Magija Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 no to ona zapraszam wszystkich na NK jak sie jej narobi obciachu przed znajomymi to może się nauczy, niech przeprosi, odda pieniądze!!!
Lilmo Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 apple napisał(a):W jakiej szkole?.....ludzie to jest zwykłe przestępstwo.....PRÓBA WYŁUDZENIA! Dokładnie. Znam sytuacje, gdzie zamykano pijaczków za próbę wyłudzenia 3 zł na "winko" pod sklepami, a co dopiero tutaj. Nie można tego odpuścić. Niech dziewucha zapłaci za swoją głupotę.
fioneczka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 moim zdaniem trzeba zwrócić sie do osób które przelały pieniądze na konto pomysłowej panienki wystarczy ze dwie osoby zgłoszą wyłudzenie pieniędzy ... miałam podobną sytuacje z allegro ... policja dobierze się lasencji do du***y pewnie czyta co sobie tu piszemy ... TAK WIĘC DO CIEBIE POMIOCIE CZŁOWIEKA ... TO CO ZROBIŁAŚ ZABOLI CIĘ MOCNO UWIERZ !!!!!!
Magija Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Lilmo napisał(a):Dokładnie. Znam sytuacje, gdzie zamykano pijaczków za próbę wyłudzenia 3 zł na "winko" pod sklepami, a co dopiero tutaj. Nie można tego odpuścić. Niech dziewucha zapłaci za swoją głupotę. popieram, czy znajdzie się ktoś kto wpłacał jej pieniądze?
kuba123 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 konta sama nie założy musi być pełnoletnia
Lilmo Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Magija napisał(a):no to ona zapraszam wszystkich na NK jak sie jej narobi obciachu przed znajomymi to może się nauczy, niech przeprosi, odda pieniądze!!! Ja uważam, że powinna ponieść normalną karę za przestępstwo. Jak sprawa trafi do prokuratury to naje się wystarczająco dużo wstydu w swojej miejscowości. Ona zachowała się jak gówniara, a my zachowujmy się jak dorośli.
Magija Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 tak, koniecznie niech osoby, które wpłaciły zgłoszą przestępstwo na Policji to jest wyłudzenie i podlega karze! screen profilu bo pewnie zaraz Martusia go usunie http://img511.imageshack.us/img511/1055/schowek01c.jpg
agaga21 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 z tego co pamiętam puntę wspierała agnieszka32, wścieknie się i na pewno nie zostawi tego ot tak:angryy:
Magija Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 kuba123 napisał(a):konta sama nie założy musi być pełnoletnia niekoniecznie ja miałam konto w wieku lat 16 w PKO właśnie, uczniowskie
aga_krzys Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Lilmo napisał(a):Ja uważam, że powinna ponieść normalną karę za przestępstwo. Jak sprawa trafi do prokuratury to naje się wystarczająco dużo wstydu w swojej miejscowości. Ona zachowała się jak gówniara, a my zachowujmy się jak dorośli. oj wstydu będzie co nie miara, Witkowo to mała spokojna mieścinka. wiem, bo mieszkam.
Guest Elżbieta481 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 A dlaczego o wszystkim co zostało znalezione piszecie na wątku?Przeciez to ułatwia określone przeciwdziałanie........ E:shake:
Lilmo Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Magija napisał(a):popieram, czy znajdzie się ktoś kto wpłacał jej pieniądze? Dziewczyny czy ogarniacie wszystkie wątki przez nią założone? Czy możecie na każdym z nich napisać apel o zgłoszenie się osób, które wpłaciły jej pieniądze ? Bez tego nie ruszymy, a napewno takie osoby są.
weimaranerklub Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Mam dwóch synów, maja konta młodzieżowe (od 13 roku zycia), ale założyć konto niepełnoletniego musi rodzic, rodzic jest także pełnomocnikiem konta. Konto Marty jest w Witkowie Centrum kontaktu > Placówki i bankomaty PKO Banku Polskiego > Oddziały PKO Banku Polskiego | PKO Bank Polski 48 1020 4115 0000 9003 3455 0788
lilk_a Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 chyba teraz już w każdym banku niepełnoletni mogą założyć konto tylko muszą mieć pełnomocnika w formie rodziców ..... tak jest w mbanku ,pko ... w innych na pewno też .. weimarnerklub... ubiegłaś mnie w podaniu miejsca :))
gameta Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Proszę niech któraś napisze do moda o zablokowanie dostępu do dogo z IP tych użytkowniczek, niech mog od razu określi, czy to jest to samo IP... Ja muszę jechać na badania ...
weimaranerklub Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Proszę niech któraś napisze do moda o zablokowanie dostępu do dogo z IP tych użytkowniczek, Nie ma sensu, zarejestruje się na nowo z kawiarenki, albo od koleżanki.
agaga21 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 aga_krzys napisał(a):oj wstydu będzie co nie miara, Witkowo to mała spokojna mieścinka. wiem, bo mieszkam. może to twoja sąsiadka nawet?:razz:
Asia & Ginger Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Osz k.....! :-o Jak można tak bezczelnie oszukiwać!!! :angryy: :angryy: :angryy:
pietrucha204 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 ale wał, przez takie osoby wielu uczciwych ludzi traci swoją wiarygodność:angryy: do paki/poprawczaka z nią
Iza i Avanti Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Słuchajcie... Amit Zarejestrowany: Jun 2008 Skąd: Warszawa Postów: 36 Amit na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-cien-psa-szczeniak-zabrany-zwyrodnialcowi-chce-walczyc-o-zycie-146155/index15.html napisał: Tematu nie odpuszczę, proszę wszystkich zajmujących się "działalnością śledczą" o dokumentowanie swoich znalezisk w postaci wydruków lub wydruków w postaci pdf i o nie publikowanie ich na forum. " Myślę, że warto posłuchać i zbierać dokumentację... Dodam tylko, że Amit znam z Fundacji Boksery w Potrzebie...
aga_krzys Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 może:-o, na nk pisze, też o Skorzęcinie, tam też kilka lat mieszkałem, ale zupełnie jej nie kojarzę, nawet z widzenia:mad:
Lilmo Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Popieram Amit. Swoją drogą ja mam dobrą znajomą z Witkowa. Już do niej napisałam. Skoro to małe miasteczko to może uda mi się dowiedzieć czegoś więcej.
chita Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 wlasnie tu trafilam:angryy:jakbym cie gowniaro dorwalo to bys miala z **** jesien sreniowiecza:angryy::angryy::angryy: latwo bedzie przesledzic historie konta bo wszytskie wplywy beda z tytulami (psimi) i saldo podejrzewam bedzie pokazne ale jest jeszcze dosc istotna sprawa na tym watku Kii (na flickrze)tam jest wyraznie napisane ze wsyztskie prawa zastrzezone a zdjecia autorskie wiec nalezy Panci Kii to zglosic...
hajaa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Boże co za beszczelnośc. Włos się jeży :mad:
fioneczka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 własnie osoba nie zwiazana z dogo podesłała mi cos takiego Pomóż wyleczyć potrąconą bokserkę! (701559095) - Aukcje internetowe Allegro tresć rozmowy - (część) a jak wpiszesz w google maila [email protected] to ostatni wynik ukazuje sie : swinki morskie wejdz tam ta mała tez tam macza palce
Recommended Posts