Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarek jest podobno pierwszy w kolejce do Dziennika Polskiego, trzymajcie mocno kciuki. Dom dla niego musi być najlepszy na świecie, na żaden inny nie wyrażę zgody.To wyjątkowy pies i dom dla niego musi być też wyjatkowy.

Posted

Czaruś jest w hoteliku tak ?
Widziałam go w programie Kundel bury, na zdjeciach jest śliczny ale na żywo tzn. w telewizji jeszcze cudniejszy.
Nie wiem dlaczego nikt po niego nie dzwoni :shake:.

Posted

Tak, Czaruś jest w hoteliku u Marty. Podopieczny naszej Beatki jest naprawdę cudowny. Osobiście widziałam go w różnych etapach życia. Psinka jest wyjątkowo piękna i ma wspaniałe wnętrze, pomimo, iż tak wiele go w spotkało. Był w programie Kundel Bury i Kocury. Osoba, która go pokocha musi mieć wielkie serce.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Czaruś jest w hoteliku tak ?
Widziałam go w programie Kundel bury, na zdjeciach jest śliczny ale na żywo tzn. w telewizji jeszcze cudniejszy.
Nie wiem dlaczego nikt po niego nie dzwoni :shake:.

Czarus w poniedzilaek byl w echu ,a wczoraj w dzienniku ,z echa byl jedn telefon nawet rodzinka przyjechala go zobaczy ale chyba jednak boja sie podjac ryzyka bo do tej pory nie dali znac jaka decyzja.
z dziennika pani tez przez telefon wydaje sie byc fajna i odpowiedzilna ,przyjaciółka ma mi spoarwdzic domek bo to na jej osiedlu i jeszcze porozmawiac na miejscu i zobaczymy co z tego bedzie wiec prosze o kciuki;)

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Czarus w poniedzilaek byl w echu ,a wczoraj w dzienniku ,z echa byl jedn telefon nawet rodzinka przyjechala go zobaczy ale chyba jednak boja sie podjac ryzyka bo do tej pory nie dali znac jaka decyzja.
z dziennika pani tez przez telefon wydaje sie byc fajna i odpowiedzilna ,przyjaciółka ma mi spoarwdzic domek bo to na jej osiedlu i jeszcze porozmawiac na miejscu i zobaczymy co z tego bedzie wiec prosze o kciuki;)

Dlaczego ryzyka ?

Przecież Czaruś jest takim ładnym spokojnym psiakiem, i nie jest jeszcze stary.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Dlaczego ryzyka ?

Przecież Czaruś jest takim ładnym spokojnym psiakiem, i nie jest jeszcze stary.

Boja sie odpowiedzialnosci czy poradza sobie z psem po przejsciach. dzisiaj pani zadzwonila ze jednak nie sa jeszcze gotowi ,a domek 2 nie jest domkiem dla Czarusia ,Widzilam sie z pania Lucyna i wezmie jakiegos pieska ale bardziej wesolego i zywiolowego bo ona sama taka jest ,a Czarus musi miec domek spokojny i bardzo odpowiedzilany.:shake:

Posted

No niestety Agusia Czarek czeka dalej, ale w jego przypadku domek musi być pewny i najlepszy na świecie, tu nie może przytrafić się nam żadna pomyłka.Szukamy cierpliwie dalej i prosimy o kciuki.

• 2 weeks later...