Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich środowo:lol:
Sorry że nie zdążyłam wpaść do wszystkich z wizytą .
Dzięki za porady trochę jestem spokojniejsza bo już się martwiłam że coś jest nie tak z jego oczkami:multi:
Mały jest coraz fajniejszy,rozrabia a jak szybko biega :crazyeye: jest taki kochany.
Dzisiaj mu ogoliłam uchole, nie wiem czy to dobrze zrobiłam -ogoliłam mu z dwóch stron ,proszę o ocenę.
Zaraz wstawię fotki;)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wieczorkowo ;)
Dzięki za ocenę mojej pracy ,cieszę się:multi:,że mi wyszły te uchole a tak się bałam żeby go nie skaleczyć.Golarki elektrycznej się bał ,tak strasznie się
wyrywał i piszczał że zrezygnowałam.Poczekałam aż będzie śpiący i na kolanach mu zwykłą maszynką wygoliłam a boki nożyczkami.
Jeszcze mu pazurki przycięłam też sobie nie chciał dać ale jakoś poszło:klacz:
Mam pytanie -ja daję toffisiowi jedną pełną łyżeczkę Royalka
Później dwa serduszka pokrojone z marchewką,potem Rojalek,potem serek wiejski też łyżeczkę,potem Royalek czy to wystarczy?

Posted

Witamy Tofika i jego pańcię :)) :*
Mały jest prześliczny, taki akurat żeby go schrupać :loveu:
Uszka mu pięknie stoją, chciałabym żeby mojej Fibs też tak stanęły, ale niestety coś czuję że pozostanie mi tylko podklejanie ;d.
Pozdrawiamy serdecznie :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Arabeska^^']Witamy Tofika i jego pańcię :)) :*
Mały jest prześliczny, taki akurat żeby go schrupać :loveu:
Uszka mu pięknie stoją, chciałabym żeby mojej Fibs też tak stanęły, ale niestety coś czuję że pozostanie mi tylko podklejanie ;d.
Pozdrawiamy serdecznie :loveu: :loveu:

Dzięki za oowiedzinki;)
Uszka na pewno jej staną .A i tak ślicznie wygląda ,buziole dla Fibs:loveu::loveu::loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
Wpadłam z rewizytą :multi:

No my też:eviltong: To jak już tu jesteśmy to może coś przekąsimy? Coś przyniosła ze sobą?:razz:

Dużo nie miałam do nadrobienia, często czytam galerie, ale nic nie piszę. Maluszek słodki:loveu:

Posted

[quote name='Magda']No my też:eviltong: To jak już tu jesteśmy to może coś przekąsimy? Coś przyniosła ze sobą?:razz:

Dużo nie miałam do nadrobienia, często czytam galerie, ale nic nie piszę. Maluszek słodki:loveu:
Lody mam :loveu:
Od wyboru do koloru :evil_lol:

Posted

Magda napisał(a):
Toś mnie teraz zagięła:mdleje: wygrałaś:modla::evil_lol:

To może się podzielisz? Nie będę wyjmować swoich ciastek...

:evil_lol:

A częstuj się - śmiało :loveu:

Dobry dzień :multi: