LadyS Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Sylwia K napisał(a):Lusia jest psem czujnym i podczas spacerów jak ktoś nagle wyjdzie z za rogu to szczeknie ostrzegawczo:razz: Bo to taki pies obronny jest :diabloti::lol: Quote
Sylwia K Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 hehe, no pewnie:lol: dziś pada u nas i nici z szaleństw na świeżym powietrzu... Quote
Sylwia K Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Ech, nikt jeszcze nie dzwonił w sprawie suni... najwyżej sunia zostanie u nas... Quote
LadyS Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Sylwia K napisał(a):najwyżej sunia zostanie u nas... To najwyżej to było zawiedzione "najwyżej" czy "najwyżej" jako "oby" ? :evil_lol: Quote
Sylwia K Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 w sumie to pies miał pojawić się u nas w domu w przyszłym roku dopiero teraz nie bardzo możemy sobie pozwolić zarówno na psa jak i na dawanie tymczasu jak Luśka przyszła do nas nie było mowy nawet o tym, aby pozostała na zawsze... teraz coraz częściej mówimy o tym, że chyba jej już nie oddamy:evil_lol: Luśka odnalazła się w naszej rodzinie, czuje się tu dobrze, nie przeszkadzają jej spacery z wózkiem, nie przeszkadza jej moja córeczka (ani córeczce pies):multi: Rozkochała na dodatek w sobie mego tz'a:cool3: Quote
tanitka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Skoro los tak chciał, to nie mżna się mu sprzeciwiać! :razz: sugerowalaby ją wysterylizowac u p. Izy bo zaraz cieczki znów będą jesienne. Quote
idusiek Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ciotki przepraszam za offa, ale o pomoc wołamy ! :-( http://www.dogomania.pl/forum/f1161/polamany-lezal-od-3-dni-czeka-go-gwozdziowanie-obu-lap-koszt-1500zl-pomocy-144795/ Quote
Sylwia K Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 sterykę będzie miała w tą środę albo 2 września, wszystko już ustalone właśnie z p.Izą;) Quote
malagos Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ale to swietna wiadomosć :multi: Pewnie Ktoś Tam na Górze pomyślał "A zrobie tym mlodym ludziom z dzieckim psikusa, dam im pieska :cool3:" Bardzo sie cieszę, bo sunia lepiej trafić nie mogła! :multi: Quote
Sylwia K Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 dzisiaj Luska miała sterylkę, właśnie wróciliśmy do domu. Trzymajcie kciuki aby szybciutko doszła do siebie. Quote
GoskaGoska Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 jejku ile ta sunia miala szczęścia, ze Ciebie spotkała -wiedziała jak zdobyć wasze serce -cudnie:loveu: Quote
Isadora7 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Przyszłam odwiedzić a tu takie wieści. Gratuluję. Sunia swój rozum ma i wiedziała co robić. Quote
żabusia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Super. Tak bardzo się cieszę, że jest już bezpieczna. :multi::multi::multi: Quote
Sylwia K Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 wszystko ok, jak an razie zero powikłań. W porównaniu do mojej kotki to ma malusieńki szew (moja kicia miała rozcięty cały brzuch:mad:) Nie ma szwów zewnętrznych tylko wszystkie rozpuszczalne. Lusia już nie pamięta o zabiegu, chce biegać, skakać i szaleć -ale ograniczam ją bo to dopiero tydzień minął. Cały czas na barfie jest. Straszny sęp z niej, straszna przylepka no i straszna wariatka. Kocha dzieci i z moją raczkująca córką potrafi się dogadać. Wczoraj zostawiłam na stole pampersa z kupą i Lusia nie omieszkała się poczęstować a potem chciała buziaczki nam dawać:evil_lol: założyłam jej galerię, zobaczcie jak wypiękniała:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f80/galeria-luskowa-144986/ Quote
Wisełka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 No no no, po urlopie takie wieści czytać :multi: :multi: :multi: Gratuluje nowego członka a raczej członkini rodziny :loveu: Quote
Recommended Posts