Owieczka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Nikki napisał(a):szukam malutkiego szczeniaka dla znajomej, nie będę pytać o każdego z osobna z tego wątku, proszę mi tylko powiedzieć, który piesek docelowo będzie malutki? Juz wysyłam Ci wszystko na PW :) Quote
Lilmo Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Owieczka']Juz się robi ale poprosze przypomnij mi swojego e-meila :) [email protected] :) Quote
Owieczka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Lilmo'][email protected] :) Lilmo przepraszam ze dopiero teraz przesyłam aukcje allegro ale nie miałam dostepu do kompa. Dziękuje Ci slicznie :Rose: Quote
esperanza Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Do adopcji w ciągu ostatnich kilku dni poszły: Tyson- dom z ogrodem w okolicach schroniska Florcia- Łuków Franio- dom w okolicach schroniska Quote
Owieczka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='esperanza']Do adopcji w ciągu ostatnich kilku dni poszły: Tyson- dom z ogrodem w okolicach schroniska Florcia- Łuków Franio- dom w okolicach schroniska Florcia poszło do adopcji ??!!!! Przecież była zarezerwowana !!! :angryy: Quote
esperanza Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Rezerwowałaś ją w schronisku? Nie wiem, czy ktoś tym ludziom powiedział, że mała jest zarezerwowana. Właścicielki w tym czasie nie było w schronisku-wiozła Fruzię, a p.Wojtek mógł nie wiedzieć, że dla tej małej szykuje się dom. Szkoda, że tak się stało. Quote
Kika9004 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Przepraszam za spam, ale jeśli znacie się choć troszkę na psiej okulistyce, proszę o radę: http://www.dogomania.pl/threads/178448-Czerwone-zaropiaA-e-oczko-CO-JEJ-JEST?p=13962598#post13962598 Martwię się o moją sucz :( Quote
esperanza Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 W schronisku zostało 6 maluchów. Tylko i AŻ, bo w taką pogodę jest im szczególnie trudno przetrwać. Dolly, Erka, Elf, Doris i Doxa, wszystkie mają ponad 4 miesiące. Nie są zabierane poza schronisko, nie wiedzą, co to ruch uliczny, autobusy, pociągi, ludzie z wózkami, małe dzieci, starzy ludzie z laskami, co to drewniana podłoga, dywan, fotel, odkurzacz, smycz, czy piszcząca zabawka. Czy podzielą los Tekili, Porty, rodziny Mailów, Bandy Czarnego i dorosną w schronisku, stając się psami nieadopcyjnymi? Będą się chować po kątach i dziczeć? Proszę o dt dla tych psiaków!!! Quote
maja602 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Esperanza, jeżeli wybierasz się w weekend do schroniska, to poproszę o ładne zdjęcia do ogłoszeń Volta, Ampera, Newtona, całej rodziny Mailów i matki też. Portrety Parii i Porty i oczywiście Tekili. Nie wiem, czy jest jeszcze w schronisku Czarka, mała czarna suczka, która w lato ubiegłego roku trafiła do schroniska ze szczeniakami. W ogłoszeniu mam niezbyt ładne jej zdjęcie więc też by się nowe przydało. Quote
Owieczka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 maja602 napisał(a):Esperanza, jeżeli wybierasz się w weekend do schroniska, to poproszę o ładne zdjęcia do ogłoszeń Volta, Ampera, Newtona, całej rodziny Mailów i matki też. Portrety Parii i Porty i oczywiście Tekili. Nie wiem, czy jest jeszcze w schronisku Czarka, mała czarna suczka, która w lato ubiegłego roku trafiła do schroniska ze szczeniakami. W ogłoszeniu mam niezbyt ładne jej zdjęcie więc też by się nowe przydało. Tak ! Koniecznie zdjęcia i wklej na watek z podpisami psiaków bo ja sie gubie a zrobiła bym im allegro... Quote
esperanza Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Ja w ten wekend raczej nie jadę. Erka i Elf Erka Elf Quote
Owieczka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 A zdjęcia mamuśki Elfa i Erki ?? Jakie One bedą ? Co o nich wiemy ? Quote
esperanza Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Na stronie schroniska jest info o maluchach: http://www.kruszewo.schronisko.org/?option=com_content&view=article&id=170 To jest ich matka: Suczka jest wysterylizowana, około 2-letnia, średniiego wzrostu- sięga odrobinę powyżej kolana Quote
maja602 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 One od dawna mają ogłoszenia tylko zdjecia są nieaktualne. Quote
esperanza Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Byłoby więcej aktualnych, gdyby ktoś oprócz mnie i jayo jeździł do schroniska i robił foty. Za mało nas, a ja nie wyrabiam :-( Quote
Owieczka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 maja602 napisał(a):One od dawna mają ogłoszenia tylko zdjecia są nieaktualne. maja602 a możesz podmienić fotki ? Plisss na tych zdjęciach widac matke maluchów ona jest trochę ONkowata chyba nie ? :) Quote
esperanza Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Tak, na poprzedniej stronie dodałam foty. Quote
maja602 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Owieczka napisał(a):maja602 a możesz podmienić fotki ? Plisss na tych zdjęciach widac matke maluchów ona jest trochę ONkowata chyba nie ? :) ............................................................................................................................................ Quote
maja602 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Owieczka napisał(a):maja602 a możesz podmienić fotki ? Plisss na tych zdjęciach widac matke maluchów ona jest trochę ONkowata chyba nie ? :) No właśnie chcę pozmieniać i dlatego proszę o nowe zdjęcia. Elfa mam malutkiego i mokrego na zdjęciu a chłopak wyprzystojniał. Paria i Porta mają ciekawą urodę gdyby tak jeszcze wyeksponować ich pyszczki to byłoby fajnie. Z pewnością są chętni na pręgowane psy. Quote
maja602 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 No i zrobione. matka Elfa i Erki ma w ogłoszeniach imię Eureka. Quote
Owieczka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='maja602']No i zrobione. matka Elfa i Erki ma w ogłoszeniach imię Eureka.[/QUOTE] Dzięki serdeleczne :) Quote
esperanza Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Pilnie potrzebny dt dla Gacka! "Opiekunka" sama go wybrała w schronisku, wcześniej odbyła się wizyta przedadopcyjna, niestety okazało się dopiero teraz, że cześć domowników nie zgadza się na obecność psa w domu i Gacek musi go opuścić Ma około 5 miesięcy- ma już część stałych zębów, jest wielkości kota. Jest psem bardzo energicznym, wesołym, towarzyskim, wprost uwielbia ludzi. Jazda samochodem nie stanowi dla niego problemu, na smyczy całkiem dobrze sobie radzi, jest bardzo pojętny Jeśli w jakimś miejscu czyje się pewnie, potrafi obszczekać psiego intruza. Nie chcemy, by wrócił do schroniska, dlatego pilnie potrzebujemy dla niego domu tymczasowego lub stałego. Sprawa jest super pilna! Pomocy! Quote
Recommended Posts