JOYka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Dobry wieczór Toffiś ślicznie wygląda zajadając się japonkami:loveu: mój Kenzo "zjada" wszystkie buty , które znajdą się w jego zasięgu :lol::evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 iwa63 napisał(a):Paulina Przyjrzałam się na spokojnie banerkowi i powiem Ci że zrobiłaś kawał dobrej roboty;) :oops: Dziękuję Quote
Balbina. Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 bardzo ładny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
iwa63 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 tofikyork napisał(a):Co tam słychać??:) JOYka napisał(a):Dobry wieczór Toffiś ślicznie wygląda zajadając się japonkami:loveu: mój Kenzo "zjada" wszystkie buty , które znajdą się w jego zasięgu :lol::evil_lol: Bo to są takie małe gryzonie ***Paulina*** napisał(a)::oops: Dziękuję Bym sobie nie darowała gdybym ci nie podziękowała:Rose: Balbina12 napisał(a):bardzo ładny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki;) A dzisiaj kupiłam Toffisiowi kurczaka piszczącego ale utrafiłam bo Toffiś niczym się nie bawił tylko tym kurczakiem a co z nim wyprawiał to nie da się opisać wkleję kilka fotek z tej zabawy. Quote
iwa63 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Sorry ale fotki poszły do galrrii tofikyork:-( Po prostu zbieżność imion :evil_lol: Quote
karkakarka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 hihi :) ja można pomylić galerię własnego "syncia" :evil_lol: Quote
Milka_85 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Witamy i zapraszamy do nas na new foteczki:lol::lol: Quote
Balbina. Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 karkakarka napisał(a):hihi :) ja można pomylić galerię własnego "syncia" :evil_lol: Zdolne jesteśmy :p :grins::eviltong: Quote
tofikyork Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Zapraszam do mnie na fotki od Iwy :D:eviltong: Quote
JOYka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Hahahahaha każdemu może się zdarzyć;) Widziałam Toffisia ślicznota jak zwykle i tak w ogóle to dzień dobry bo zapomniałam się przywitać ze śmiechu :lol: Quote
***Paulina*** Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Witamy:bye: Przyszłyśmy trzymać kciuki za Tofisia:loveu: Quote
toffik Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Co za wyrodna "mamuśka". Synusia galerię pomylić A fotki już pooglądałam. I ciekawa jestem jak długo kurczak będzie cały :D Quote
tofikyork Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 toffik napisał(a):Co za wyrodna "mamuśka". Synusia galerię pomylić A fotki już pooglądałam. I ciekawa jestem jak długo kurczak będzie cały :D Tez się właśnie zastanawiam bo jak ja mojemu toffikowi kupiłam takiego kurczaka to zjadł mu nogi i trzeba było wyrzucić:eviltong: ale za to na gwiazdkę dostał takiego piszczącego duszka z kolcami do masowania dziąseł:lol: Quote
Nati28 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 A moj Coco ma tego kurczaka ale nie za bardzo chce sie nim bawic woli jablka :evil_lol: Quote
moniczkaa86 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 iwa63 napisał(a):Sorry ale fotki poszły do galrrii tofikyork:-( Po prostu zbieżność imion :evil_lol: Przesadziłaś! No i hejka wieczorne tak w ogóle :multi: :roll: edit: kurczak cool, my też mamy takiego Quote
iwa63 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 karkakarka napisał(a):hihi :) ja można pomylić galerię własnego "syncia" :evil_lol: A jednak można nikt nie jest taki zdolny jak ja Milka_85 napisał(a):Witamy i zapraszamy do nas na new foteczki:lol::lol: Dzięki napewno zajrzymy Balbina12 napisał(a):Zdolne jesteśmy :p :grins::eviltong: No ma się rozumieć tofikyork napisał(a):Zapraszam do mnie na fotki od Iwy :D:eviltong: chyba się nie gniewasz? Balbina12 napisał(a):Już to zrobiłam:jumpie: :) JOYka napisał(a):Hahahahaha każdemu może się zdarzyć;) Widziałam Toffisia ślicznota jak zwykle i tak w ogóle to dzień dobry bo zapomniałam się przywitać ze śmiechu :lol: No przynajmniej jest wesoło:lol: ***Paulina*** napisał(a):Witamy:bye: Przyszłyśmy trzymać kciuki za Tofisia:loveu: Dzieki Nati28 napisał(a):Witamy Toffisia :loveu: Dzięki że choć ty się nie smiejesz toffik napisał(a):Co za wyrodna "mamuśka". Synusia galerię pomylić A fotki już pooglądałam. I ciekawa jestem jak długo kurczak będzie cały :D ale śmieszne hihihi tofikyork napisał(a):Tez się właśnie zastanawiam bo jak ja mojemu toffikowi kupiłam takiego kurczaka to zjadł mu nogi i trzeba było wyrzucić:eviltong: ale za to na gwiazdkę dostał takiego piszczącego duszka z kolcami do masowania dziąseł:lol: kurczak narazie cały Nati28 napisał(a):A moj Coco ma tego kurczaka ale nie za bardzo chce sie nim bawic woli jablka :evil_lol: może lepiej bo są zdrowsze moniczkaa86 napisał(a):Przesadziłaś! No i hejka wieczorne tak w ogóle :multi: :roll: edit: kurczak cool, my też mamy takiego wiem że to był straszny obciach już nie będę Quote
Nati28 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Buziaki na noc dla Tofisia :loveu: Dobranoc :sleep: Quote
eve86 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Witamy wieczornie Toffiś taki maluni i kochaniutki. Pozdrawiamy i życzymy miłej nocki Quote
iwa63 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Witam piątkowo:multi: Toffiś był dzisiaj b dzielny,tylko trochę zapiszczał następne szczepienie 22 września a 7,8,9,mam mu dać tab na odrobaczywienie 1/5tab w każdym dniu. Jeszcze ponad miesiąc Toffiś nie może wychodzić na dwórek:-( strasznie długo.Pozdrawiam i zyczę miłego weekendu. Quote
eve86 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 iwa63 napisał(a):Witam piątkowo:multi: Toffiś był dzisiaj b dzielny,tylko trochę zapiszczał następne szczepienie 22 września a 7,8,9,mam mu dać tab na odrobaczywienie 1/5tab w każdym dniu. Jeszcze ponad miesiąc Toffiś nie może wychodzić na dwórek:-( strasznie długo.Pozdrawiam i zyczę miłego weekendu. Oj biedaczek ale jakos to przetrzymacie i bedzie hasał wsród trawek i lisci bo jesień się zbliża ;) Quote
***Paulina*** Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Nati28 napisał(a):A moj Coco ma tego kurczaka ale nie za bardzo chce sie nim bawic woli jablka :evil_lol: My też kurczaka mamy, ale Kati woli kaczorka:loveu: Quote
moniczkaa86 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Dzień dobry !!!!!!!! :cool3: Wstajemy i na spacerek idziemy ! :painting: Quote
Nati28 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 iwa63 napisał(a):Witam piątkowo:multi: Toffiś był dzisiaj b dzielny,tylko trochę zapiszczał następne szczepienie 22 września a 7,8,9,mam mu dać tab na odrobaczywienie 1/5tab w każdym dniu. Jeszcze ponad miesiąc Toffiś nie może wychodzić na dwórek:-( strasznie długo.Pozdrawiam i zyczę miłego weekendu. Ale pozniej jaka bedzie mial radosc jak w koncu wyjdzie :lol::loveu: Nie przywiatalam sie, witamy sobotnio Quote
Recommended Posts