie drgnie w dół :)
Jak już mówiłam przez telefon przeszedł operację usunięcia dwóch guzków przy odbycie. Zrobiły się one na skutek pozatykanych gruczołów. Usunięto mu także pypcia którego miał na grzbiecie i pypcia przy oku. Czeka go jeszcze usunięcie ząbka. Tak więc jest częstym gościem gabinetu weterynaryjnego i zarazem bardzo cierpliwym i lubianym pacjentem. "

Zapowiadana wizyta w profesjonalnym salonie fryzjerskim:)