Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A&S napisał(a):
ja kocham wszyystkie :lol:

A kto tutaj nie kocha wszystkich ? :razz:

Nasz Dżekuś to chodzące zuuuo :lol: Szczeka na wszystkich obcych ludzi, chyba, ze ktoś znajomy w pobliżu stoi ;) A swoja drogą- szczeka, ale dupcia lata ze szczęścia :evil_lol:

Posted

Dżeki bidulek bardzo przeżył fakt że został oddany do schroniska. Przez 14 dni nie dało się do niego podejść. Był uważany za najgroźniejszego psa w schronie. Baliśmy się go równie mocno jak on nas. Naprawdę myśleliśmy że trzeba będzie go uśpić:-( a tu nastąpił 15 dzień i METAMORFOZA Dżekoland pokazał swoje prawdziwe oblicze, dał się pogłaskać, cieszył się na nasz widok. Poprostu szok i pozytywne zaskoczenie. Teraz Dżekoland to najłagodniejszy pies w schronie. DObrze ze jest te 14 dni kwarantanny:) Cieszę się że Dżeki jest z nami i że niedługo stanie się przyjacielem na dobre i na złe. I już mówię będę zazdrościć właścicielowi Dżekusia:)

Posted

No chłopaku, hopaj na samą górę z ranka!:sweetCyb:
Dżeki tym swoim szczekaniem odstrasza nieznajomych, szczerze mówiąc na początku na mnie też szczekał, później zmienił się dzięki naszej kochanej ONeczce, która już w domku siedzi :lol: Jagódka się nie bała i wyrwała się na spacer z Dżekolandem:evil_lol: Zakochali się od pierwszego wejrzenia normalnie ;) Później i ja poszłam z nimi na spacer i szczerze mówiąc zakochałam się :loveu: Strasznie łapie za serducho... :loveu:

Posted

Dziewczyny!
Zauwazylam taka prawidlowosc: obojetnie jaka rasa, umaszczenie, stan zdrowia, plec: byleby czworonog...a my i tak szybko sie zakochamy, hahaha wystarczy kilka chwil spedzonych razem - i po nas :huh: :painting: :iloveyou:

Zgadzacie sie Drogie Panie? ;)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Dziewczyny!
Zauwazylam taka prawidlowosc: obojetnie jaka rasa, umaszczenie, stan zdrowia, plec: byleby czworonog...a my i tak szybko sie zakochamy, hahaha wystarczy kilka chwil spedzonych razem - i po nas :huh: :painting: :iloveyou:

Zgadzacie sie Drogie Panie? ;)

Ależ oczywiście, ze się zgadzamy! :loveu: Najgorzej, że żadnego przygarnąć nie można...

Posted

Ale tu dzisiaj cisza chłopaku... No nic, powiemy ciotkom jaki Dżekuś był szczęśliwy na spacerku :loveu:
No więc wybraliśmy się na spacerek. Weszliśmy do lasu, kucnęłam i mówię do Dżekiego 'to co odpinamy smycz, czy przy nóżce idziemy?' skoczył na mnie i szczeknął. Chyba chciał być spuszczony. No to patrzę, ludzi brak więc niech sobie chłopak pobiega. Przy pierwszych 4 zakrętach łapałam go za obrożę i patrzyłam czy nikogo nie ma. Strasznie się stresowałam, bo to przecież nie jak spacer z naszą kierowniczką Jagódką :evil_lol:
Ale mówię, dobra nie będę Cię już łapać. Nie ma nikogo. Za chwilę patrze idzie dziewczyna z bokserem, a Dżeki dość daleko ode mnie. Zesztywniałam. Dżeki już psa zauważył, a ja krzyknęłam Dżeki do mnie, a już był przy mnie! :loveu: Nie interesował go pies, ważny był 'właściciel' ;)

jest przekochany! resztę spaceru odpoczywał, poźniej znów szalał. A łapcie w ogóle nie przeszkadzały ;)

No i dzięki Jagódce Dżekuś jutro w gazecie! :multi:

Posted

Oj, Dżeki to już pewnie nie śpi i zaprasza do zabawy jak ktoś mu w boksie sprząta ;) A my się dziś nie zobaczymy, bo coś kiepsko się czuję :-( Do jutra słoneczko! :loveu:

Posted

Właśnie wyciągam rower i śmigam do Dżekiego:) Już nie mogę się doczekać jego uśmiechu:) Wycałuje go od was wszystkich:) Wiem że Kamila juz tam jest:) Będziemy się o tego przystojniaka biły ;)

Posted

jagodkailawa napisał(a):
Właśnie wyciągam rower i śmigam do Dżekiego:) Już nie mogę się doczekać jego uśmiechu:) Wycałuje go od was wszystkich:) Wiem że Kamila juz tam jest:) Będziemy się o tego przystojniaka biły ;)

Oooo, kochany ze wszystkich stron! Ja nie wiem czy Dzekus chetnie opusci schronisko majac takie Panie :eviltong:

Posted

Własnie wróciłam ze schroniska. Poszłysmy z Kamilą na kompromis - obie poszłyśmy na spacer z Dżekim:) Chłopak trasę naszą leśną zna - prowadził nas nad jeziorko. Kurde normalnie rewelacyjny pies :) Jak ja go do adopcji oddam... :(

Posted

jagodkailawa napisał(a):
Własnie wróciłam ze schroniska. Poszłysmy z Kamilą na kompromis - obie poszłyśmy na spacer z Dżekim:) Chłopak trasę naszą leśną zna - prowadził nas nad jeziorko. Kurde normalnie rewelacyjny pies :) Jak ja go do adopcji oddam... :(

Wiem co czujesz...znalazlam dom dla mlodej suczki, ktora sie do nas przyblakala - byla z nami okolo 2 tyg, niemniej jednak porwala moje serce i byly łzy po oddaniu Majki do nowego domku! :-(

Posted

A&S napisał(a):
jagodka, capnij go ze schroniska, przytul do siebie i zabierz do domu ;)

Oj, na pewno by capnęła, gdyby tylko miała warunki... ;) Łukasz też by pokochał :evil_lol:

Dżeki jest wspaniały, tylko marzyć o takim psie. Jest czujny, zobaczył w lesie kogoś na rowerku to tylko uszka nadstawił, wystarczyło 'Dżeki' a on już jest :loveu:

Kamila, pożegnałaś się z nim? Bo ja nie zdążyłam... a poszło cuś?

Posted

Gdyby nie to że właściciele mieszkania które wynajmuję nie zezwalają na psa to Dżeki byłby mój, niestety jest inaczej.
Jak już będę miała swój dom i Dżekuś będzie to go biorę. Chociaż lepiej dla niego jakby on już wtedy miał swój domek!