Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam do ZK i tyle wiem. Psa należy ponownie zgłosić. Teraz można kasę odebrać. Pojadę później to może sie cos dowiem. Na razie tyle.

Posted

potwierdzam co napisala Kachna - kaske mozna odebrac za odwolana wystawe kwietniowa, a jak ktos chce na lipcowej pokazac psiaka to zglasza jeszcze raz ale juz nie placi :D [color=orange][b]na 100% jest to miedzynarodowka.[/b][/color]

Posted

[quote name='Agasia']Hoho to juz pewne na 100% ze bedzie?[/quote]

jak wybiora Papieza murzyna o jakims tam imieniu, to bedzie koniec swiata - wtedy wystawy nie bedzie :wink:

Posted

Może na temat....

Na WAT troche ciasno, ale może na wyscigach jak kiedyś ? Tam fajny teren.....

Można kaske teraz odebrac a potem wpłacić, w końcu wole sama obracac swoimi dobrami, hihihihihi

Posted

:o ja czegos nie rozumiem - w jaki sposob mamy odbierac kasę - a moze by raczyli nas poinformowac o tym osobiscie :-? Czy tez mam teraz wsiasc w samochod i do nich po te kase pojechac :roll: koszty podrozy po kase tez zwracaja?

Posted

[quote]ja czegos nie rozumiem - w jaki sposob mamy odbierac kasę[/quote]

niestety nie wiem... tez mysle, ze jakas oficjalna informacja poza "wystawa zostala odwołana" by sie przydala :-?
mnie latwo kase odebrac lub nie bo jestem co tydzien w oddziale, ale fakt.... ludzie spoza w-wy, z zagranicy.... hm... :hmmmm:

Posted

[quote name='Cavalierka']Ja będę :wink: Wolałabym krajówke, ale cóż...[/quote]

Krajowa Wystawa Psów Rasowych odbędzie się w sobotę 10 września 2005 r.
Klubowa Wystawa Molosów i Szwajcarskich Psów Pasterskich bez zmian tzn. w niedzielę...

Posted

[quote name='flashka-g']Fuka samolotem;] :angel:[/quote]
:multi: masz racje lotem blizej, tylko, ze obawiam sie, ze taniej by im wyszła moja podróż tanimi liniami do Londynu :hmmmm: a moze jeszcze psiura ze soba zabiore :mdrmed: :laugh2_2:

:PROXY5: a psa do lipca nie dotknę, a jak sie sedzia spyta czemu go nie wytrymowalam - odpowiem, ze był perfect przygotowany na kwiecien :roflt:

Posted

[quote name='Matagi']No to pojadę do Wawy w lipcu ,bliżej niż do Krakowa :wink: Psu zrobie treskę,a co tam :wink: :wink: :wink:[/quote]

:P Oj Lila do Krakowa możesz przyjechać w czerwcu a do Warszawy w lipcu. :lol:
Myslę, że treskę to bedzie musiała mieć każda akita. Zapowiadają upały.
Wiesz teraz sie pozbiera to co tak ładnie wychodzi a potem sie przyklei (jakoś) :wink:

Posted

[quote name='donya'][quote name='Matagi']No to pojadę do Wawy w lipcu ,bliżej niż do Krakowa :wink: Psu zrobie treskę,a co tam :wink: :wink: :wink:[/quote]

:P Oj Lila do Krakowa możesz przyjechać w czerwcu a do Warszawy w lipcu. :lol:
Myslę, że treskę to bedzie musiała mieć każda akita. Zapowiadają upały.
Wiesz teraz sie pozbiera to co tak ładnie wychodzi a potem sie przyklei (jakoś) :wink:[/quote]

[b]Agnieszka![/b] :P Dokładnie tak!!! :lol: Zacznę teraz zbierać kołtuny od całej akitowej piątki :wink: Wystawiać będe dwójkę,jak dolepię,to będa miały futro,że ho ho! :wink: Spróbuje na "Kropelkę" :wink: :wink: :wink:

Posted

[quote name='maga18'][quote name='Agasia']Hoho to juz pewne na 100% ze bedzie?[/quote]

jak wybiora Papieza murzyna o jakims tam imieniu, to bedzie koniec swiata - wtedy wystawy nie bedzie :wink:[/quote]
maga:))nie murzyna a OLIWIO:)))czyli kazdy inny kolorowy sie lapie np. z Ameryki Poludniowej i nie od razu, bo po nim ma byc jeszcze 1 papiez i dopiero wtedy :lol: :lol: :lol: