Ania & Mia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [URL="http://sklep.psiawachta.pl/product/Moj_pies_ciagnie_na_smyczy._Co_robic%3F_PW01"]Mój pies ciągnie na smyczy. Co robić? - PW01[/URL] Co sądzicie o tej książce? Quote
Baski_Kropka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 wyskakuje błąd wczytywania trony więc nic nie można powiedzieć bo nie wiemy o którą książkę chodzi ;) Quote
Ania & Mia Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Nikt nie zna tej książki??? :placz::placz::placz: Quote
magorek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Baski_Kropka']wyskakuje błąd wczytywania trony więc nic nie można powiedzieć bo nie wiemy o którą książkę chodzi ;)[/QUOTE] mi się wyświetliła bez problemu. ale nie znam tej pozycji. tu daję opis: [I]"W trakcie rocznego kursu instruktorskiego w klinice weterynaryjnej Grorudddalen na obrzeżach Oslo poproszono nas o wybranie tematu projektu, nad którym mieliśmy pracować w ciągu roku. Jako człowiek praktyczny, oczywiście wybrałam praktyczny projekt. Zdecydowałam się opracować metodę, która pozwalałaby nauczyć psy spokojnego chodzenia na smyczy. Okazało się to doskonałą zabawą. (...)" W takich słowach Turid wspomina historię powstania swojej metody, której od wielu lat uczy właścicieli psów i instruktorów szkolenia podczas swoich podróży po całym świecie. Metoda ta opiera się na wyciszaniu psa i nauczeniu go reagowania na sygnały dawane przez przewodnika nawet w sytuacjach rozpraszających. Przebieg szkolenia przedstawiony jest krok po kroku i bogato ilustrowany kolorowymi zdjęciami. Z tej książki skorzystają wszyscy, którzy mają problemy z opanowaniem swojego czworonoga podczas spacerów, a także szkoleniowcy, którzy pracują metodami pozytywnymi. Format A5, 60 stron, wiele kolorowych fotografii. Publikacja nr 1 fundacji Psia Wachta. Tłumaczenie: Paulina Ziółkowska-Radomiak. Koszt przesyłki w Polsce pokrywa nasza fundacja.[/I] Quote
karina1002 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Książki jeszcze nie czytałam, dopiero zamówiłam i czekam. Ale sama autorka - Turid Rugaas jest gwarancją jakości, więc ja ją w ciemno kupuję :) Quote
Usia_82 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Czekam właśnie na przesyłkę z tą książką. Podobno jest rewelacyjna, poleciła mi ją nasza instruktorka agillity twierdząc "nie sugeruj się tytułem ona pomoże wam w życiu codziennym"... Poza tym w pełni zgadzam się z kariną tą autorkę można kupować w ciemno Quote
yuki Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ania & Mia , kupuj kupuj i się nie zastanawiaj :) i jeszcze sobie kup tej Pani książkę pt. "Sygnały uspokajające", na pewno się przyda. Miłej lektury. Quote
Olka_Olga Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 popieram [B][U]yuki[/U][/B] . Książki są świetne, rzeczowe i profesjonalne w łatwej obsłudze ;) razem (pojednyczo) mogą zdziałać cuda :cool3: Quote
isabelle30 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 rzeczywiscie cuda sie dzieja, cuda, odkad czlowiek uzmyslowi sobie jakim jest durniem.... Quote
karina1002 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='isabelle30']rzeczywiscie cuda sie dzieja, cuda, odkad czlowiek uzmyslowi sobie jakim jest durniem....[/quote] dobre i jakie prawdziewe :evil_lol: Quote
Miki Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 To ja też sobie zamówiłam. Mam nadzieję, że już nie będę durniem. Przynajmniej w kwestii biegania za psem:evil_lol: Quote
Recommended Posts