Temida Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Cisza, to już wkraczamy do akcji. Pani Beatka już się pochwaliła wizytą u Czarusia. Teraz my czekamy na zdjęcia. Jak je otrzymam natychmiast wstawiam tego naszego Czareczka. Quote
Temida Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Nowe zdjęcia już dodane. Zapraszam na początek wątku zobaczyć Czarusiową piękność. Quote
Temida Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Porzucona sunia owczarek niemiecki i jej pięć narodzonych dzieci szuka domu. Zapraszam na wątek. Porzucona ONKA pilnie szuka domu Radomsko Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 wczoraj bylismy w odwiedzinach u czarusia:loveu: Quote
Temida Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Ciekawość mnie zżera. Zlitujcie się. ;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Temida napisał(a):Ciekawość mnie zżera. Zlitujcie się. ;) Czarus radzi sobie bardzo dobrze,nawet mojego zbigusia wygonil z budy;) , na spacerkach dalej troszke przestraszony ale ladnie chodzi na smyczy.potrzebuje spokojnego i cierpliwego domku.;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Czarus mial dzisiaj swoje ogloszenie w krakowskiej i niestety nikt nie zadzwonil mimo iz zdjecie bylo ladne.:placz: Quote
Temida Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Ta cisza w adopcjach mnie dobija. Quote
Caragh Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Świetnie, ze Czaruś ma hotelik, żeby ten jedyny domek tez się tak szybko chciał znaleźć... trzymam kciuki :thumbs::thumbs: Quote
Temida Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Przed Czarusiem Pani Beatka z Krakowa otworzyła drzwi do świata dobra. Teraz potrzeba domku, który wynagrodziłby Czarusiowi wspomnienia całego życia. Quote
Temida Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Ktoś wyjątkowy i dobry. :lol: Quote
Caragh Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 O wlasnie :D i gdzie ten Ktos jest?? Niech sie zjawi po Czarusia Quote
AgusiaP Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Jestem Becia :cool3: Słoneczko psiaczek cudowny jak to dobrze, że udało Ci się znaleśc ten tymczasik dla niego :multi:Teraz już tylko będzie lepiej. Musi byc. Potrzebny jest czas tak jak w przypadku Shivy. Ja mogę niestety go tylko podnieśc i zapisac wątek.;););) Quote
Temida Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Zapisz wątek i zaglądaj do nas często:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Wlasnie niedawno wrozilysmy z Becia od naszych pupili z glogoczowa. Czarus jak zwykle byl z nami na spacerku.:loveu: Quote
Temida Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Spacerek z Czarusiem prawdziwa rozkosz:loveu: Quote
AgusiaP Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Czaruś do góry z rana pieseczku:cool3: Niech Cię jakaś dobra duszyczka wypatrzy:lol: Quote
Becia2222 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Dzięki Agusia, że jesteś u mojego Czarusia. Byłyśmy wczoraj z Foksią u niego. Pospacerowałyśmy z psiakami po lesie, Czarek wzorcowo chodzi na smyczy, jeszcze troszeczkę jest wystraszony, ale to na pewno minie. Po tym co przeżył teraz potrzebny mu tylko spokój. Mam nadzieję, że dobry domek się znajdzie, chociaż niespecjalnie go teraz szukam. Chciałabym aby posiedział jeszcze jakiś czas w hotelu gdzie ma super opiekę i kontakt z innymi zwierzakami to zapewne dobrze mu zrobi. Quote
AgusiaP Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Becia napewno spokój to teraz rzecz najważniejsza, ale tak na wszelki wypadek może w tytule trzeba napisac, że potrzebne są ogłoszenia. Czaruś po tym co przeszedł zasługuje na wspaniały kochający domek. Quote
Becia2222 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Agusia masz rację przydałyby się jakieś ogłoszenia. Niestety ja nie potrafię tego robić i nie wiem do kogo mogę się zwrócić z taką prośbą. Na ten moment Czaruś miał ogłoszenie w gazecie krakowskiej, będzie też ogłaszany w programie regionalnym tv "kundel bury i kocury" Quote
AgusiaP Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Kurcze ja też. Ja już przez te trzy miesiące zapomniałam jak się banerki wkleja.:oops: Może zarzy tu jakaż cioteczka co zna się na rzeczy. Quote
Temida Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Jak to do kogo po ogłoszenia:lol: Do mnie. Jak będę mieć chwilkę zajmę się tym. Banerek mogę spróbować zrobić, bo statyczne potrafię, tylko, że na początki nowego tygodnia. Quote
AgusiaP Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Temida napisał(a):Jak to do kogo po ogłoszenia:lol: Do mnie. Jak będę mieć chwilkę zajmę się tym. Banerek mogę spróbować zrobić, bo statyczne potrafię, tylko, że na początki nowego tygodnia. To super:multi: Temida tak mi się właśnie wydawało jak czytałam wątek waszego Kajtusia, że to właśnie ty robiłaś tam ogłoszenia.:cool3: Quote
Recommended Posts