Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cisza, to już wkraczamy do akcji. Pani Beatka już się pochwaliła wizytą u Czarusia. Teraz my czekamy na zdjęcia. Jak je otrzymam natychmiast wstawiam tego naszego Czareczka.

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Jestem Becia :cool3:
Słoneczko psiaczek cudowny jak to dobrze, że udało Ci się znaleśc ten tymczasik dla niego :multi:Teraz już tylko będzie lepiej. Musi byc.
Potrzebny jest czas tak jak w przypadku Shivy.
Ja mogę niestety go tylko podnieśc i zapisac wątek.;););)

Posted

Dzięki Agusia, że jesteś u mojego Czarusia.
Byłyśmy wczoraj z Foksią u niego. Pospacerowałyśmy z psiakami po lesie, Czarek wzorcowo chodzi na smyczy, jeszcze troszeczkę jest wystraszony, ale to na pewno minie. Po tym co przeżył teraz potrzebny mu tylko spokój. Mam nadzieję, że dobry domek się znajdzie, chociaż niespecjalnie go teraz szukam. Chciałabym aby posiedział jeszcze jakiś czas w hotelu gdzie ma super opiekę i kontakt z innymi zwierzakami to zapewne dobrze mu zrobi.

Posted

Becia napewno spokój to teraz rzecz najważniejsza, ale tak na wszelki wypadek może w tytule trzeba napisac, że potrzebne są ogłoszenia.
Czaruś po tym co przeszedł zasługuje na wspaniały kochający domek.

Posted

Agusia masz rację przydałyby się jakieś ogłoszenia. Niestety ja nie potrafię tego robić i nie wiem do kogo mogę się zwrócić z taką prośbą. Na ten moment Czaruś miał ogłoszenie w gazecie krakowskiej, będzie też ogłaszany w programie regionalnym tv "kundel bury i kocury"

Posted

Jak to do kogo po ogłoszenia:lol: Do mnie.
Jak będę mieć chwilkę zajmę się tym.

Banerek mogę spróbować zrobić, bo statyczne potrafię, tylko, że na początki nowego tygodnia.

Posted

Temida napisał(a):
Jak to do kogo po ogłoszenia:lol: Do mnie.
Jak będę mieć chwilkę zajmę się tym.

Banerek mogę spróbować zrobić, bo statyczne potrafię, tylko, że na początki nowego tygodnia.

To super:multi:
Temida tak mi się właśnie wydawało jak czytałam wątek waszego Kajtusia, że to właśnie ty robiłaś tam ogłoszenia.:cool3: