AgusiaP Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Czaruś i gdzie ten Twój wymarzony domek??? Quote
Becia2222 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Czarek jest podobno pierwszy w kolejce do Dziennika Polskiego, trzymajcie mocno kciuki. Dom dla niego musi być najlepszy na świecie, na żaden inny nie wyrażę zgody.To wyjątkowy pies i dom dla niego musi być też wyjatkowy. Quote
Onaa Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Czaruś jest w hoteliku tak ? Widziałam go w programie Kundel bury, na zdjeciach jest śliczny ale na żywo tzn. w telewizji jeszcze cudniejszy. Nie wiem dlaczego nikt po niego nie dzwoni :shake:. Quote
Temida Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Tak, Czaruś jest w hoteliku u Marty. Podopieczny naszej Beatki jest naprawdę cudowny. Osobiście widziałam go w różnych etapach życia. Psinka jest wyjątkowo piękna i ma wspaniałe wnętrze, pomimo, iż tak wiele go w spotkało. Był w programie Kundel Bury i Kocury. Osoba, która go pokocha musi mieć wielkie serce. Quote
Temida Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Umieściłam Czarusia na naszej stronie: http://www.ltoz.republika.pl/adopcja%20psy.htm Quote
Temida Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 PROSZĘ ZAGLĄDAJCIE DO RUDZIKA. POTRZEBNY DOM. Piękny Porzucony RUDZIK potrzebuje domu Łódź - Dogomania Forum Quote
Temida Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 BŁAGAM O TRANSPORT NA TRASIE RADOMSKO - KRAKÓW w jak najszybciej możliwym terminie. Sunia jest mała i bardzo łagodna. To dla niej jedyna szansa na dom. PROSZĘ O POMOC tel. 600 297 542 [email protected] Porzucona średnia łagodna sunia PROSI O DOM RADOMSKO __________________ Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Dogo07 napisał(a):Czaruś jest w hoteliku tak ? Widziałam go w programie Kundel bury, na zdjeciach jest śliczny ale na żywo tzn. w telewizji jeszcze cudniejszy. Nie wiem dlaczego nikt po niego nie dzwoni :shake:. Czarus w poniedzilaek byl w echu ,a wczoraj w dzienniku ,z echa byl jedn telefon nawet rodzinka przyjechala go zobaczy ale chyba jednak boja sie podjac ryzyka bo do tej pory nie dali znac jaka decyzja. z dziennika pani tez przez telefon wydaje sie byc fajna i odpowiedzilna ,przyjaciółka ma mi spoarwdzic domek bo to na jej osiedlu i jeszcze porozmawiac na miejscu i zobaczymy co z tego bedzie wiec prosze o kciuki;) Quote
Onaa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Foksia i Dżekuś']Czarus w poniedzilaek byl w echu ,a wczoraj w dzienniku ,z echa byl jedn telefon nawet rodzinka przyjechala go zobaczy ale chyba jednak boja sie podjac ryzyka bo do tej pory nie dali znac jaka decyzja. z dziennika pani tez przez telefon wydaje sie byc fajna i odpowiedzilna ,przyjaciółka ma mi spoarwdzic domek bo to na jej osiedlu i jeszcze porozmawiac na miejscu i zobaczymy co z tego bedzie wiec prosze o kciuki;) Dlaczego ryzyka ? Przecież Czaruś jest takim ładnym spokojnym psiakiem, i nie jest jeszcze stary. Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Dogo07 napisał(a):Dlaczego ryzyka ? Przecież Czaruś jest takim ładnym spokojnym psiakiem, i nie jest jeszcze stary. Boja sie odpowiedzialnosci czy poradza sobie z psem po przejsciach. dzisiaj pani zadzwonila ze jednak nie sa jeszcze gotowi ,a domek 2 nie jest domkiem dla Czarusia ,Widzilam sie z pania Lucyna i wezmie jakiegos pieska ale bardziej wesolego i zywiolowego bo ona sama taka jest ,a Czarus musi miec domek spokojny i bardzo odpowiedzilany.:shake: Quote
Becia2222 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 No niestety Agusia Czarek czeka dalej, ale w jego przypadku domek musi być pewny i najlepszy na świecie, tu nie może przytrafić się nam żadna pomyłka.Szukamy cierpliwie dalej i prosimy o kciuki. Quote
AgusiaP Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Trzymam kciuki Becia i jestem pewna, że taki domek dla Czarusia się znajdzie :loveu: Quote
Temida Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 BŁAGAM ZAJRZYJCIE. POMÓŻCIE. ODEBRALIŚMY SABĘ Z PIEKŁA. Skóra i kości Skazana na śmierć głodową SABA Łodź - Dogomania Forum Quote
Ank@ Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Szukam tego wątku od 2dni. Wyszukiwarka nie działa .... Czaruś tak ładnie prezentował się w kundlu i nic ? wierzyć się nie chce :( Quote
Temida Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Zapraszam na wątek nowej interwencji 3 małe Aniołki odebrane z piekła. http://www.dogomania.pl/threads/1746...ekA-a-RADOMSKO Quote
Temida Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Czeka na domek w hoteliku u Marty. Quote
Recommended Posts