eurydyka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 gdzie mozna zobaczyc w jakich godzinach sa konkretne rasy? Quote
blaira Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 ehhh to ZTM ja tam sie ciesze ze za psa nie place :P a ulgowy wydaje mi sie ze na wystawe obowiazuje legitymacje masz 8) ale przy kasie Ci powiedza jakby co Quote
blaira Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [url]http://www.zkwarszawa.org.pl/[/url] tam mozna sciagnac w wordzie Quote
paola Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 tez tego szukalam ;) a planie sedziowania. chociaz nie wiem czy sie tak wyrobia [url]http://www.warszawa.zkwp.pl/[/url] Quote
paola Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 no, zeby mi tylko nie powiedzieli, ze musze placic 40 zl ;) (jedziemy we 2) Quote
adda Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='banjo']mam pytanie bo w zgłoszeniu jest napisane, ze między 7-9.30 wydawane są katalogi. Czy rzeczywiście tylko w tych godz można się po nie zgłosic? i czy trzeba już z psem? bo my wystawiamy się dopiero o 12.20[/quote] My się wystawiamy po godz. 13 i nie mam najmniejszego zamiaru taszczyć swojego futrzaka na wystawę wcześniej :evil: Ma być gorąco i nie będę go narażała na męczarnie. Najwyżej nie będę miała katalogu :roll: Quote
banjo Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 W razie czego bez katalogu też można??? (wiecie to moja pierwsza wystawa i trochę się gubię) :roll: ...nie wiem za bardzo od czego zacząć, gdzie iść itd :lol: Quote
joanna Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Katalog to włściwie spis wystawianych psów + namiary na wystawców + plan sędziowania i ringów oraz program wystawy. Jeśli sprawdzisz sobie plan sędzowania dostępny na stronie Oddziału to wiesz którego dnia, na którym ringu i o której godzinie będzie oceniana twoja rasa i katalog nie jest ci do szczęścia potrzebny. Zakładam że masz juz numer startowy, bo bez tego nie wejdziesz na ring. Quote
adda Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='joanna'] Zakładam że masz juz numer startowy, bo bez tego nie wejdziesz na ring.[/quote] No i nie pamiętam czy z potwierdzeniem zgłoszenia przyszedł też numerek startowy :roll: Ja kiedyś wyrzuciłam numerek, bo zapomniałam, że będzie mi potrzebny na parę hodowlaną, ale bez problemu wydali mi nowy w sekretariacie :D Quote
grygy Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ten upał nas zabije :-? my wchodzimy penwie koło 12, ale o 10 są sedziowane Yorki na innym rongu, wiec też chcemy być, a zeby pogadać z wystawiajacymi to trzeba koło 9 rano być :-? Eh wymęczymy się, nie wspomne już o psach (ee tzn psie :lol: ) Quote
banjo Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 taka duza naklejka czerwona z nr dużym i napisem Hill's (światowy lider w dietetyce weterynaryjnej) to nr startowy tak? :wink: :roll: :oops: Quote
banjo Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 ja się tylko upewniam :lol: 8) :wink: ...wolę niczego nie przegapić bo już w wystarczającej panice jestem :o :wink: Quote
adda Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [b]Banjo[/b], to jak masz numer startowy to loozik. Nie musisz jechać rano :D Quote
Matagi Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [b]Adda![/b] :P A nie napisałabyś mi "wytycznych" jak dojechać na wystawę ,będę jechać z Białegostoku......plisssssssssssss :D :D :D :D Quote
Mokka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Matagi'][b]Adda![/b] :P A nie napisałabyś mi "wytycznych" jak dojechać na wystawę ,będę jechać z Białegostoku......plisssssssssssss :D :D :D :D[/quote] Oooooooo, tu tylko [b]adda[/b] może pomóc. Musisz przejechać przez całą Warszawkę i jeszcze Wisłę przekroczyć. Przechlapane 0X Adda, pisz! 8) Quote
Daisunia Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 powodzenia jutro i pojutrze życzę wszystkim ! ;) 3mam kciuki Quote
joanna Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Co prawda moje tłumaczenie nie umywa się do Addy, ale spróbuję. Po wjeżdzie do Warszawy musisz trafić na most Grota - Roweckiego (po prawej stronie widać elektrociepłownię Żerań), przejeżdzasz Wisłę i cały czas jedziesz prosto ul Armii Krajowej. Jedziesz, jedziesz, przy cmentarzu trasa skręca w lewo, przejedziesz przez lasek i musisz zacząć uważać, po prawej stronie jest park i na dużym skrzyżowaniu trzeba skręcić w prawo w Górczewską, dalej prosto i za Tesco w prawo w Lazurową ( na skrzyżowaniu jest po lewej stacja benzynowa). Tam już kawałeczek prosto i powinno być widać ludzi a psami. Podaję też link do strony z fajnym planem miasta [url]http://um.warszawa.pl/mapa/[/url] Quote
adda Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Mokka'][quote name='Matagi'][b]Adda![/b] :P A nie napisałabyś mi "wytycznych" jak dojechać na wystawę ,będę jechać z Białegostoku......plisssssssssssss :D :D :D :D[/quote] Oooooooo, tu tylko [b]adda[/b] może pomóc. Musisz przejechać przez całą Warszawkę i jeszcze Wisłę przekroczyć. Przechlapane 0X Adda, pisz! 8)[/quote] O w mordę jeża :o Sie postaram :oops: Se normalnie jedziesz. Wjeżdżasz do Marek. One tak się ciągną i ciągną. A ulica nazywa się al. marsz. Józefa Piłsudskiego :lol: Jadziesz. Jak zobaczysz w dali, że po lewej stronie jest Makro Cash and Carry, a po prawej w dali Real, IKEA, Media Markt, a tuż przed tymi sklepami duży rozjazd, to skręcisz w prawo (chyba to będzie na Bródno). Jesteś na trasie Toruńskiej. Dygasz se tą toruńską, dygasz, mijasz takie duże skrzyżowanie cały czas prosto i wjeżdżasz na most Grota-Roweckiego. Teraz jesteś na Al. Armii Krajowej. To jest Żoliborz (...zielony Żoliborz, pieprzony Żoliborz... jak śpiewa Muniek). Za jakiś czas masz duże skrzyżowanie z wiaduktem, Ty przejeżdżasz dołem prosto. Za chwilę następne skrzyżowanie, nie wjeżdżaj na wiadukt, tylko wjedź na pas prawy, żeby pod wiaduktem skręcić w prawo w ul. Broniewskiego. Jadziesz se Broniewskiego prosto aż do końca. Jak dojedziesz do końca to skręcisz w lewo (wiem, że w lewo trudniej niż w prawo, ale dasz radę :lol: ). Ulica w którą skręcisz nazywa się Reymonta i zaraz przejdzie w Powstańców Śląskich. Jesteś już na Bemowie. To dobrze :D Miniesz po lewej stronie Carrefour, jadziesz dalej. Trzymasz się prawego pasa, bo będziesz skręcać w prawo w ul. Radiową. Nie powiem Ci, na których światłach, bo teraz porobili ich tam od groma. Jak se skręcisz w Radiową to jadziesz prosto, aż do takiego dziwnego skrzyżowania, na którym to skrzyżowaniu skręcisz w lewo pod takim ostrym kątem, prawie jakbyś zawracała, to taki dziób jest :roll: Jesteś już na ul. Kaliskiego. I dosłownie parę metrów jadziesz i skręcasz w prawo w ul. Gąsiorowskiego, do końca, w lewo i jest nasza sławetna Kartezjusza, a Ty stoisz w korku :lol: Ufffffffffff............. ciekawe czy dasz radę :roll: Quote
donya Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Matagi'][b]Adda![/b] :P A nie napisałabyś mi "wytycznych" jak dojechać na wystawę ,będę jechać z Białegostoku......plisssssssssssss :D :D :D :D[/quote] O ty niedobra :wink: Kilka stron wczesniej napisałam Ci jak dojechać na wystawę. Zapomniało się a ja się tak natrudziłam :wink: Quote
Matagi Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ja dobra,tylko dziś lekko rozkojarzona :lol: :wink: Dzięki za pomoc!!!! :P :P :P Tak prawdę mówiąc,to mi trzy wskazówki,to też może być za mało.... :oops: ja mam jakieś takie dziwne do zapamiętywania drogi :wink: jak mi ktoś tłumaczy,/przeważnie na żywo tak jest/to ja od razu ......zapominam :oops: :wink: Wasze wskazówki sobie wydrukuję i będę czytać po drodze. :wink: Bo ja nie prowadzę,nie zdurniałam żeby prawo jazdy wyrabiać :wink: ,wolę jak moją doope wożą :lol: :wink: I pifko mogę sobie na wystawie wypić :wink: Dzięki raz jeszcze! :P Idę zaraz prać Okiiego i Ojo :P Przerażenie mnie ogarnia jak zobaczę Okiiego po kąpieli 8) Może być podobny do Xolo.... :wink: Quote
adda Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Matagi']Dzięki raz jeszcze! :P [/quote] Nie ma za co :roll: [quote]Idę zaraz prać Okiiego i Ojo :P Przerażenie mnie ogarnia jak zobaczę Okiiego po kąpieli 8) Może być podobny do Xolo.... :wink:[/quote] Jakimś szyfrem mówisz :roll: :D Quote
donya Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Matagi'] Dzięki raz jeszcze! :P Idę zaraz prać Okiiego i Ojo :P Przerażenie mnie ogarnia jak zobaczę Okiiego po kąpieli 8) Może być podobny do Xolo.... :wink:[/quote] A musisz go prać. Ja Bimbkowi tylko białe częsci myję a resztę... to wiesz już jak. Quote
Recommended Posts