Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

apple napisał(a):
W jakiej szkole?.....ludzie to jest zwykłe przestępstwo.....PRÓBA WYŁUDZENIA!

Dokładnie. Znam sytuacje, gdzie zamykano pijaczków za próbę wyłudzenia 3 zł na "winko" pod sklepami, a co dopiero tutaj. Nie można tego odpuścić. Niech dziewucha zapłaci za swoją głupotę.

Posted

moim zdaniem trzeba zwrócić sie do osób które przelały pieniądze na konto pomysłowej panienki
wystarczy ze dwie osoby zgłoszą wyłudzenie pieniędzy ... miałam podobną sytuacje z allegro ... policja dobierze się lasencji do du***y
pewnie czyta co sobie tu piszemy ...
TAK WIĘC DO CIEBIE POMIOCIE CZŁOWIEKA ... TO CO ZROBIŁAŚ ZABOLI CIĘ MOCNO UWIERZ !!!!!!

Posted

Lilmo napisał(a):
Dokładnie. Znam sytuacje, gdzie zamykano pijaczków za próbę wyłudzenia 3 zł na "winko" pod sklepami, a co dopiero tutaj. Nie można tego odpuścić. Niech dziewucha zapłaci za swoją głupotę.

popieram, czy znajdzie się ktoś kto wpłacał jej pieniądze?

Posted

Magija napisał(a):
no to ona
zapraszam wszystkich na NK
jak sie jej narobi obciachu przed znajomymi to może się nauczy, niech przeprosi, odda pieniądze!!!

Ja uważam, że powinna ponieść normalną karę za przestępstwo. Jak sprawa trafi do prokuratury to naje się wystarczająco dużo wstydu w swojej miejscowości. Ona zachowała się jak gówniara, a my zachowujmy się jak dorośli.

Posted

Lilmo napisał(a):
Ja uważam, że powinna ponieść normalną karę za przestępstwo. Jak sprawa trafi do prokuratury to naje się wystarczająco dużo wstydu w swojej miejscowości. Ona zachowała się jak gówniara, a my zachowujmy się jak dorośli.

oj wstydu będzie co nie miara, Witkowo to mała spokojna mieścinka. wiem, bo mieszkam.

Guest Elżbieta481
Posted

A dlaczego o wszystkim co zostało znalezione piszecie na wątku?Przeciez to ułatwia określone przeciwdziałanie........
E:shake:

Posted

Magija napisał(a):
popieram, czy znajdzie się ktoś kto wpłacał jej pieniądze?

Dziewczyny czy ogarniacie wszystkie wątki przez nią założone? Czy możecie na każdym z nich napisać apel o zgłoszenie się osób, które wpłaciły jej pieniądze ? Bez tego nie ruszymy, a napewno takie osoby są.

Posted

chyba teraz już w każdym banku niepełnoletni mogą założyć konto tylko muszą mieć pełnomocnika w formie rodziców ..... tak jest w mbanku ,pko ... w innych na pewno też ..
weimarnerklub... ubiegłaś mnie w podaniu miejsca :))

Posted

Proszę niech któraś napisze do moda o zablokowanie dostępu do dogo z IP tych użytkowniczek, niech mog od razu określi, czy to jest to samo IP...
Ja muszę jechać na badania ...

Posted

Słuchajcie...

Amit

Amit na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-cien-psa-szczeniak-zabrany-zwyrodnialcowi-chce-walczyc-o-zycie-146155/index15.html
napisał:
Tematu nie odpuszczę, proszę wszystkich zajmujących się "działalnością śledczą" o dokumentowanie swoich znalezisk w postaci wydruków lub wydruków w postaci pdf i o nie publikowanie ich na forum. "

Myślę, że warto posłuchać i zbierać dokumentację... Dodam tylko, że Amit znam z Fundacji Boksery w Potrzebie...

Posted

Popieram Amit.

Swoją drogą ja mam dobrą znajomą z Witkowa. Już do niej napisałam. Skoro to małe miasteczko to może uda mi się dowiedzieć czegoś więcej.

Posted

wlasnie tu trafilam:angryy:jakbym cie gowniaro dorwalo to bys miala z **** jesien sreniowiecza:angryy::angryy::angryy:
latwo bedzie przesledzic historie konta bo wszytskie wplywy beda z tytulami (psimi) i saldo podejrzewam bedzie pokazne ale jest jeszcze dosc istotna sprawa na tym watku Kii (na flickrze)tam jest wyraznie napisane ze wsyztskie prawa zastrzezone a zdjecia autorskie wiec nalezy Panci Kii to zglosic...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...