GoskaGoska Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Jak to się stało? Przekochany pies łagodny do ludzi, nie ujada, nie podbiega do krat....on nawet nie wychodzi z budy :placz: czasami widać jego nochalek i siwy pyszczek. Siedzi w schronisku od roku- a nikt o nim nic nie napisał, nikt o nim słowa nie wspomniał- przez rok nie miał ani jednego ogłoszenia- ani jednego spacery - i ja...i ja bym o nim nie wiedziała, ale nastał ten dzień - dziś wreszcie dorobił się wątku na dogo, dziś ma zdjęcia...ale to za mało...on ma ok 10lat, jest chudziutki, ma łupież, a do tego nie jest w typie ludzi:placz: bo kto weżnie starszego czarnego psiaka z siwy pysiem. JEGO KONIECZNIE TRZEBA WYCIĄGNĄĆ ZE SCHRONISKA- BO TAK NIKT NIGDY GO NIE ADPOTUJE .Po wyciągnięciu z apatycznego pieska, zrobił się całkiem żywy psiak ciekawy trawy i tego co go otacza. Lecz coż...znów wrócił za kraty...znów wrócił do budy...przez chwilę dałam mu nadzieję...ze może dzis to ten szczęśliwy jego dzien....a pozniej niestety nie mogła mu wytłumaczyć, ze...to tylko tak na troszkę...:placz:czuję się jakby go oszukała, ale ...ale ja o nim już niezapomnę...pomożcie go uratować PRZYJĘTY w połowie 2008 roku, nr SCHRONISKOWY 1568/08, boks 23 banerek do pobrania: BOND OGLOSZENIA Z 15.08: - gw - przygarnijzwierzaka.pl - ale.gratka.pl - adopcje.org - kupiepsa.pl -OJOJ.PL - GUMTREEWROCLAW - ADIN.PL - allegro - aleokazja.pl - dwukropek.pl - centrumofert - ezwierzaki - interpress.net.pl - cafeanimal.pl Quote
kikou Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 na codzień widać mniej więcej tylko tyle tego piesia: Quote
GoskaGoska Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 a tak jest zadowolony jak go się głaszcze to calkowita odmiana po paru minutach spacerku ze smutnego psa - nagle umiechnięty a tak w podziękowaniu za spacer ufnie patrzy się na człowieka; Quote
GoskaGoska Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 a tak jest chudy i taki ma łupież: Quote
ulvhedinn Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Jakby sie więcej usmiechał to byłby ładny... Kraksol.... Quote
Dorothy Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 bardzo fajny. Wcale nie uwazam ze seniorek. Zeby ma biale, rowne, i wszystkie w komplecie. Wzrok bystry i zywy. Czemu zatem staruszek? Jak traktuje inne psy? Quote
GoskaGoska Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Dorothy napisał(a):bardzo fajny. Wcale nie uwazam ze seniorek. Zeby ma biale, rowne, i wszystkie w komplecie. Wzrok bystry i zywy. Czemu zatem staruszek? Jak traktuje inne psy? bo mu tak w karcie dali :( jak traktuje inne psy -siedzi i z budy nie wychodzi:placz: wiec w konfikty się nie wdaje-ponownie pielęgniarze mówią ze fajny psiak i szkoda go :placz: Quote
GoskaGoska Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 witam się z dogomanikami i prosimy o pomoc dla biedaczka :shake: Quote
xmartix Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 wpisuję się jeżeli nie jestem piękny pies!!!! Quote
GoskaGoska Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 jeszcze raz wychylamy nosek z budy Quote
xmartix Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 zrobiłam mu ogłoszenia na: - gw - przygarnijzwierzaka.pl - ale.gratka.pl - adopcje.org - kupiepsa.pl Quote
Dorothy Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 ja tez zagladam do dziadeczka niedziadeczka:-) Quote
GoskaGoska Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 no to ponownie się pokazuje do gory Quote
Recommended Posts