bianka0 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 To dopiero początek ogłoszeń. Isadora zawsze mówi,że chętni rozkręcają się dopiero pod koniec aukcji. Quote
Isadora7 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 bianka0 napisał(a):To dopiero początek ogłoszeń. Isadora zawsze mówi,że chętni rozkręcają się dopiero pod koniec aukcji. I chwile po zakończeniu co zresztą sama ćwiczyłaś przy Róży :):):) Quote
bianka0 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Isadora7 napisał(a):I chwile po zakończeniu co zresztą sama ćwiczyłaś przy Róży :):):) Owszem,kiedy pies znajduje dom,nagle zjawia się tylu chętnych i zainteresowanych.... Quote
Sylwia K Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 pojawiła się chętna osoba, napisała do mnie na dogo... odpisałam jej, zobaczymy co z tego wyjdzie... Quote
Wisełka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Sylwia K napisał(a):pojawiła się chętna osoba, napisała do mnie na dogo... odpisałam jej, zobaczymy co z tego wyjdzie... Ta osoba chciała Gucia ;) Odesłałam ją tu po Loczka :) Quote
Sylwia K Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 dzwoniła dziś fajna pani w sprawie Loczka, trzymajcie kciuki, jak dobrze pójdzie to Loczek w sobotę pojedzie do nowego domu żeby tylko się nie rozmyślili... Quote
Wisełka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 To ta co pisałaś że się do Ciebie odzywała wcześniej?? Quote
danka1234 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Trzymamy zatem najmocniej jak sie da za domek dla bidulki. Quote
bianka0 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Trzymamy kciuki. Loczek jest naprawdę apetyczny jak ciepła bułeczka ,gdyby nie moje 6 ogonów minuty bym się nie zastanawiała. Quote
Sylwia K Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Wisełka napisał(a):To ta co pisałaś że się do Ciebie odzywała wcześniej?? nie, tamta nie odezwała się więcej kilka osób dzwoniło w jego sprawie, niektórzy mówili, że muszą jeszcze to przemyśleć i jak się zdecydują to oddzwonią i nic:shake: a szkoda, bo jeśli nie Loczka to podesłalibyśmy im jakieś inne biedaki jamnicze... Quote
Sylwia K Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Loczek pojechał do domu. :sweetCyb::bigcool: Nie byłam dziś w schronie i nie poznałam osobiście jego nowej rodziny, jednak z rozmowy przez tel z Panią Dyrektor wiem, że byli zachwyceni jak go na żywo zobaczyli Dziękujemy za allegro, bo to dzięki niemu Loczkowi się poszczęściło:Rose: Quote
danka1234 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Cudownie,niech sie Loczkowi tam dobrze i długo żyje.:multi: Quote
tomcug Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Właśnie się skończyło allegro i miałam pytać, czy wystawiać ponownie. Loczku, oby Ci się wiodło w nowym domeczku. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts