Erazm Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 No wiesz , zlapie minusa u organizacji:shake: czasem jednak pomagaja Quote
maciaszek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 niukunia napisał(a):Jak to INNEJ RASY??? sa wyznaczone rasy ktorym sie pomaga?? :cool1:Nie, tylko tak, jak napisała (napisał?) Erazm to duży pies, o dominującym charakterze. Nie wiadomo do końca czego się po niej spodziewać. I ile trzeba będzie włożyć kasy w doprowadzenie jej do porządku. A skąd brać te pieniądze? Z tym problemem borykają się wszyscy... Quote
DAGA1505 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 niukunia szkoda że wet wetedy jej nie osłuchał i nie zbadał bo nie wygląda dobrze.Mogła byś tam jeszcze raz z wetem pojechać pod pretekstem odronaczenia suni i poprosić go żeby oglądnął choć czy nie ma jakiegoś wirusa?Może to robaki tak ją wycieńczają?To przykre ale gdyby była w gorszym stanie może jakaś organizacja by mu pomogła szkoda że na forum nie będzie widnieć lista organizacji które odmówiły pomocy bo może sprubowała bym coś zdziałać ale bez kasy ani rusz...A i gdzie jest sunia? Quote
maciaszek Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Zaglądam, ale tylko na chwilkę. Dopadła mnie migrena i nie jestem w stanie siedzieć przy kompie. Quote
niukunia Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Własnie dorwał ogloszenie na innej aukcji..i znowu to samo co ostatnio :placz: Prosze was, posciagaje ja z aukcji bo co jest lepiej to znowu jest gorzej..kreci mi sie juz od tego czlowieka w glowie :placz: No i znowu opr i brak kontaktu, wiec pomysl z wetem na TĄ chwile jest niemozliwy z mojej strony :shake: Quote
xmartix Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 a ja właśnie nie wiem o co chodzi z tą aukcją drugą przecież na jego aukcji jest napisał żeby ludzie na tamtą nie zwracali uwagi to po co się martwi, chyba że tam jest jego numer telefonu, to ludzie pewnie dzwonią:shake::roll: Quote
maciaszek Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ja swoją aukcję zdjęłam. Niukusia pisze pewnie o ogłoszeniach na alegratce czy w innych miejscach. Je robiła chyba Agnieszka (Visenna). Quote
niukunia Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Tak Maciaszek, wiem ze juz Twojej nie ma :) Chodzilo mi, a wlasciwie jemu.. o gratke. Nie mam pojecia na ktorych jest jeszze to ogloszenie. Ale predzej czy pozniej je znajdzie. No i mowil ze dzwonia do niego ludzie bo sa gotowi ją zabrac !!! Ale on mowi ze jakas babka jest chetna dac mu 800 zł za nia. Tyle ze nie widziala jej zdjecia w calej okazalosci. Ale on zapewnia ze w tydzien ja odkarmi..juz to widze :shake: Moj jak tydzien po zatruciu watrobowym byl na kroplowkach to okropnie schudl, i minelo sporo czasu zanim wrocil do wagi sprzed choroby. A jadł Acane Sport plus gotowana wołowine z makaronem i warzywami plus wysokobiałkowa karme weterynaryjna. Chcialabym za tydzien dostac od niego jej foty..:cool1: Quote
DAGA1505 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ciekawe co za babka chce sunie kupić?Byle by do dobrego domu trafiła.... Szkoda że z tym wetem już nie wypali... Quote
niukunia Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Sęk w tym że ona najprawdopodobniej nie widziala jej w całej "okazałosci". Wogole ktos zalicytował ją za 100 zł :roll: jak jej nie zdejmie to bedzie musial ja oddac temu komus. Oby to był Pan, z którym rozmawiałam o niej. A kompleksowwe badania bedzie musial jej zapewnic juz przyszly wlasciciel, ja juz nic nie moge zrobic :placz: Quote
maciaszek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 No właśnie widziałam, że ktoś zalicytował sunię. Ciekawe kto to. Mam nadzieję, że ktoś sensowny i dobry... Quote
Promyczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Tam jest 1271 przeglądnięć :( Ona ma ślady po pogryzieniu i pewnie niektórzy moga pomyśleć, że to po walkach :p Quote
maciaszek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Promyczek napisał(a):Ona ma ślady po pogryzieniu i pewnie niektórzy moga pomyśleć, że to po walkach :pA to niestety może być zachętą dla niektórych głupków... Quote
DAGA1505 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 miejmy nadzieje że to ktoś odpowiedzialny i odmieni jej los na lepsze..... Quote
xmartix Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 no ale jak ten facet chce sprzedać tego psa skoro chce go podtuczyć? aukcja kończy się za 1 dzień lub 1,5 dnia, więc teoretycznie ta osoba co zalicytowała idzie na drugi dzień i bierze sunię i czy ten koleś chce ją sprzedać za 100 zł tylko? Quote
niukunia Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Słuchajcie - jest przełom! dostałam widomosc od wlasciciela ze oddaje ja sasiadom, bezplatnie. Mam nadzieje ze to prawda, jutro po nia przychodza. Maja drugiego psa upasionego, to ona napewno bedzie miala co jesc. Mam nadzieje ze to szczesliwy koniec tej histori :cool1: Baaaardzo Wam wszystkim dziekuje za wszystko!! :loveu: Mam tez nadzieje ze za jakis czas bede mogla wstawic jej fotki w lepszym stanie :) Quote
niukunia Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 A ten ktos to wedlug niego byl jego kolega, ktorego poprosil o zalicytowanie ktore i tak w praktyce do niczego nie doprowadzilo :roll: chyba chcial nam na zlosc zrobic :angryy: Quote
maciaszek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 No nie wiem... Ciężko mi jakoś uwierzyć w taką nagłą przemianę (po tym wszystkim co usłyszałam) i oddanie suki bezpłatnie. Nie uwierzę dopóki nie zobaczę. Czekam na fotki z nowego domu. Quote
niukunia Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Ja tak samo, wiec mimo mojej urazy do niego pojade tam na rekonensans za niedlugi czas..:mad: Quote
DAGA1505 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 tak dobrze by było gdby się pojawiły foty z nowego domu.No i wizyta u weta mam nadzieje że też będzie Quote
xmartix Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 jeżeli zalicytował jego kolega to luz a jeżeli nie to sunia należy się osobie, która zalicytowała, można napisać do allegro ze skargą Quote
niukunia Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Ja poki co jestem chora i nie moge tego sprawdzic, ale jak tylko wyzdrowieje to tam pojade i zobacze czy to wszystko prawda. Najlepiej z zaskoczenia :cool1: zostalam zapewniona ze zalicytowal kolega, a jesli nie to powinna to zglosic osoba licytujaca. Wiec narazie spokojnie..najpierw zobaczymy co z sunia.;) Quote
LILUtosi Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ten drugi licytujący to on sam!!! I nie miał prawa licytować - jasno było napisane, że w licytacji moga być brane pod uwagę tylko osoby, które maja 10 wpisów! Konto było założone dwa tygodnie temu. A co do dodzi, taką kasę jaką on chciał moze tylko zapłacić ktoś kto ma nieczyyste zamiary - walki lub szczeniaki. I obawiam się że to mało prawdopodobne że zrezygnował z 2000zł na za darmo. Quote
Recommended Posts