Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']a u nas jest inaczej, nawet ostatnio etna z daleka dojrzała salmę i chyba jej nie poznała, bo zaszarżowała na nią ale kilka metrów od niej zreflektowała się, że to "jej kot", zahamowała, podeszła spokojnie, obwąchała salmę i sobie poszła.[/QUOTE]

Pewnie bym dostała zawału ;)

Posted

[quote name='Donvitow']Aga ma gorzej. Ona nie potrafi.:)[/QUOTE]tak jak i ty:razz:

[quote name='zerduszko']Pewnie bym dostała zawału ;)[/QUOTE]zawału nie dostałam, bo musiałam działać ;)

[quote name='natija']no ja tez,poznokcie to bym obgryzla w sekundzie;)[/QUOTE]nie obgryzam:eviltong:

dziś mały postęp. salma z ogródka wracała sama, tzn szła za mną, wołana do domu, bez smyczki. anisa niosłam, bo on to na pewno by za mną nie poszedł.

Posted

[quote name='agaga21']
dziś mały postęp. salma z ogródka wracała sama, tzn szła za mną, wołana do domu, bez smyczki. anisa niosłam, bo on to na pewno by za mną nie poszedł.[/QUOTE]

Lumpek do ogródka poszedł by przy nodze jak pies ;) ale z ogródka, to już by bez linki nie doszedł do domu :evil_lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Co jej powiedziałaś? ;)[/QUOTE]

Komu.....??

Edit:
Ło jeny, ja myslalam ze zawalu byś dostała jakby ten obcy kot był.
A z tą syt.co etna na salme przez pomyłkę ruszyła to nic takiego. Wiedziałam że się pomylila i że nic jej nie zrobi.

Posted (edited)

[quote name='Ania!'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/-L0NC4LEeM6k/UbhRoHL_cMI/AAAAAAAAJ28/ofk5M3XEl7g/w737-h492-no/IMG_3436.JPG[/URL]
Ale piękny ogród :lol:
Podziwiałam po cichu ale takie miejsca trzeba głośno chwalić ;)[/QUOTE]dziękuję :)

[quote name='Donvitow']Aga już się bój. Robię porządki w ogródku.:). Ile skarbów rośnie pod iglakami.:)[/QUOTE]
oooooooo, to zapraszam na herbatkę albo grilla jakiegoś. nie, żeby mi o niespodzianki chodziło, oczywiście są mile widziane ;) no ale twoje towarzystwo na I miejscu :)
a co tam ciekawego znalazłeś? ja dziś chyba będę rozsadzać goździki i lawendę.

Edited by agaga21
Posted

[quote name='Donvitow']1X cis, 4X trzmielinka, 4X bukszpan, 2x tuja,3x ostrokrzew,60x berberys. Roślinki malutkie.:) Ale urosną.:)[/QUOTE]

super! ja ciągle znajduję juki i liliowce.

Posted

[quote name='Donvitow']Mam nadzieję że drobnicę przygarniesz.:) Aktualnie bytuje w korytkach po pelargoniach.:)[/QUOTE]jasne, że przygarnę :) bardzo chętnie. to kiedy przyjeżdżasz?

Posted

[quote name='Donvitow']Spoko. Niech się ukorzenią.:). Pompa wodna już wymieniona.:) Mogę podróżować.:)[/QUOTE]

to dobrze, za to nam chyba poszło łożysko...

Posted

[quote name='agaga21']to dobrze, za to nam chyba poszło łożysko...[/QUOTE] Jezu dobrze że nie w drodze do Szczecinka i mam nadzieję że Karol nie obarcza mnie tym problemem.:)

Posted

[quote name='Donvitow']Jezu dobrze że nie w drodze do Szczecinka i mam nadzieję że Karol nie obarcza mnie tym problemem.:)[/QUOTE]

nie no coś ty. od kilku dni dopiero dudni. jakby się wtedy po naszej wycieczce auto zepsuło, to bym nawet ci o tym nie wspomniała:evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']nie no coś ty. od kilku dni dopiero dudni. jakby się wtedy po naszej wycieczce auto zepsuło, to bym nawet ci o tym nie wspomniała:evil_lol:[/QUOTE]

i to jest najlepsze:)super dogo cioteczki:);)