Monday Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 tula napisał(a):Lady ma wyróżnione ogłoszenia na gumtree warszawa na 7 dni:) Tula:) Ogromnie dziękujemy:) Wspaniale!!!!!!!!!! Quote
lilith27 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Pani z przysuchy urwała kontakt nie wiem czemu Quote
anhata Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 lilith27 napisał(a):Pani z przysuchy urwała kontakt nie wiem czemu szkoda...eh... Quote
Monday Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Wiecie co, jak an gumtree biorę warszawa i wszystkie ogłoszenia, to Lady jest wyróżniona, a jak wchodzę w ogłoszenia zwierzaków, to Lady nie jest wyróżniona...:( Moze w jakiejś innej kategorii jest wyróżnione ogłoszenie?? Quote
tula Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Monday napisał(a):Wiecie co, jak an gumtree biorę warszawa i wszystkie ogłoszenia, to Lady jest wyróżniona, a jak wchodzę w ogłoszenia zwierzaków, to Lady nie jest wyróżniona...:( Moze w jakiejś innej kategorii jest wyróżnione ogłoszenie?? sprawdziłam i wszytko jest ok:) Monday zobacz jeszcze raz. Quote
lilith27 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 dzwonił jakiś Pan ze swidnicy pytał o Lady, (choć nie wiem czemu nazwał ją Fiona na początku) pytał tez o dzieci jak ona sie zachowuje mówiłam, że do malców jest średnio ale do straszych dzieci w porządku Pan uznał zatem, że Lady jest za stara i by chciał innego psa chciałby rasowca, chłopca (ziwne bo Lady to suczka) do roku czasu obiecałam że się zorientuję Pan powiedział, że zadzwoni za tydzień powiedział, że rozumie co to umowa adopcyjna i rozumie koniecznośc wizyty Quote
bullterrierka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Lady na pierwszą pokaż się dogomaniaczką! Quote
AnnaA Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Pisałam o tym już na innym wątku, ale naprawdę, może zmienic hotelik dla Lady , może uda sie zaoszczędzic chociaż troszeczkę na inne bidy w potrzebie. Quote
wiking042 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 AnnaA napisał(a):Pisałam o tym już na innym wątku, ale naprawdę, może zmienic hotelik dla Lady , może uda sie zaoszczędzic chociaż troszeczkę na inne bidy w potrzebie. Też już o to pytałem... o pieniądze raczej będzie coraz trudniej. Już ograniczenie wpłaty Anhaty może położyć nas na łopatki... Poza tym Lady już bardzo przyzwyczaiła się do Magdy, czy w razie ew. adopcji poradzi sobie w nowej sytuacji? Nie mamy z nią w ogóle kontaktu, nie wiemy, jak się zmieniła... Quote
Monday Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Zapraszam !!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/1935...lanki.-Do-7.09. http://www.dogomania.pl/threads/1935...o-6.09-godz-22. Quote
bullterrierka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='Monday']Zapraszam !!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/1935...lanki.-Do-7.09. http://www.dogomania.pl/threads/1935...o-6.09-godz-22. linki nie działają Quote
Monday Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 A teraz? http://www.dogomania.pl/threads/193595-Na-sportowo-i-elegancko-!!!-Zapraszam!!!-Dla-Blanki.-Do-7.10. http://www.dogomania.pl/threads/193593-KUP-TERAZ-laleczki-z-porcelanowymi-główkami.-Dla-Blanki.-Do-6.10-godz-22. Quote
bullterrierka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='Monday']A teraz? http://www.dogomania.pl/threads/193595-Na-sportowo-i-elegancko-!!!-Zapraszam!!!-Dla-Blanki.-Do-7.10. http://www.dogomania.pl/threads/193593-KUP-TERAZ-laleczki-z-porcelanowymi-główkami.-Dla-Blanki.-Do-6.10-godz-22. wszystko ok :) Quote
Monday Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 wiking042 napisał(a):Też już o to pytałem... o pieniądze raczej będzie coraz trudniej. Już ograniczenie wpłaty Anhaty może położyć nas na łopatki... Poza tym Lady już bardzo przyzwyczaiła się do Magdy, czy w razie ew. adopcji poradzi sobie w nowej sytuacji? Nie mamy z nią w ogóle kontaktu, nie wiemy, jak się zmieniła... Beata, pogadaj z Magdą.... Fakt jest taki, że kasy nie ma...domku dla królewny nie widać. Quote
anhata Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Teraz myślę, z innej strony. Dobrze by było z zmienić jej hotel na tańszy, ale liczy się dobro psa. Nie może pojsc na marne to jej szkolenie. Ja jeszcze podtrzymuje deklaracje. Ale z p. Magdą też warto porozmawiać na ten temat. A może bysmy w koncu pojechali do niej ??? Quote
lilith27 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 AnnaA napisał(a):A gdyby już tak na poważnie pomyślec o zmianie hoteliku Lady na tańszy. Może Jamor byłby chciaż parę groszy tańszy to zostałoby na Boldiego. Pomyślcie o tym. Lady zjada całe możliwości radomskich dogomaniaków. wiking042 napisał(a):Całkowicie popieram... cóż mogę rzec........ Pogadajcie z Magdą.....czy Lady jest gotowa na zmiany.......... może ktoś by chciał służyć też jako namiar kontaktowy ...... nikt nie dzwoni......a jak już...od wielkiego dzwonu ktoś się odezwie...to ja się chyba nie umiem dogadać...... może wina jest we mnie....... ostatnio tez w sprawie fionii nic nie mogę załatwić.......... mała piękna dziewczynka siedzi już tyle czasu.......... ps. przyszła mi do głowy Omar może warto z Magdą pogadać o kosztach i miejscu ewentualnym? Quote
agnieszka32 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Może pomyślcie nad Bogatynią? Hotel prowadzony przez szkoleniowca, koszt 400 zł za miesiąc (tyle płacimy za nasze psy przebywające w Bogatyni). To prawie dwa razy mniej ;) Ale nie wiem, jak z wolnymi miejscami... Quote
wiking042 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 agnieszka32 napisał(a):Może pomyślcie nad Bogatynią? Hotel prowadzony przez szkoleniowca, koszt 400 zł za miesiąc (tyle płacimy za nasze psy przebywające w Bogatyni). To prawie dwa razy mniej ;) Ale nie wiem, jak z wolnymi miejscami... Dzięki, Agnieszko, myślę, że musimy dobrze przemyśleć różne warianty, również ten. Dzięki za podpowiedź. A tak przy okazji Bogatyni: jak hotel przetrwał powódź? Musi chyba być położony na jakichś bezpieczniejszych terenach? Agnieszko, czy mogłabyś podać mi jakieś namiary na hotel, może link do jakiegoś wątku, gdzie jest coś na temat hotelu? Pewnie wszystko już sami dokładnie sprawdziliście, ale do Bogatyni jest bardzo daleko, dobrze byłoby coś zobaczyć, zanim się tam pojedzie. Lilith27, Beata M, red, DORKA, Monday, Anhata, tula, AnnaA - wypowiedzmy się, czy jeszcze czekamy u Magdy i dalej szukamy DS, czy wybieramy tańszy hotel i przenosimy Lady. Wszystkich obecnych na wątku również bardzo prosimy o pomoc i podpowiedzi. :shake: Quote
Monday Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Moim zdaniem to Beata M powinna pogadać z Magdą. Jak również kontakt w ogłoszeniach powinien być do niej, bo najwięcej o Lady póki co wie :/ Quote
bullterrierka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Monday napisał(a):Moim zdaniem to Beata M powinna pogadać z Magdą. Jak również kontakt w ogłoszeniach powinien być do niej, bo najwięcej o Lady póki co wie :/ Ja z Magdą rozmawiałam wczoraj jak mi napisałaś pw według jej opinii nie ma przeciwwskazań do przeniesienia Lady do innego hoteliku jest już na tyle stabilna,że nie odbije się to na niej Quote
tula Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Przepraszam was za offa ale pilnie szukam transportu dla Gryzaczka z naszego schronu, zauwazyła go Luisien i tak mi o nim napisała: "Gryzak, namilszy z piesków jest maltretowany w bytowe 1--- mały, delikatny i z niedowładem; przy mnie był poniewierany wiele razy". Gryzaczek nie ma wątku na dogo, ale ogłaszam go od jakiegoś czasu i znalazł sie dobry dom dla niego, problem w tym że jest daleko aż w Lublińcu w woj. śląskim. Pan który go chce adoptowac powiedział, że poczeka na transport. Gdyby ktoś słyszał o jakim transporcie w tamte strony to bardzo proszę o kontakt, to dla tego psiaka wielka szansa. Oto Gryzaczek: [FONT=Arial][/FONT] Quote
anhata Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='tula']Przepraszam was za offa ale pilnie szukam transportu dla Gryzaczka z naszego schronu, zauwazyła go Luisien i tak mi o nim napisała: "Gryzak, namilszy z piesków jest maltretowany w bytowe 1--- mały, delikatny i z niedowładem; przy mnie był poniewierany wiele razy". Gryzaczek nie ma wątku na dogo, ale ogłaszam go od jakiegoś czasu i znalazł sie dobry dom dla niego, problem w tym że jest daleko aż w Lublińcu w woj. śląskim. Pan który go chce adoptowac powiedział, że poczeka na transport. Gdyby ktoś słyszał o jakim transporcie w tamte strony to bardzo proszę o kontakt, to dla tego psiaka wielka szansa. Oto Gryzaczek: Super, ze znalazł domek. Bardzo się cieszę. Bytowe są okropne. Co do Lady....BeataM, czy my możemy ja odwiedzic? Ja skontaktowac bsie z ta Magda ? Quote
bullterrierka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Co do Lady....BeataM, czy my możemy ja odwiedzic? Ja skontaktowac bsie z ta Magda ?[/QUOTE] oczywiście,że można Lady odwiedzać wystarczy zadzwonić i się umówić wyślę Ci zaraz nr na pw Quote
Recommended Posts