Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj spotkałam pewną panią,która kiedyś mieszkała obok mnie i która jest wielką miłośniczką zwierząt.Teraz mieszka na wsi w dużym domu z ogrodem,więc postanowiłam jej wspomnieć o Betku,tym bardziej,że kiedyś mieli takiego dużego misia.Pani ta bardzo wzruszyła się po tym co usłyszała i obiecała pomóc w szukaniu domku dla Betka,sama ma już 3 psy i 5 kotów więc zabrac go nie może,powiedziała mi,że gdyby jej znajoma nie wyjeżdżała do USA i gdyby nie przyjęła do siebie jej psa na 100% zabrałaby Betusia.

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest światełko w tunelu:loveu:
Dzisiaj pierwsze spotkanie i pierwsza rozmowa w jego sprawie.Nic wiecej nie piszę,bo nie chce zapeszyć.Dziewczyny-trzymajcie kciuki;)

Posted

Siedzę jak na szpilkach.Za pół godziny dowiem się,jaka jest decyzja Pani zainteresowanej adopcją Betusia.Bardzo mi zależy,aby trafił do tego domu,bo wiem,że miałby tam jak w raju,Pani jet bardzo wrażliwym i dobrym człowiekiem,mieszka w domku z ogrodem,jest tam już jeden Kajtuś ze schroniska,więc Betuś miałby też towarzystwo.
Musimy jeszcze chwilę poczekać....chyba zjem paznokcie:evil_lol:

Posted

Właśnie dostałam telefon.
I.............Betuś idzie do nowego domku:laola:
Dzisiaj o 15.00 dogadamy szczegóły.Nowa Pani Betusia do schroniska po niego nie pójdzie,bo nie może znieść widoku i pisków tych psiaków,ostaniego psa wybrała podobnie,po śmierci jej 14-letniego psiaka wysłała znajomego,aby poszedł do schroniska i zabrał psa najbardziej potrzebującego,nie liczył się wygląd,wiek,płeć.Tak trafił do niej Kajtek.

Myślę,że jutro najprawdopodobniej zaprowadzę Betunia do jego nowej rodzinki:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='MARCHEWA']Właśnie dostałam telefon.
I.............Betuś idzie do nowego domku:laola:
Dzisiaj o 15.00 dogadamy szczegóły.Nowa Pani Betusia do schroniska po niego nie pójdzie,bo nie może znieść widoku i pisków tych psiaków,ostaniego psa wybrała podobnie,po śmierci jej 14-letniego psiaka wysłała znajomego,aby poszedł do schroniska i zabrał psa najbardziej potrzebującego,nie liczył się wygląd,wiek,płeć.Tak trafił do niej Kajtek.

Myślę,że jutro najprawdopodobniej zaprowadzę Betunia do jego nowej rodzinki:loveu::loveu::loveu:

Trzymam mocno kciuki za chłopaczka i jego nową rodzinkę!!!
MOCNO!!!

Posted

Ale fajnie:) Wiele kciukasów dla Benia na nowej drodze życia. Marchewa, jesteś bardzo skuteczna, bo powoli powątpiewałam, czy uda się coś Beniowi znaleźć:))))

Posted

Beethoven od wczoraj jest w nowym domku,mam zdjęcia z wczoraj,ale wkleję je jutro.
Od samego początku Betuś był najbardziej zadowolny z towarzysza z którym będzie razem mieszkał,czyli pieska Kajtka.:loveu:Polubili się od razu:loveu: