__Lara Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 bela51 napisał(a):Bounty, najważniejsze że Mars wreszcie znalazł dom ,w którym bedzie kochany i zostanie w nim na zawsze. Przynajmniej ja mam taką nadzieję.:loveu:. Myślę, że bedziesz otrzymywać co jakis czas wiadomości jak miewa sie NASZ MARSIK:loveu: Bedziemy wszyscy na nie czekać. A ja coś czuję, że to "ten" dom :lol: Quote
bela51 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Miłosnikom ONków i ich wrazliwym sercom polecam wątek okrutniej okaleczonej Pati. :-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/lzy-owczarka-wyeksploatowana-onka-z-lasu-pati-pilnie-zbiera-na-hotel-137114/ Quote
Bambino Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 BoUnTy ( choć Baton tez niezłe ), bardzo się cieszę, że Mars ( też baton) już w nowym domku. Mam nadzieję, że tez miałaś tak dobre wrażenie z tego domku, jak ja. Info, dla innych cioteczek - Pan Marsa ma wnuczkę u której jest mała, bardzo słodka młoda sunieczka ( i bardzo żywiołowa ), także często na pewno będą się widywać i razem rojbrować. Trzymam kciuki ( i moje misie też) za nowy domek Marsika. :loveu: Quote
majqa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Cieszę się, że poszczęściło się Marsikowi. Quote
BoUnTy Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Bambino napisał(a):BoUnTy ( choć Baton tez niezłe ), bardzo się cieszę, że Mars ( też baton) już w nowym domku. Mam nadzieję, że tez miałaś tak dobre wrażenie z tego domku, jak ja. Info, dla innych cioteczek - Pan Marsa ma wnuczkę u której jest mała, bardzo słodka młoda sunieczka ( i bardzo żywiołowa ), także często na pewno będą się widywać i razem rojbrować. Trzymam kciuki ( i moje misie też) za nowy domek Marsika. :loveu: Dzięki, że się wypowiedziałaś - moje udczucia były takie dośc podjeżliwe, ale to przez długą podróż i rozstanie. No ale w piątek dzwoniłam, są z Marsa w 100% zadowoleni, zostaje SAM W DOMKU i nie wyje!!! Puszczają mu głośno telewizor [i sami na to wpadli] xD I był u weterynarza - w niedziele ściągali mu kołnierz ;] Jest dobrze ;] Ja mam gdzieś odczucie, że to TEN domek... Quote
scorpio133 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 a ja ponawiam pytanie czy moze beda jakies foteczki?:lol:.Niech bedzie szczesliwy w nowym domku.:loveu: Quote
Bambino Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Co do foteczek, to nie wiem. Ja postaram się zadzwonić do nowych państwa Marsika i zapytać jak się ma nasz piecho. Quote
bela51 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Bardzo proszę, zadzwoń, bo ja często o nim myślę.:-( A Bounty.... chyba boi sie zadzwonić.:evil_lol: Quote
BoUnTy Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Kochana nie boje się, ale nie chce ich z kazdej strony ciągle nękać, zadzwonie za jakiś czas, żeby nie czuli się osaczeni. A bambino w sumie mogłaby już się umówić na wizyte poadopcyjną, co o tym myślisz kochana? Odwiedzialabyś nasze maleństwo? Quote
__Lara Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 BoUnTy napisał(a):Kochana nie boje się, ale nie chce ich z kazdej strony ciągle nękać, zadzwonie za jakiś czas, żeby nie czuli się osaczeni. A bambino w sumie mogłaby już się umówić na wizyte poadopcyjną, co o tym myślisz kochana? Odwiedzialabyś nasze maleństwo? Ja też tak myślę. Aczkolwiek ile minęło od czasu adopcji? bo chyba będzie miesiąc za niedługo? Quote
BoUnTy Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Nom tyle bedzie, ale ja już dzowniłąm po adopcji 3 razy, wiec stąd tez nie chce ich nękać tak często, a wizyta poadopcyjna byłaby akurat... ]:-> Quote
Bambino Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Jasne, nie ma sprawy. A kiedy mniej więcej będzie miesiąc, żeby faktycznie rodzina nie czuła się inwigilowana. A co Pan mówi o Marsiku ? A możesz BoUnTy wysłać mi priwa, bo nie zawsze wchodzę na dogo, a priw mi się wyświetla na skrzynce mailowej. Quote
Bambino Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 I jeszcze raz numer telefonu, bo nie wiem czy gdzieś nie posiałam. Quote
Bambino Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Bambino']I jeszcze raz numer telefonu, bo nie wiem czy gdzieś nie posiałam.[/QUOTE]. Chciałam tylko zobaczyć czy przy innej przeglądarce dogo lepiej chodzi. :crazyeye: Quote
natalijo Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Przepraszam, ale jestem zmuszona szukać pomocy wszędzie. Prośbę tą wklejam na wszystkie subskrybowane przeze mnie wątki. PILNIE potrzebujemy transportu na trasie Sosnowiec (śląskie) - Milanówek (mazowieckie)!! [SIZE=2] Czas nas goni! Sunia lada dzień może trafić do schronu http://www.dogomania.pl/threads/1742...4#post13661394 Quote
Recommended Posts