Temida Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 SKAZANY NA ŚMIEĆ GŁODOWĄ CZARUŚ CZEKA NA DOM. Czaruś to piękny, łagodny piesek, którego życie przypomina horror. Całe swoje życie spędził u alkoholiczki, osoby chorej umysłowo i społecznie zdegenerowanej. Osoba ta targała, go po ulicach miasta na starych chustach. Smród, bród i rozlatująca się chata, bez prądu i wody, trawa do pada, stare, gnijące ciuchy, mogące wywołać epidemię to stałe otoczenie Czarusia. Brak zaradności życiowej, stały alkoholizm doprowadziły do tego, że jego właścicielka, która zapewniła tak dobrej psinie piekło na ziemi trafiła do zakładu na leczenie, z którego już nie wyjdzie. Czaruś został bez pomocy na zamkniętej posesji. Jest ,,dokarmiany'' przez pewnego pana z jej rodziny ( alkoholika ), ale wtedy jak mu się przypomni. Czaruś jest łagodnym, 5 letnim pieskiem. Ma dłuższą czarno-podpalaną sierść. Lubi inne zwierzęta, nie wykazuje agresji. Jest bardzo spokojniutkim i cichutkim stworzonkiem. Jeśli będzie dłużej na tej posesji to zginie. Czaruś, który całe życie znosił taką właścicielkę, zasługuje na lepszą przyszłość. PROSIMY [SIZE=7]DAJ DOM CZARUSIOWI. Kontakt: RADOMSKO 600 297 542 e-mail: [email protected] DAJMY MU DOM PEŁEN TROSKI. PODZIĘKOWANIA Pragniemy z całego serca PODZIĘKOWAĆ Pani Karolinie z Łodzi za ofiarowanie Czarusiowi pomocy w zakresie transportu do Krakowa. Życzymy wszelkiego dobra i DZIĘKUJEMY. SZCZEGÓLNE PODZIĘKOWANIA PRAGNIEMY PRZEKAZAĆ DLA PANI BEATY GAJDY z KRAKOWA, która podarowała Czarusiowi przepustkę do lepszego życia i otworzyła drzwi do świata dobra i miłości. Życzymy, aby osobą, które potrafią okazać serce i dobrą wolę zawsze świeciło słońce szczęścia. DZIĘKUJEMY PANI BEATCE. W OCZKACH CZARUSIA JUŻ WSCHODZI SŁOŃCE. . NOWE ZDJĘCIA Z lepszego świata. Quote
Temida Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Pomóżcie Czarusiowi, łagodny do zwierzaków. Zasługuje na miłość właściciela. Quote
agata51 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Wszystkie one zasługują na miłość właścicieli. Tylko gdzie ich szukać? Quote
Becia2222 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Witam serdecznie. Bardzo chciałabym pomóc temu biedakowi. Już poczyniłam pewne kroki w tym kierunku. Pozostaje tylko sprawa transportu do Krakowa. Bardzo proszę o kontakt. Beata Gajda tel. 605720600 Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Becia2222 napisał(a):Witam serdecznie. Bardzo chciałabym pomóc temu biedakowi. Już poczyniłam pewne kroki w tym kierunku. Pozostaje tylko sprawa transportu do Krakowa. Bardzo proszę o kontakt. Beata Gajda tel. 605720600 I mejsce w hotelu juz czeka wiec teraz tylko trzeba jakos dowiesc pieska do Krakowa ;) Quote
Temida Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f521/sobota-8-sierpnia-czestochowa-krakow-potrzebny-transport-143526/ Quote
Lucyna Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Będę jechała z Wrocławia do Krakowa 11 sierpnia Quote
Kar0la Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ale biduś... Cioteczki jeśli nie znajdziecie transportu i ktoś dołoży się do paliwa to mogłabym go zawieźć w sobotę do Krakowa. Tylko sama nie dam rady pokryć kosztów, bo u mnie finansowe dno, a jechałabym Łódź-Kraków, Kraków-Łódź. Mogłabym go zabrać bezpośrednio z Radomska. Quote
Becia2222 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Jutro Czaruś przyjeżdża do nas do Krakowa. Już nie mogę się na niego doczekać.Będzie mieszkał w hoteliku u dragonek i na pewno będzie mu tam dobrze. Quote
Lucyna Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Cieszę się ze szczęśliwego zakończenia dla Czarusia :loveu::loveu::loveu: Quote
milosnicy zwierzat Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Becia2222 napisał(a):Jutro Czaruś przyjeżdża do nas do Krakowa. Już nie mogę się na niego doczekać.Będzie mieszkał w hoteliku u dragonek i na pewno będzie mu tam dobrze. super że mu się ułożyło wszystko:p Quote
Temida Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 PODZIĘKOWANIA Pragniemy z całego serca PODZIĘKOWAĆ Pani Karolinie z Łodzi za ofiarowanie Czarusiowi pomocy w zakresie transportu do Krakowa. Życzymy wszelkiego dobra i DZIĘKUJEMY. SZCZEGÓLNE PODZIĘKOWANIA PRAGNIEMY PRZEKAZAĆ DLA PANI BEATY GAJDY z KRAKOWA, która podarowała Czarusiowi przepustkę do lepszego życia i otworzyła drzwi do świata dobra i miłości. Życzymy, aby osobą, które potrafią okazać serce i dobrą wolę zawsze świeciło słońce szczęścia. Quote
Becia2222 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Pani Aniu zdjęcia przed chwilą poszły. Mam nadzieję, że uda się coś wybrać do zamieszczenia na wątku. Niestety niezbyt dobry ze mnie fotograf. Quote
Temida Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 ZAPRASZAM NA POCZĄTEK WĄTKU, GDZIE ZAMIEŚCILIŚMY ZDJĘCIA CZARUSIA Z LEPSZEGO ŚWIATA. DZIĘKUJEMY PANI BEATCE. W OCZKACH CZARUSIA JUŻ WSCHODZI SŁOŃCE. Quote
Becia2222 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Czaruś ma się dobrze, apetyt mu służy, jest jeszcze trochę przestraszony, ale to na pewno szybko minie. Teraz trzymajmy mocno kciuki za dobry domek dla niego. Quote
Temida Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Czaruś został uwolniony z sideł zła teraz potrzebuje miłości i nowego właściciela, który ofiaruje mu swoje serce. Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Becia2222 napisał(a):Pani Aniu zdjęcia przed chwilą poszły. Mam nadzieję, że uda się coś wybrać do zamieszczenia na wątku. Niestety niezbyt dobry ze mnie fotograf. E tam opowiadasz ,ze zly z ciebie fotograf jak zdjecia bardzo ladne.:loveu: Quote
Kar0la Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Nie ma za co dziękować. Ja mogłam odwiedzić Kraków. Podziękowania dla Pani Beaty. Czaruś to anioł nie pies. Spokojny, cichutki, taki kochany biduś. Całą drogę szturchał mnie głowką, żebym go głaskała. :loveu: Mam nadzieję, że szybko znajdzie dobry domek. Quote
Temida Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Dziękujemy za dobrą wolę i pomoc. Czaruś zasługuje na dom pełen miłości. Quote
Temida Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Na początku wątku porcja nowych fotek Czarusia. Widać, że ma się coraz lepiej. Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='Temida']Na początku wątku porcja nowych fotek Czarusia. Widać, że ma się coraz lepiej. Ale malo cos tych zdjec ,wczoraj narobilam ogromna ilosc :loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ank@2 napisał(a):zapiuję wątek :p no mysle ,ze jak chlopaka juz poznalas to powinnas byc na jego watku:evil_lol::evil_lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 co tutaj taka cisza / dzisiaj byslysmy w odwiedzinach u czarusia ,a Becia sie jeszcze nie pochwalila ,a ja juz zdazylam wyslac do niej zdjecia:evil_lol: Quote
Recommended Posts