Temida Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Zapraszam na wątek uratowanej Fokusi, ślicznej sznaucerki: http://www.dogomania.pl/threads/212066-Sznaucerka-Fuksia-mog%C5%82a-straci%C4%87-%C5%82apk%C4%99-TERAZ-POTRZEBNA-POMOC-i-DS Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Becia2222 napisał(a):Foksia los mojego dziecka w Twoich rękach. Ten domek to przecież Twoja sprawka. No tak oczywiscie ,los twojego dziecka w moich rekach ,tylko że wczoraj musiałam to opić , a dzisiaj musialm rano jechac do schroniska. Jak by mnie złapali to ciekawa jestem kto by psy przewoził.hi,hi ale warto było ,byłam na wsi która przypomina jeszcze komune, poznałam 4 konie, 2 kozy, dwie gesi i dwa kotki . Zobaczyłam stare zabytkowe meble, maselnice ,kołowrotki i inne wynalazki z przed wojny ,juz nie mówiac ,ze nawet kosci ludzkie z neolitu ,bo na jej parceli takie wynalazki odnaleziono. A przy okazji moja weteranke która zawiozłam w zeszła niedzilę odwiedziłam bo było po drodze. Quote
Becia2222 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Foksia jeśli Ci na tym zależy to mogę się dzisiaj też opić z tego powodu. Co mi tam, byle tylko moja Czarunia wreszcie była szczęśliwa. Mam nadzieję, że chłopak zaczął się już pakować. Oby tylko nie pokazał na co go stać. Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 To mylse , że jak juz bedzie w tym domku to sie razem opijemy. Quote
Recommended Posts