Jump to content
Dogomania

JANTAREK (KuKi)-noga wyrwana ze stawu:( JUŻ w DS! :))) Ale leczymy dalej!!!

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam was za off, ale szukam natychmiast DT lub DS dla czarnego, 1,5-rocznego labradora.Pies zostanie uśpiony, jeśli do jutra czegoś nie znajdę!!! Jeśli macie pomysł, piszcie na PW.Błagam, pomóżcie!!!
PS.Ajula, zanim fundacja zaczęła nam pomagać, mieliśmy 61 psów (tzw.lotników- przez płot nocką ciemną albo do bramy przywiązać-recepta taka).Wyadoptowaliśmy 17 szczęśliwie.Ale już mamy kolejnego wrzutka.

Posted

[quote name='Lilek'] PS.Ajula, zanim fundacja zaczęła nam pomagać, mieliśmy 61 psów (tzw.lotników- przez płot nocką ciemną albo do bramy przywiązać-recepta taka)..[/quote]
szok :crazyeye: jaka Fundacja? a macie jakis wątek? to chociaż bym podrzucała

Posted

Witajcie, Kochani!

Mimo późnej pory wszyscy tu... To i ja też, nie? Co będę tak sama siedziała w domu....;)

Po pierwsze. Zawstydzacie mnie Waszą troską. :oops: Ja mam się coraz lepiej, zbieram się po tej operacji, i mam nadzieję, że do września jakoś już mi się wszystko ułoży. Co prawda, muszę ciągle na badania jeździć i kontrolować się, ale mam zamiar przeżyć...

Po drugie, i to jest najważniejsze. Mam parę fotek, ale sama nie umiem ich wstawić. :oops: Jeżeli ktoś w tym momencie jest na dogo, i poda mi swój mail, to wyślę, i może ktoś się zlituje i wstawi...

Aha, jeszcze zapomniałam powiedzieć, że wet powiedział, że widzi poprawę...

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

Cieszę się ,Smoczku nasz prze-dobry, że znalazłaś czas, by nam cokolwiek napisać. Jeżeli ktoś z nas mógłby Ci w jakiś sposób pomóc - pisz śmiało, a my tu już zadziałamy.
Jeśli chodzi o zdjęcia, to ja - kiedy się zaputam - proszę o pomoc Paulinę_mickey, ale jeśli zaryzykujesz, to proszę prześlij fotki do mnie.Postaram się nie skompromitować.
Maila prześlę na PW.

Posted

[quote name='majqa']Przecieee dałam swego maila na PW. ;) Ślij foty, wstawię.[/QUOTE]

majqa:loveu: to 'człowiek orkiestra' - [B]piękne teksty[/B], obróbka zdjęć, dobre rady i wiele jeszcze innych rzeczy ma na sumieniu :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']majqa:loveu: to 'człowiek orkiestra' - [B]piękne teksty[/B], obróbka zdjęć, dobre rady i wiele jeszcze innych rzeczy ma na sumieniu :evil_lol::evil_lol:[/quote]

Dokładnie tak jak i Ty :loveu:

Posted

[quote name='marysia55']majqa:loveu: to 'człowiek orkiestra' - [B]piękne teksty[/B], obróbka zdjęć, dobre rady i wiele jeszcze innych rzeczy ma na sumieniu :evil_lol::evil_lol:[/quote]
bo to [B]Majqa da Vinci[/B] - po prostu! :evil_lol:

Posted

[quote name='gameta']Dokładnie tak jak i Ty :loveu:[/QUOTE]
w ogóle nie wiem o co chodzi :evil_lol:
[quote name='majqa']Marysiu...:oops:[/QUOTE]
cooo [I]Marysiu[/I], 'przeca dobrze godom' :grins::grins::grins:

ale z tymi zdjęcia to może za późno z 'progów wyszłaś':evil_lol:

Posted

[quote name='ick'][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/bb203d83642d2b99.html"][IMG]http://images37.fotosik.pl/174/bb203d83642d2b99.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

[B][CENTER]o matko jaki on cudny :loveu:dziecko Smoka [/CENTER][/B]

Posted

jaki piękny !!!!!
Widać, że zaniedbany ale ma w sobie potencjał - to piękny pies :loveu: Jeszcze trochę i ten smutek i niepewność znikną z jego mordki :multi:

Smoku, masz piękną bestię :loveu: