Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GaBi12 napisał(a):
Zamówienie gotowe.

Widziałam;D
Pin napisał(a):
Śliczna Lunka <3
Ach, niesamowity pies ;)
Ślicznie się ustawiali XD
Tak, zabawa najlepsza :)

Dziękujee;))
przeszlus napisał(a):
Oglądnelem galerie do strony 62 :p Była słodziutka(a teraz to jak cytrynka) Widziałem zainteresowanie frisbee,a jak teraz.
U nas noew fotki zapraszamy

Bylismy;p a z frisbee nawet dobrze czasami sobie porzucamy;) a bardziej bawie sie z nią piłeczką;p a ja tez wstawie footki;p ile zajełooglądanie tych stron?:)
A lunciaak robi postepy z wchodzeniem do wody;] juz zmoczyła do konca łapki porpostu suuper;)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']jak czesto sie spotykacie?
No teraz tak ;)) jak jest czas;p
[quote name='przeszlus']http://lh5.ggpht.com/_j6NiHfkoZmA/TAeA0yQmp_I/AAAAAAAAAV4/JBi6ZegO-TQ/P6020130.JPG
Atakować frisbee :D:D
http://lh6.ggpht.com/_j6NiHfkoZmA/TAeA2fXdyrI/AAAAAAAAAWM/jUEKplV3Yxk/P6020136.JPG
Pasuje jej to frisbee ;)

Ale Jim jest skoczny,mogła się zapisać n DCDC(Boness rzecz jasna)
Ta tez tak sądze ale ona mowi ze nie umi rzucac frisbee .. Ale cóż;D
[quote name='CarolineS']Jakie macie fresbee (o model mi chodzi), jakieś takie zmasakrowane ; D
Jak oni się kochają!
To nie moje ino Boness nie mam pojecia jakie mają.. A Jim sie dlugo nimi bawi i je tak rozwalił.;p

Posted

Heej wam;) Mam fotki z wczorajszego spacerku;)) Lunciaak ma nową obróżke wczoraj jej kupiłam; ))

na początek pływający Jim:loveu:

wodna Luna :) Wyławiamy piłeczkę..
zeby nie bylo ze kłamałam.. Widac ze Lunka robi postepy z wchodzeniem do wody..;]

Przyczajka na Wójka Jima;)

Posted

No pańcia ciągnij..

No skacz;)

Hop:loveu:

Akita Inu. :diabloti::diabloti:
Zapomnialam powiedziec. Luna bawi sie z Jimem a tu jakis facet mowi ze moj pies To Akita ;D

Posted

kaasik91 napisał(a):
Ale oni się fajnie bawią:loveu:

Dzięki ;)
A dzis wybieram sie na doline z rodzicami.. Eh ;/ ale dopiero jak sie ochlodzi, bo luna wyszła na 10 min ii zdychala ztego ciepla..;/

Posted

[quote name='przeszlus']http://i878.photobucket.com/albums/ab346/bo-ness/lunajimmy%20spacer/j47.jpg
Szkoda że mój tak nie wchodzi do wody :(

Fajnie się bawią:D Akita ,ciekawe może jeszcze syberyjska :D:D:D
Nomoja tez tak nie wchodzi.. Ale jak byla w wieku maxa to wg do wody nie podchodzila.. Teraz sie pozmienialo i normalnie wchodzi ale troszke sie zmoczyc i to wszytsko.. Trza troche czasu, musisz go zachecac.. Wrzucaj smaczki do wody lub ulubioną jego zabawke to moze wejdzie.
Ta Akita syberyjska ;D

Posted

Czarnulka napisał(a):
Nomoja tez tak nie wchodzi.. Ale jak byla w wieku maxa to wg do wody nie podchodzila.. Teraz sie pozmienialo i normalnie wchodzi ale troszke sie zmoczyc i to wszytsko.. Trza troche czasu, musisz go zachecac.. Wrzucaj smaczki do wody lub ulubioną jego zabawke to moze wejdzie.
Ta Akita syberyjska ;D

Zrobiłem wasz ban i avatar,po odbiór zapraszam i na fotki wspominalne :D:D