Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cajus JB']Już kiedyś obiecałem Korze ogłoszenia. Niestety wtedy zawiodłam. W piątek będziemy u Donka5 to zrobimy zdjęcia i poogłaszam Korę na pozostałych portalach.[/QUOTE]

Wielkie dzięki !!! Może jakieś allegro , chociaż nie wyróżnione:oops:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cajus JB']Jeszce się nie nauczyłem. Napiszę w nocy do kilku osób , które mogłoby zrobić allegro.

Edit

Napisane[/QUOTE]

[B]Cajusowi się nie odmawia :)
Miałabym tylko prośbę o informacje o sunieczce w pigułce i zdjęcia najchętniej nie cięte, nie przerabiane na maila [email][email protected][/email]. Ewentualnie informacje na których stronach są (poza pierwsza oczywiście).[/B] Nie dam rady tzrepać wątku.

Posted

[quote name='paros']Te oczy mówią wszystko :-(

[url]http://img15.imageshack.us/img15/5247/p1000642l.jpg[/url]

To nic tu po mnie, Isadora zrobi super allegro :lol:[/QUOTE]

To zdjęcie wiodące na aukcję :)

Posted

[quote name='Anja2201']A może kojarzycie kogoś jeszcze z Dąbrowy ?? DG32 narazie nie odpisuje , a jak nie będzie mogła to i tak trzeba kogoś szukać[/QUOTE]

Napisz do Jotki [email][email protected][/email] dzwoniłam do niej, sprawdzi :lol:
Jotka mieszka w Dąbrowie G.

Posted

Jest jeszcze jeden zainteresowany domek , pani wczoraj zadzwoniła wypytała o wszystkie najdrobniejsze szczegóły i miała się konsultować z rodziną i dzisiaj dać znać czy się zdecydują . Myślę ,że na wszelki wypadek i ten domek trzeba sprawdzić , jak nie Kora to inny psiak skorzysta.

Posted

Aniu bardzo się cieszę. Należy się Korze nareszcie ten jedyny ,wymarzony.
Jeszcze kilka dni temu tak narzekałyśmy, że nie ma telefonów.
A wczoraj o Sonię miałam dwa.
Może to znak że się ruszyło i wszystkie psinki znajdą domki.

Posted

[CENTER]Przepraszam za offa...

[SIZE=3][B]Potrzebna POMOC w odnalezieniu[/B] [B][U]4 letniej owczarkowatej suni[/U][/B] [/SIZE]
[B][SIZE=3]i jej [U]2 letniego syna bez tylnej łapy[/U].[/SIZE] [/B]

[B]Psy zaginęły miesiąc temu w okolicach [U]Środy Śląskiej[/U][/B].

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188881-Zaginęła-OWCZARKOWATA-SUKA-i-jej-SYN-BEZ-TYLNEJ-ŁAPY-okolice-Środy-Śląskiej-!!!?p=15013219#post15013219[/URL][/CENTER]