Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asta']O to świetnie :) Poszukam jeszcze zapasowego psiaka. Kto pozyczy mi psa na mp na niedziele?[/quote]
jak odpowiadał by buldog angielski - to proszę dać znać -
w ringu chodzi jak zegareczek :cool3: - posłuszny i przyjazny chłopak.

Posted

Myśle że możesz jechać z nim na socjalizację albo jak będzie w odpowiednim wieku to pobawić się w szczeniakach ;-)[/quote]

Dziękuję bardzo za odpowiedź Klaudii i wszystkim innym. Teraz w lipcu Was jeszcze nie zobaczymy - właśnie wtedy jesteśmy na urlopie poza Warszawa. Ale spróbujemy Was odwiedzić we wrześniu. Czoko jest mieszanką obecnie 7 miesięczną ale i tak znowu mój przedszkolak przeżywa bunt w szkoleniu.
Pozdrawiamy wszystkich Ewa&Czokunia

Posted

Jedzie ktoś do warszawy w sobote spod Opola albo przez Opole i miałby miejsce dla mnie i mojej małej torby w jedną strone kierunek Wa-wa. Juz wole dołożyc sie do paliwa niz wydawac kase na pociag. Prosze info na priv. Bede bardzo wdzieczna!!

Posted

A jak ktoś potrzebuje osobe do wystawiania psa, to dawać znać. Ja i Flora do dyspozycji :lol: W Sobote narazie mamy po jedną seterkę, w niedziele ja (chyba) dwa goldy, ale Florka jest wolna :lol:

Posted

[quote name='Gracjana'][B]grrrond [/B]a dlaczego pytasz ??
chciala bys sie do nas przylaczyc...?:lol:[/quote]

no własnie tak... bo ja taka trochę nowa w tym wszystkim i nie za bardzo wiem jak się odnaleźc...:oops: czekam narazie na przydzielenie mi jakiejs pracy bo juz pojechalam i się zglosilam do pomocy. mam nadzieje ze mi jakos podpowiecie co i jak..?:roll:

Posted

Witam:) czy ktos z Was chciałby wystawic beagla??:]:] mam osobe ktora omoze wystawic jednak nie jest to pewna informacja:) zgloszeni jestemy ale ja na ring wychodzic nie lubi , nie umiem itd.:] czy ktos juz kiedys( z Was chetnych ewent.)) wystawial beagla?Pozdrawiam:)

Posted

[quote name='martynkao'] zgloszeni jestemy ale ja na ring wychodzic nie lubi , nie umiem itd.:] [/quote]

Ja też nie umiałam, i też tak naprawde bałam się a nie nie lubiłam, a teraz to będzie juz nasza 7 wystawa kiedy razem się wystawiamy i jest super :)

Może warto spróbowć ? :)

Posted

[quote name='martynkao']Witam:) czy ktos z Was chciałby wystawic beagla??:]:] mam osobe ktora omoze wystawic jednak nie jest to pewna informacja:) zgloszeni jestemy ale ja na ring wychodzic nie lubi , nie umiem itd.:] czy ktos juz kiedys( z Was chetnych ewent.)) wystawial beagla?Pozdrawiam:)[/quote]
Wiem, ża [B]Agasia[/B] wspaniale prezentuje beagle, bo sama ma ich 2!
skontaktuj sie z Nią, OK?
pzdr.

Posted

[quote name='jo-jo']Ja też nie umiałam, i też tak naprawde bałam się a nie nie lubiłam, a teraz to będzie juz nasza 7 wystawa kiedy razem się wystawiamy i jest super :)

Może warto spróbowć ? :)[/quote]

Troszke zle sie wyraziłam..moze nie tyle co nie umiemy bo raz juz wystawiałam Lucka ale mnie to poprostu nie kreci:] to jet pies kupiony przez rodzicow ja sie nim zajmuje (agility itd.) ale oni chca takze zeby pochodzil na wystawy przynajmniej te co sa blisko:] wiec szukam chetnego kto go wystawi...mi sie poprostu nie chce biegac po ringu po nic;Pzeby tylko ktos go ocenil bo tak naparwde mina tym nie zalezy to jest widzimisie moich rodzicow;P poza tym musiałabym sie jakos ubrac;P a ja mam tylko psie ubrania;Peheh(zarcik) To co nie ma chetnych??:Help_2:

[B]Asiaczek[/B] tak wiem ona swietnie wystawi juz Lucka wystawia jednak jej obecnosc na warszawskiej wystawie stoi pod znakiem zapytania:( datego szukam pomocy wsrod dogomaniakow:P