Asta Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Uwaga ! Poszukuję psa na konkurs młodego prezentera w niedzielę ! Na sobote akurat mam beagla albo setera angielskiego Quote
Agasia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 O ile bede moge uzyczyc mojego beagle, tzn moge go zabrac ze soba ;) Quote
Asta Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 O to świetnie :) Poszukam jeszcze zapasowego psiaka. Kto pozyczy mi psa na mp na niedziele? Quote
Bulwinka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Asta']O to świetnie :) Poszukam jeszcze zapasowego psiaka. Kto pozyczy mi psa na mp na niedziele?[/quote] jak odpowiadał by buldog angielski - to proszę dać znać - w ringu chodzi jak zegareczek :cool3: - posłuszny i przyjazny chłopak. Quote
Czoko Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Myśle że możesz jechać z nim na socjalizację albo jak będzie w odpowiednim wieku to pobawić się w szczeniakach ;-)[/quote] Dziękuję bardzo za odpowiedź Klaudii i wszystkim innym. Teraz w lipcu Was jeszcze nie zobaczymy - właśnie wtedy jesteśmy na urlopie poza Warszawa. Ale spróbujemy Was odwiedzić we wrześniu. Czoko jest mieszanką obecnie 7 miesięczną ale i tak znowu mój przedszkolak przeżywa bunt w szkoleniu. Pozdrawiamy wszystkich Ewa&Czokunia Quote
Gracjana Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='grrrond']a ktoś się wybiera jako członek zkwp do pomocy przy organizacji :razz: ?[/quote] :evil_lol: Quote
flashka-g Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Jedzie ktoś do warszawy w sobote spod Opola albo przez Opole i miałby miejsce dla mnie i mojej małej torby w jedną strone kierunek Wa-wa. Juz wole dołożyc sie do paliwa niz wydawac kase na pociag. Prosze info na priv. Bede bardzo wdzieczna!! Quote
Gazuś Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 A jak ktoś potrzebuje osobe do wystawiania psa, to dawać znać. Ja i Flora do dyspozycji :lol: W Sobote narazie mamy po jedną seterkę, w niedziele ja (chyba) dwa goldy, ale Florka jest wolna :lol: Quote
AlaNowak Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 hehe, my pewnie pojedziemy, w roli handlera, młodego prezentera i fotoreportera:D Quote
Asta Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Alu a na jaki dzionek bedziesz? :) I z jakim psem na MP? Quote
AlaNowak Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 lol, a ja wiem??? jakos na razie przygotowuje sie do raciborza i krakowa, a myslec bede o tym po krakowie:P Quote
Asta Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Alu nie offuj mi tu taj :lol: No to jak dotrzesz bedę mogła liczyć na konkurencje w wa-wie na MP i na foty, prawda? :P: Quote
NigdyNigdy Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='grrrond']a ktoś się wybiera jako członek zkwp do pomocy przy organizacji :razz: ?[/quote] Pewnie ja :roll: Quote
Gracjana Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [B]grrrond [/B]a dlaczego pytasz ?? chciala bys sie do nas przylaczyc...?:lol: Quote
grrrond Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Gracjana'][B]grrrond [/B]a dlaczego pytasz ?? chciala bys sie do nas przylaczyc...?:lol:[/quote] no własnie tak... bo ja taka trochę nowa w tym wszystkim i nie za bardzo wiem jak się odnaleźc...:oops: czekam narazie na przydzielenie mi jakiejs pracy bo juz pojechalam i się zglosilam do pomocy. mam nadzieje ze mi jakos podpowiecie co i jak..?:roll: Quote
madalenka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ja bede, ja bede!!!!!!! :lol: To bedzie nasz pierwszy raz :evil_lol: Quote
grrrond Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 no juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze Wasze psiaki :cool3: Quote
martynkao Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Witam:) czy ktos z Was chciałby wystawic beagla??:]:] mam osobe ktora omoze wystawic jednak nie jest to pewna informacja:) zgloszeni jestemy ale ja na ring wychodzic nie lubi , nie umiem itd.:] czy ktos juz kiedys( z Was chetnych ewent.)) wystawial beagla?Pozdrawiam:) Quote
jo-jo Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='martynkao'] zgloszeni jestemy ale ja na ring wychodzic nie lubi , nie umiem itd.:] [/quote] Ja też nie umiałam, i też tak naprawde bałam się a nie nie lubiłam, a teraz to będzie juz nasza 7 wystawa kiedy razem się wystawiamy i jest super :) Może warto spróbowć ? :) Quote
Asiaczek Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='martynkao']Witam:) czy ktos z Was chciałby wystawic beagla??:]:] mam osobe ktora omoze wystawic jednak nie jest to pewna informacja:) zgloszeni jestemy ale ja na ring wychodzic nie lubi , nie umiem itd.:] czy ktos juz kiedys( z Was chetnych ewent.)) wystawial beagla?Pozdrawiam:)[/quote] Wiem, ża [B]Agasia[/B] wspaniale prezentuje beagle, bo sama ma ich 2! skontaktuj sie z Nią, OK? pzdr. Quote
martynkao Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='jo-jo']Ja też nie umiałam, i też tak naprawde bałam się a nie nie lubiłam, a teraz to będzie juz nasza 7 wystawa kiedy razem się wystawiamy i jest super :) Może warto spróbowć ? :)[/quote] Troszke zle sie wyraziłam..moze nie tyle co nie umiemy bo raz juz wystawiałam Lucka ale mnie to poprostu nie kreci:] to jet pies kupiony przez rodzicow ja sie nim zajmuje (agility itd.) ale oni chca takze zeby pochodzil na wystawy przynajmniej te co sa blisko:] wiec szukam chetnego kto go wystawi...mi sie poprostu nie chce biegac po ringu po nic;Pzeby tylko ktos go ocenil bo tak naparwde mina tym nie zalezy to jest widzimisie moich rodzicow;P poza tym musiałabym sie jakos ubrac;P a ja mam tylko psie ubrania;Peheh(zarcik) To co nie ma chetnych??:Help_2: [B]Asiaczek[/B] tak wiem ona swietnie wystawi juz Lucka wystawia jednak jej obecnosc na warszawskiej wystawie stoi pod znakiem zapytania:( datego szukam pomocy wsrod dogomaniakow:P Quote
UTAAP Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Czy bedzie ktos jechal samochodem z Lodzi w niedziele :???: - chetnie dolozylabym sie do paliwa w zamian za transport :cool3: ? Quote
LAURA Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Martynkao ja moge ci wystawic :) swoją whippetke wystawiam w niedziele więc w sobote mam czas :) Quote
Recommended Posts