Flaire Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 [quote name='arima']Już jest stawka :D[/quote]Gdzie? Na stronie? Mnie się nie otwiera. :( Quote
arima Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Przed chwilą sprawdziłam i była a teraz wogóle strona przestała sie otwierać :-? Quote
Flaire Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 [quote name='arima']Przed chwilą sprawdziłam i była [/quote]Nie pamiętasz przypadkiem Airedale Terrierów? :wink: :lol: Quote
arima Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 :lol: :lol: :lol: niestety nie :lol: :lol: Ale za to wiem,że mamy konkurencji.. :o :o :o Napewno do jutra sie naprawi :wink: Quote
skubi Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Mi się strona otworzyła Flaire, Airedale Terriery specjalnie dla ciebie :wink: Airedale Terrier Psy młodzieży PORTER How Are You Airedale Terrier Psy otwarta CARAT Sonora Airedale Terrier Psy otwarta EMERSON FITTIPALDI Poezja Ruchu Airedale Terrier Psy otwarta MR.HOMER Sfora znad Jeziora Airedale Terrier Psy championów DISTINCTIVE EXTERIOR Raider's Antania Airedale Terrier Psy championów NIMROD of Malton Airedale Terrier Suki szczeniąt Prima GRENADA Airedale Terrier Suki młodzieży Flaire ANNAPURNA Airedale Terrier Suki młodzieży CARYCA Sfora znad Jeziora Airedale Terrier Suki młodzieży MIRACLE Poezja Ruchu Airedale Terrier Suki młodzieży TROPHY FOR PASJA Poezja Ruchu Airedale Terrier Suki pośrednia COCO CHANEL Erbetki Airedale Terrier Suki pośrednia Prima FILOZOFIA Airedale Terrier Suki otwarta CANDY CANE Erbetki Airedale Terrier Suki otwarta FIGURA Poezja Ruchu Airedale Terrier Suki otwarta GINA Forma Airedale Terrier Suki otwarta MS.TORA Sfora znad Jeziora Airedale Terrier Suki championów Piccadilly's MA BEAR DEFLAIRE Quote
Justi0022 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 [quote name='arima']Przed chwilą sprawdziłam i była a teraz wogóle strona przestała sie otwierać :-?[/quote] Popsułaś :lol: [quote name='arima'] Ale za to wiem,że mamy konkurencji.. :o :o :o [/quote] A który to Bonek i Cezar? Suczek w leonach też jest sporo :o Quote
Flaire Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 [quote name='skubi']Mi się strona otworzyła Flaire, Airedale Terriery specjalnie dla ciebie :wink: [/quote]skubi, dzięki! Mnie też już się otwiera. :D Quote
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 sluchajcie HELP obiecalam Jarkowi smsa wyslac z tymi ca de bou-tylko nie moge ich znalezc:((jak ta rasa sie po polsku nazywa??? plizzzzz help me;))))) Quote
Flaire Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 [quote name='orsini']sluchajcie HELP obiecalam Jarkowi smsa wyslac z tymi ca de bou-tylko nie moge ich znalezc:((jak ta rasa sie po polsku nazywa??? plizzzzz help me;)))))[/quote]Dog z Majorki Quote
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Flair dzieki:))na to nie wpadlam:)) szukalam psa z majorki:))))))))))))))))))) Quote
pszym Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 A może ktoś będzie tak miły i poda mi foksy krótkowłose? Niestety nie mogę się dostać do strony... Quote
Flaire Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Foksterier krótkowłosy Psy pośrednia ARLO v.d. Bismarckquelle Foksterier krótkowłosy Psy pośrednia BAD REPUTATION Czeczuga (FCI) Foksterier krótkowłosy Psy pośrednia DANCER IN THE MOONLIGHT Czeczuga Foksterier krótkowłosy Psy championów COLIN Canis Venator Foksterier krótkowłosy Psy championów DON DIEGO Czeczuga (FCI) Foksterier krótkowłosy Suki młodzieży ŁEZKA z Fox-Klanu Foksterier krótkowłosy Suki młodzieży WHISKEY IN JAR Czeczuga (FCI) Foksterier krótkowłosy Suki pośrednia BIEDRONKA z Azaliowego Zakątka Foksterier krótkowłosy Suki pośrednia HERA Canis Venator Masz konkurencję... Quote
pszym Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Dzięki FLAIRE. Na Ciebie można liczyć! A tak się zastanawiałem, czy nie zgłaszać do otwartej żeby nie było znowu rodzinnej walki... Quote
pszym Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Dzięki FLAIRE. Na Ciebie można liczyć! A tak się zastanawiałem, czy nie zgłaszać do otwartej żeby nie było znowu rodzinnej walki... Quote
Martyna Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 a goldeny Cie nie intereuja??? :-)))) macie duzooo psow :D a ja z Afera sama w Championach ;-) Quote
nikit1 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Martyna, A mogłąbys mi sciągnąć listę goldziów mł? Ja kurcze nie mogę wyświetlić strony (zabezpieczenia...) PLIZZZZZZZZZZZZZZZ Quote
Martyna Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Oczywiscie, ze moglabym :-) do zobaczyska na wystawie! młodzieży Primo ARISTO młodzieży BIMBER Loyal Gold młodzieży BORYS z Kostrowego Grodu młodzieży DIEGO Adekatos młodzieży GOTI Czar Kasi młodzieży IMMIGRANT SONG Rejentówka młodzieży Complement IRONIC młodzieży ŁĄCZNIK Gordius młodzieży Galans MARCIPAN młodzieży NYGUS Gordius młodzieży Sasquehanna (FCI) POŻÓŁKŁY LIŚĆ młodzieży RODRIGUEZ Rozbrykana Ferajna młodzieży SASQUEHANNA (FCI) PUSZYSTY ŚNIEG młodzieży TORNADO Miss Opolszczyzny młodzieży TYLKO TY Uśmiech Dziecka młodzieży Cheek to Cheek VALENCIA SMILE Quote
nikit1 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Dzięki dzięki dzięki dobra kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech Ci Bozia w browarze wynagrodzi :D :D :D Quote
Martyna Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 [quote name='pszym']Co znaczy ( FCI ) przy niektórych psach???[/quote] to znaczy, ze przydomek hodowli jest zarejestrowany w FCI i zadna inna hodowla zrzeszona w tej organizacji nie ma takiej samej nazwy ;-) Quote
pszym Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Buuu, to przy dwóch innych psach z tej samej hodowli jest a przy moim nie ma... :roll: Quote
dorotal Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 U mnie w buldozkach spora konkurencja - 10 pieskow w jednej klasie :D Quote
Recommended Posts