iwa63 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Witam wszystkich środowo:lol: Sorry że nie zdążyłam wpaść do wszystkich z wizytą . Dzięki za porady trochę jestem spokojniejsza bo już się martwiłam że coś jest nie tak z jego oczkami:multi: Mały jest coraz fajniejszy,rozrabia a jak szybko biega :crazyeye: jest taki kochany. Dzisiaj mu ogoliłam uchole, nie wiem czy to dobrze zrobiłam -ogoliłam mu z dwóch stron ,proszę o ocenę. Zaraz wstawię fotki;) Quote
iwa63 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 To wczorajsze ale skok Czas na kolacje Idę już spać Quote
***Paulina*** Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Uszka super ogolone:loveu: Brawo!!! A czym je przycinałaś??? Quote
eve86 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Jesteśmy z rewizytą Tofiś jest taki kochany- mały skarbek. Quote
Yoko2009 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Przyszliśmy się przywitać:) ucholki super stoją jak żołnierze Quote
moniczkaa86 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Witamy i pozdrawiamy! :loveu: Pięknie mu uchole stoją :klacz: Quote
JOYka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Śliczny słodziaczek http://img522.imageshack.us/img522/2700/dsc01133a.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
iwa63 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Witam wieczorkowo ;) Dzięki za ocenę mojej pracy ,cieszę się:multi:,że mi wyszły te uchole a tak się bałam żeby go nie skaleczyć.Golarki elektrycznej się bał ,tak strasznie się wyrywał i piszczał że zrezygnowałam.Poczekałam aż będzie śpiący i na kolanach mu zwykłą maszynką wygoliłam a boki nożyczkami. Jeszcze mu pazurki przycięłam też sobie nie chciał dać ale jakoś poszło:klacz: Mam pytanie -ja daję toffisiowi jedną pełną łyżeczkę Royalka Później dwa serduszka pokrojone z marchewką,potem Rojalek,potem serek wiejski też łyżeczkę,potem Royalek czy to wystarczy? Quote
eve86 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Dzień dobry mysle ze dla takiego małego szkraba to wystarczy :evil_lol: Quote
Arabeska^^ Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Witamy Tofika i jego pańcię :)) :* Mały jest prześliczny, taki akurat żeby go schrupać :loveu: Uszka mu pięknie stoją, chciałabym żeby mojej Fibs też tak stanęły, ale niestety coś czuję że pozostanie mi tylko podklejanie ;d. Pozdrawiamy serdecznie :loveu: :loveu: Quote
iwa63 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='Arabeska^^']Witamy Tofika i jego pańcię :)) :* Mały jest prześliczny, taki akurat żeby go schrupać :loveu: Uszka mu pięknie stoją, chciałabym żeby mojej Fibs też tak stanęły, ale niestety coś czuję że pozostanie mi tylko podklejanie ;d. Pozdrawiamy serdecznie :loveu: :loveu: Dzięki za oowiedzinki;) Uszka na pewno jej staną .A i tak ślicznie wygląda ,buziole dla Fibs:loveu::loveu::loveu: Quote
iwa63 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Yoko2009 napisał(a):Przyszliśmy się przywitać:) ucholki super stoją jak żołnierze Dzięki bar mi miło:multi: Quote
tofikyork Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 O widzę że nowe zdjęcia są:) Toffiś przecudny Ps ładne ma legowisko:cool3::cool3: Całuski dla maluszka Quote
***Paulina*** Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Właśnie tak patrzyłam że ty nie masz banerka:roll: Więc ci zrobiłam: Imageshack - toffi Jeśli nie chcesz to nie wstawiaj;) Quote
Magda Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 tigrunia napisał(a):Wpadłam z rewizytą :multi: No my też:eviltong: To jak już tu jesteśmy to może coś przekąsimy? Coś przyniosła ze sobą?:razz: Dużo nie miałam do nadrobienia, często czytam galerie, ale nic nie piszę. Maluszek słodki:loveu: Quote
tigrunia Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Magda']No my też:eviltong: To jak już tu jesteśmy to może coś przekąsimy? Coś przyniosła ze sobą?:razz: Dużo nie miałam do nadrobienia, często czytam galerie, ale nic nie piszę. Maluszek słodki:loveu: Lody mam :loveu: Od wyboru do koloru :evil_lol: Quote
Magda Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Toś mnie teraz zagięła:mdleje: wygrałaś:modla::evil_lol: To może się podzielisz? Nie będę wyjmować swoich ciastek... Quote
tigrunia Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Magda napisał(a):Toś mnie teraz zagięła:mdleje: wygrałaś:modla::evil_lol: To może się podzielisz? Nie będę wyjmować swoich ciastek... :evil_lol: A częstuj się - śmiało :loveu: Dobry dzień :multi: Quote
Recommended Posts