Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SKAZANY NA ŚMIEĆ GŁODOWĄ CZARUŚ CZEKA NA DOM.

Czaruś to piękny, łagodny piesek, którego życie przypomina horror. Całe swoje życie spędził u alkoholiczki, osoby chorej umysłowo i społecznie zdegenerowanej. Osoba ta targała, go po ulicach miasta na starych chustach. Smród, bród i rozlatująca się chata, bez prądu i wody, trawa do pada, stare, gnijące ciuchy, mogące wywołać epidemię to stałe otoczenie Czarusia. Brak zaradności życiowej, stały alkoholizm doprowadziły do tego, że jego właścicielka, która zapewniła tak dobrej psinie piekło na ziemi trafiła do zakładu na leczenie, z którego już nie wyjdzie. Czaruś został bez pomocy na zamkniętej posesji. Jest ,,dokarmiany'' przez pewnego pana z jej rodziny ( alkoholika ), ale wtedy jak mu się przypomni.

Czaruś jest łagodnym, 5 letnim pieskiem. Ma dłuższą czarno-podpalaną sierść. Lubi inne zwierzęta, nie wykazuje agresji. Jest bardzo spokojniutkim i cichutkim stworzonkiem.

Jeśli będzie dłużej na tej posesji to zginie.
Czaruś, który całe życie znosił taką właścicielkę, zasługuje na lepszą przyszłość.

PROSIMY [SIZE=7]DAJ DOM CZARUSIOWI.

Kontakt:
RADOMSKO
600 297 542
e-mail: [email protected]

DAJMY MU DOM PEŁEN TROSKI.

PODZIĘKOWANIA

Pragniemy z całego serca PODZIĘKOWAĆ Pani Karolinie z Łodzi za ofiarowanie Czarusiowi pomocy w zakresie transportu do Krakowa. Życzymy wszelkiego dobra i DZIĘKUJEMY.

SZCZEGÓLNE PODZIĘKOWANIA PRAGNIEMY PRZEKAZAĆ DLA PANI BEATY GAJDY z KRAKOWA, która podarowała Czarusiowi przepustkę do lepszego życia i otworzyła drzwi do świata dobra i miłości. Życzymy, aby osobą, które potrafią okazać serce i dobrą wolę zawsze świeciło słońce szczęścia.

DZIĘKUJEMY PANI BEATCE.

W OCZKACH CZARUSIA JUŻ WSCHODZI SŁOŃCE.

.

NOWE ZDJĘCIA
Z lepszego świata.

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam serdecznie. Bardzo chciałabym pomóc temu biedakowi. Już poczyniłam pewne kroki w tym kierunku. Pozostaje tylko sprawa transportu do Krakowa. Bardzo proszę o kontakt.
Beata Gajda
tel. 605720600

Posted

Becia2222 napisał(a):
Witam serdecznie. Bardzo chciałabym pomóc temu biedakowi. Już poczyniłam pewne kroki w tym kierunku. Pozostaje tylko sprawa transportu do Krakowa. Bardzo proszę o kontakt.
Beata Gajda
tel. 605720600

I mejsce w hotelu juz czeka wiec teraz tylko trzeba jakos dowiesc pieska do Krakowa ;)

Posted

Ale biduś...

Cioteczki jeśli nie znajdziecie transportu i ktoś dołoży się do paliwa to mogłabym go zawieźć w sobotę do Krakowa. Tylko sama nie dam rady pokryć kosztów, bo u mnie finansowe dno, a jechałabym Łódź-Kraków, Kraków-Łódź. Mogłabym go zabrać bezpośrednio z Radomska.

Posted

PODZIĘKOWANIA

Pragniemy z całego serca PODZIĘKOWAĆ Pani Karolinie z Łodzi za ofiarowanie Czarusiowi pomocy w zakresie transportu do Krakowa. Życzymy wszelkiego dobra i DZIĘKUJEMY.

SZCZEGÓLNE PODZIĘKOWANIA PRAGNIEMY PRZEKAZAĆ DLA PANI BEATY GAJDY z KRAKOWA, która podarowała Czarusiowi przepustkę do lepszego życia i otworzyła drzwi do świata dobra i miłości. Życzymy, aby osobą, które potrafią okazać serce i dobrą wolę zawsze świeciło słońce szczęścia.

Posted

ZAPRASZAM NA POCZĄTEK WĄTKU, GDZIE ZAMIEŚCILIŚMY ZDJĘCIA CZARUSIA Z LEPSZEGO ŚWIATA.

DZIĘKUJEMY PANI BEATCE.

W OCZKACH CZARUSIA JUŻ WSCHODZI SŁOŃCE.

Posted

Becia2222 napisał(a):
Pani Aniu zdjęcia przed chwilą poszły. Mam nadzieję, że uda się coś wybrać do zamieszczenia na wątku. Niestety niezbyt dobry ze mnie fotograf.

E tam opowiadasz ,ze zly z ciebie fotograf jak zdjecia bardzo ladne.:loveu:

Posted

Nie ma za co dziękować. Ja mogłam odwiedzić Kraków. Podziękowania dla Pani Beaty.
Czaruś to anioł nie pies. Spokojny, cichutki, taki kochany biduś. Całą drogę szturchał mnie głowką, żebym go głaskała. :loveu:
Mam nadzieję, że szybko znajdzie dobry domek.

• 2 weeks later...