iwa63 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 [quote name='***Paulina***']Właśnie tak patrzyłam że ty nie masz banerka:roll: Więc ci zrobiłam: Imageshack - toffi Jeśli nie chcesz to nie wstawiaj;) Banerek jest śliczny tylko nie wiem jak mam go wstawić,dziękuję Quote
iwa63 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Magda napisał(a):No my też:eviltong: To jak już tu jesteśmy to może coś przekąsimy? Coś przyniosła ze sobą?:razz: Dużo nie miałam do nadrobienia, często czytam galerie, ale nic nie piszę. Maluszek słodki:loveu: Witam dziewczyny jak wy przyniosłyscie coć na słodko to ja może jakąś wodę ognistą:evil_lol: Sorry że nie byłam wczoraj u wszystkich ale coś mi nie chciało stron przerzucać i tak ok 23 zakończyłam odwiedzinki a jeszcze chciałam wstawić fotki ale kicha i poszłam na naszą klasę . dzięki wszystkim za wizytę , chciałam napisać więcej cytatów wjednym poście ale mi nie wychodzi:eviltong: więc dziękuję ogólnie wszystkim:roll: A teraz trochę fotek Quote
iwa63 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 wczoraj pan mi zabespieczył balkon i mogę się opalać:evil_lol: Quote
iwa63 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 [quote name='tofikyork']O widzę że nowe zdjęcia są:) Toffiś przecudny Ps ładne ma legowisko:cool3::cool3: Całuski dla maluszka Dzięki że ci się podoba mnie też zauroczyło (jest takie męskie:evil_lol:) Quote
tigrunia Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='iwa63']wczoraj pan mi zabespieczył balkon i mogę się opalać:evil_lol: http://img193.imageshack.us/img193/4762/dsc01143t.jpg O kurczę jaki super patent :multi: Chyba dziś pojadę do Casto po taką siateczkę :cool3: Quote
Yoko2009 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Słodziaczek malutki:loveu::loveu::loveu:chetnie bym go wycałowała :loveu::loveu: Quote
tofikyork Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 iwa63 napisał(a):Dzięki że ci się podoba mnie też zauroczyło (jest takie męskie:evil_lol:) No mój toffk ma legowisko w panterkę więc nie wiem czy jest męskie.Przynajmniej jego imiennik ma fajne:eviltong: A co ty Iwonko tak po nocach tutaj buszujesz??:lol: Quote
tofikyork Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 iwa63 napisał(a):Banerek jest śliczny tylko nie wiem jak mam go wstawić,dziękuję No właśnie też bym chciała taki banerek..:) Jak się go robi??:cool3: ... i wstawia??:diabloti: Quote
iwa63 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 tofikyork napisał(a):No mój toffk ma legowisko w panterkę więc nie wiem czy jest męskie.Przynajmniej jego imiennik ma fajne:eviltong: A co ty Iwonko tak po nocach tutaj buszujesz??:lol: Twoje też jest super takie safari :evil_lol: a moje męskie bo kolorek czarny a nie różowy jak dla dziewczynki. A buszuję po nocach bo w dzień nie mam czasu Buziole dla Toffinia :buzi: Quote
sandra291 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Widać,że Toffi uwielbia się bawić:D Super fotki. Quote
***Paulina*** Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='iwa63']Banerek jest śliczny tylko nie wiem jak mam go wstawić,dziękuję W panelu użytkownika po lewej stronie klikach "edytuj sygnaturę". tam masz "obrazek w sygnaturze" i tam wklejasz ten link: Imageshack - toffi I klikasz "wgraj" następnie kopiujesz link do twojej galerii, klikasz na banerek, klikasz taki jakby niebieski globusik TAKI i tam wklejasz link do galerii, potem klikasz "zapisz sygnaturę" i już masz;) [quote name='tofikyork']No właśnie też bym chciała taki banerek..:) Jak się go robi??:cool3: ... i wstawia??:diabloti: Jak chcesz to mogę ci zrobić;) Quote
iwa63 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Coś minie wychodzi z tym banerkiem:-( Quote
iwa63 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 sandra291 napisał(a):mi też nie wychodzi:( Witaj w klubie;) Quote
iwa63 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='JOYka']Witamy się sobotnio popołudniowo :Cool!: Dzięki za odwiedzinki a tak poza tym testuje czy ukaże się sygnaturka Quote
iwa63 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='JOYka']Witamy się sobotnio popołudniowo :Cool!: Dzięki że wpadłaś:multi: Quote
iwa63 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Coś na wywijałam bo zamiast banerka od Paulinki to wgrało mi się zdjątko Toffisia:crazyeye: Quote
iwa63 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Zmykam z dogo bo mi strony bardzo wolno wchodzą tak ok 2, 3 minut:comp26: i już nie mam nerwów a mały dzisiaj najadł się szaleju i nie mogę go uspokoić tak rozrabia i mi przeszkadza To narka:Dog_run: Quote
eve86 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Witamy wieczornie i sobotnio. No balkonik zabezpieczony idealnie Pozdrowionka dla Toffisia :) Quote
tofikyork Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='***Paulina***']W panelu użytkownika po lewej stronie klikach "edytuj sygnaturę". tam masz "obrazek w sygnaturze" i tam wklejasz ten link: Imageshack - toffi I klikasz "wgraj" następnie kopiujesz link do twojej galerii, klikasz na banerek, klikasz taki jakby niebieski globusik TAKI i tam wklejasz link do galerii, potem klikasz "zapisz sygnaturę" i już masz;) Jak chcesz to mogę ci zrobić;) Zgadzam się:lol: Quote
moniczkaa86 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 http://img193.imageshack.us/img193/4762/dsc01143t.jpg No ciekawe jak młody ma się tam opalać? W cieniu? :evil_lol: No i cześć tak w ogóle ! :multi: :roll: Quote
tofikyork Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 iwa63 napisał(a):Twoje też jest super takie safari :evil_lol: a moje męskie bo kolorek czarny a nie różowy jak dla dziewczynki. A buszuję po nocach bo w dzień nie mam czasu Buziole dla Toffinia :buzi: Dziękujemy za buziaki:lol: Może i safari ale Tofficzek nie chce w nim spać:eviltong: Quote
Recommended Posts