Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak to się stało? Przekochany pies łagodny do ludzi, nie ujada, nie podbiega do krat....on nawet nie wychodzi z budy :placz: czasami widać jego nochalek i siwy pyszczek. Siedzi w schronisku od roku- a nikt o nim nic nie napisał, nikt o nim słowa nie wspomniał- przez rok nie miał ani jednego ogłoszenia- ani jednego spacery - i ja...i ja bym o nim nie wiedziała, ale nastał ten dzień - dziś wreszcie dorobił się wątku na dogo, dziś ma zdjęcia...ale to za mało...on ma ok 10lat, jest chudziutki, ma łupież, a do tego nie jest w typie ludzi:placz: bo kto weżnie starszego czarnego psiaka z siwy pysiem. JEGO KONIECZNIE TRZEBA WYCIĄGNĄĆ ZE SCHRONISKA- BO TAK NIKT NIGDY GO NIE ADPOTUJE .Po wyciągnięciu z apatycznego pieska, zrobił się całkiem żywy psiak ciekawy trawy i tego co go otacza. Lecz coż...znów wrócił za kraty...znów wrócił do budy...przez chwilę dałam mu nadzieję...ze może dzis to ten szczęśliwy jego dzien....a pozniej niestety nie mogła mu wytłumaczyć, ze...to tylko tak na troszkę...:placz:czuję się jakby go oszukała, ale ...ale ja o nim już niezapomnę...pomożcie go uratować
PRZYJĘTY w połowie 2008 roku, nr SCHRONISKOWY 1568/08, boks 23

banerek do pobrania:

BOND

OGLOSZENIA Z 15.08:
- gw
- przygarnijzwierzaka.pl
- ale.gratka.pl
- adopcje.org
- kupiepsa.pl
-OJOJ.PL
- GUMTREEWROCLAW
- ADIN.PL
- allegro
- aleokazja.pl
- dwukropek.pl
- centrumofert
- ezwierzaki
- interpress.net.pl
- cafeanimal.pl

Posted

a tak jest zadowolony jak go się głaszcze to calkowita odmiana po paru minutach spacerku ze smutnego psa - nagle umiechnięty

a tak w podziękowaniu za spacer ufnie patrzy się na człowieka;

Posted

Dorothy napisał(a):
bardzo fajny. Wcale nie uwazam ze seniorek. Zeby ma biale, rowne, i wszystkie w komplecie. Wzrok bystry i zywy.
Czemu zatem staruszek?
Jak traktuje inne psy?

bo mu tak w karcie dali :(
jak traktuje inne psy -siedzi i z budy nie wychodzi:placz: wiec w konfikty się nie wdaje-ponownie pielęgniarze mówią ze fajny psiak i szkoda go :placz: