pola53 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Wysłałam za luty, w poprzednich miesiącach zapomniałam podać nicku, ale to chyba nie problem? Widziałam na pierwszej stronie, że jestem wpisania z imienia i pierwszej litery nazwiska :). Quote
Tymonka Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Dziewczyny bardzo wam dziękuję za pomoc Korze , ale nie wiem co dalej , Kory nikt nie chce , siedzi półtora roku u Donki , dług cały czas rośnie , przepraszam , ale ja nie umiem już temu psiakowi pomóc , do siebie jej nie wezmę bo mam 4 swoje psy i 3 na DT , nie stać mnie i miejsca już nie mam , a Kora nie może siedzieć u Donki wiecznie . Ma ktoś jakieś pomysły ?? Bo mi same najgorsze rzeczy do głowy przychodzą :( Quote
Donka5 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Chciałabym się dowiedzieć co dalej z Korą? Od długiego czasu nie otrzymuje pieniędzy za jej hotelowanie. Quote
Tymonka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Iwonko zrobiłam przelew 224 zł , czyli Kora ma jeszcze 547 zł długu u Ciebie , daj nam jeszcze parę dni , stanę na głowie , żeby Ci zapłacić . a wszystkich bardzo proszę o pomoc , bazarki , rozsyłanie wątku , ja nie wyrabiam i powiem szczerze , że mam ochotę żucić to wszystko w cholerę , mam 4 psy pod opieką i wszystkie 4 zadłużone . Do tego w domu 5 im też muszę dać jeść , szczepić , leczyć , mam już dosyć . Przepraszam , ale musiałam się pożalić . Quote
lika1771 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Jestem Aniu postaram sie w połowie miesiaca cos wpłacic.Daj nr. konta. Kora trzymaj sie :lol: i spadaj do domu,bo czas na Ciebie:mad: Quote
Ajula Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 dostałam pw, w tej chwili nie mogę pomóc, bo strasznie dużo kasy potrzebujemy dla naszych hotelowców, których też nikt nie chce :( jednak wątek zapisuję, jeśli będę mogła za jakiś czas kilka zł wpłace Quote
iwop Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ja nie rozumiem... Ona ma pecha jak Bira, którą od nas wzieła agusiazet - od lipca nikt sie nawet nią nie zainteresowała... My na razie mamy finansową tragedie, ale jak tylko bedzie "jakiś grosz" to napewno wspomoge... A może daj ją na portale społecznościowe... Facebook itd. Nie mozna szukac tymczasu za karmę...? :( Quote
iwop Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Donka5']Chciałabym się dowiedzieć co dalej z Korą? Od długiego czasu nie otrzymuje pieniędzy za jej hotelowanie.[/QUOTE] Donka a ile wynosi ten dług...? sorry, teraz dopiero doczytałam... Prosimy o bazarki dla suni! Czy ktoś może coś przekazać? My na rzazie mamy hotelowiczów na 1000 zł miesięcznie...:( Quote
Tymonka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Dług wynosi 547 zł , Dt u Donki jest i tak bardzo nie drogi bo 250 zł miesięcznie z karmą , a Kora jest psem ogromnym . Było parę telefonów o Korę , ale ludzie ją chcą albo na łańcuch , albo do bloku , a ona w bloku rozniosła by mieszkanie w 3 minuty . Quote
Ewa i flatki Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Jestem, jak się uda to postaram się wpłacić parę groszy ale domku trzeba szukać przez FB choćby Quote
eski Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dostałam pw i jestem... Śliczna dziewuszka. Czy sunia ma aktualne ogłoszenia ? Allegro ? Mogę sfinansować pakiet ogłoszeń lub jakieś wypasione allegro (sama robić nie umiem). Póki co podeślę niewielką kwotę. Poproszę nr konta. Quote
Tymonka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 allegro kora miała najpierw parę miesięcy wyróżnione później parę kolejnych zwykłe teraz raz na jakiś czas wystawiam ,ogłoszenia ma , ale nie powiem dokładnie gdzie bo co jakiś czas jej robię nowe . Quote
eski Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Anja2201']eski masz zapchaną skrzynkę :)[/QUOTE] ok, już odepchana ;) Quote
Ladymonia0610 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Anja2201 napisz do kundelkowej skarbonki o wsparcie. Powiedz ze jest dług - sytuacja jest nie pewna pomoga. Ja pomyśle jak można pieniądze zebrać. Może jakis bazarek.... Quote
Ladymonia0610 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Która ciocia może zrobić bazar ja mam fanty?:) Quote
_Goldenek2 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Jestem na zaproszenie Anji. Finansowo jestem zarżnięta deklaracjami, ale porozsyłam wątek. Quote
izabelka_70 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 ja mogę ok 20.02. wpłacić 50 zł.niestety jednorazowo... ale mogę umieścić na e-beagle może tam ktoś rzuci jakiś grosik a może by tak cegiełki po 2 albo 5 zł... wtedy ludziska kupują... Quote
Evelka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ja również jestem na zaproszenie Anji2201. Niestety póki co nie mogę pomóc finansowo... Przykro mi:shake: Quote
mmd Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Wyślij mi na PW kontakt do siebie to zrobię ładne wyróżnione gumtree. [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Duza-mloda-radosna-suczka-szuka-domu-W0QQAdIdZ259916698[/url] Quote
pola53 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Co z tobą biedulko będzie. Nawet na FB nic się nie ruszyło? Dziewczyny, ja zielona jestem w tych sprawach, ale nie możemy jej teraz oddać do schronu, toż to śmierć dla niej! Quote
Piromanka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Zapomniana Kora prosi o każdy grosz.... [IMG]http://www.zyczeniawalentynkowe.com/img/19.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts