Owieczka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 esperanza napisał(a):Owieczko cała rodzina Mailów to takie półdzikusy :-( Wygrzebię to, co mam i Ci podeślę wieczorem. Podeślij, koniecznie trzeba cos zrobic. Napisz mi jak najwięcej o nich i żebym zdjęć nie pomyliła który pies a która suka... Czy szczepione, ile one dokładnie teraz mają itp Quote
idusiek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 a skad pomysł na imię ?:) 2,5 miesięczne suczki- docelowo małe/średnie Ida Quote
jayo Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='idusiek']a skad pomysł na imię ?:) 2,5 miesięczne suczki- docelowo małe/średnie Ida bo to marcowe szczeniaki :-) Tequila/Tekila to juz nie taki szczeniak - miala juz pierwsza cieczke i wydaje mi sie, ze byla w kolejce do ciecia. Z kudlatych duzych maluchow zostala juz tylko sunia, chlopaki poszly do adopcji. Quote
Tymonka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Brakuje nam 50 zł ,żeby ocalić go od śmierci : http://www.dogomania.pl/threads/182900-Czeka-mnie-A-mierAE-z-reki-mojego-pana-BRAK-50-zA-STAA-YCH-DEKLARACJI Quote
jayo Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Lara napisał(a):a dokladnie? imiona poprosze to zdejme ze strony :-) Igor i Iwan, trzeciego nie widze. I zdejmij Kluska ze szczeniakow, bo on to juz szczeniakiem nie jest :evil_lol: Ma rok i zastanawiam sie juz nad kastracja. Nowe zdjecia sa na flickerze. Quote
esperanza Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Wyślę Co linka Lara zaraz smaruję maila do Ciebie z aktualizacją :-) Quote
karolina_g_k Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Nie wiem czemu ale nie mam tego wątku w subskrypcjach...tak więc zapisuje sobie. Widze ze jakies nowe maluchy sie pojawily. Quote
bebcik Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 wiosna taka radosna... ale nie dla szczeniaczków :( Quote
esperanza Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Są nowe- łaciate dziewczyny i 6 maleńkich 6-tygodniowych. Quote
bebcik Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 esperanza napisał(a):Są nowe- łaciate dziewczyny i 6 maleńkich 6-tygodniowych. wiosenny wysyp.. już mnie wiosna nie cieszy... Quote
MartynaP Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 esperanza napisał(a):Są nowe- łaciate dziewczyny i 6 maleńkich 6-tygodniowych. o kurcze znowu maluchy :( Quote
bebcik Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 jejku... skąd wziąć domki, takie fajne domki.. Quote
Owieczka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 beka napisał(a):Te łaciate krówki są cudne :) Nooo i rzeba je wziąśc na tymczas :D Co Ty na to ? Quote
MartynaP Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 esperanza napisał(a):Są nowe- łaciate dziewczyny i 6 maleńkich 6-tygodniowych. beda fotki ? Quote
bebcik Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 kto chętny na wyjazd w niedzielę? Może udałoby mi się pojechać, pomiziać i zdjęć porobić.. Pewności nie mam bo tak to u mnie już jest. Quote
esperanza Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Gdyby zebrała się ekipa z W-wy to ja też chętnie :-) Quote
beka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Owieczka napisał(a):Nooo i rzeba je wziąśc na tymczas :D Co Ty na to ? Nic kochana, póki co mam 2 szczeniaki od grudnia :( przy ostaniej adopcji, podczas wkładania psa do samochodu coś mi przeskoczyło w kręgosłupie :( nie moge się wyprostowac.. Quote
bebcik Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 W-wa nie po drodze mi jak wiesz :) ja mam takie wstępne plany co do niedzieli. Tak bym chciała pojechać na mizianko :P Quote
esperanza Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Nie ma ją jeszcze 8, mają niecałe 7 ;-), ale już zaczynamy poszukiwania domu. Quote
esperanza Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Zrobiłam aktualizację pierwszej strony. Do adopcji są: Ida, Irma, 4 około 2,5 miesięczne maluchy (2 suczki i 2 psy) docelowo małe, dzika 3,5 miesięczna suni i druga, nowa suczka przywieziona wczoraj. Szukamy także nieustająco domu dla Elfa i Erki! Quote
esperanza Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Cała 6 najmłodszych maluchów ma dom. Głosujcie na Kruszewo w ankiecie do Krakvetu- link w podpisie Quote
esperanza Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Robię aktualizację po przerwie: Krysia wróciła z adopcji: Uploaded with ImageShack.us Ma teraz około pół roku i jest poniżej kolana. malutka, młoda Lusia- wesoła, przyjazna sunia Uploaded with ImageShack.us Igła- około 8-9 miesięczna suczka, płochliwa, szczekliwa, bez socjalizacji nie ma szans na dom. Ma przedziwną budowę ciała- dłuugie łapy i drobny korpus Martwimy się o tą sunię. Ma około pół roku, jest wychudzona, apatyczna. Gdyby znalazł się dt, mogłaby przyjechać na leczenie i polepszanie formy Uploaded with ImageShack.us matka 3 szczeniaków w wieku około 6-7 tygodni, suczka jest średniej wielkości Quote
Recommended Posts