Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ponieważ było bardzo dynamicznie, nie wszystkie foty wyszły jak należy, ale powiedzcie sami czy nawet w tych nieudanych nie widac cudownego charakteru Brity??:evil_lol:

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majuska uda się,musi :glaszcze: Myślę,że to tyle trwa prze to,że ludzie nie chcą kochać pięknych czarnulek:shake::shake::placz:
Jak się ogarnę z ogłoszeniami ( Haluś,Parówy) to jeszcze dorobimy.
Dobranoc sunieczko. Majuska Brita ma alegratke i cafeanimal?:razz:;)

Posted

figa33 napisał(a):
poproszę o zrobienie pięęęękneeeego portretowego zdjęcia Brity.:modla::modla:
Teraz z jezdzacych,to aparat ma majuska,mój sie rozwalił....:shake:Zeby jeszcze nie zapomniec!

Posted

Potwierdzam,duuuuzo czasu to zajęło,a ja miałam ochote robic w tym czasie zdjecia majusce,jakie robiła miny,jak 20-te zdjecie nie wychodziło...:eviltong::diabloti:przyjazne to-to,ale ruchliwe!!!!:evil_lol:

Posted

Mistrzostwo swiata to uskutecznia Czador i Brita ,by ładnych zdjec nie miec,ale musze przyznac,ze ma porobione tyle....ze cos powinno sie dac wybrac.Bo jedno ucho na zdjeciu Was nie interesuje?:evil_lol:a u Czadora pupa jak znika w budzie na błysk flesza....Majuska troche padnieta,ale obiecała Brite i Nele wstawic dzisiaj,ale były taaaakie korki od Łancuta.A droga do schronu z dużą adrenaliną,bo ciagle jakis pies pchał sie pod koła/wybrałysmy drogi wiejskie/:shake: