Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ha ha, w błocie superowe XDD
Tak, zgrabna pupcia Lunki ^^
olekg89 nie musisz obrażać nikogo, to świadczy o zachowaniu, i widać kto zachowuje sie doroślej.
wystarczyło powiedzieć gdzie może poczytać, i że jej pismo razi w oczy (choć ja tu nic nie widze jak narazie O.o). Albo np. żeby sobie przeglądarke załatwiła, co podkreśla błędy.
A Ty sie nie martw, tylko takie osoby ignoruj, szkoda nerwów :)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wybacz ,ale jak widze dziecko ,które z psem na spacer nie idzie bo nie ma czasu a myśli o HODOWANIU PSÓW.Czyli poświęcaniu x liczbie psów x czasu.To mnie śmiech ogarnia. I nie będę owijał w bawełne ,bo nie mam w zwyczaju się z nikim cackać.Pocacać po główne to może mamusia ,albo tatuś na dogo zdobywa się wiedze i trzeba mieć troche pokory.
Przez takich ludzi jak Czarnulka pojawiają się marnej jakości hodowle z psami bez badań.:)
Ale głaszczmy po główce i chwalmy za głupote i brak pokory.

P.S. Czarnulka po co czekać pokryj Lune ,Malamutem najlepiej.

Posted

WeronikaM. wyobrażasz sobie połączenie kantar i szalejący na lince pies?Bo ja tak , duuuużo machania łopatką żeby zakopać psa ze złamanym karkiem.
Kolce są ok. odpowiednio użyte.Kantar czy odpowiednio czy nie odpowiednio używany jest zły.Kolce bolą jak ciągnie tak?Jak nie ciągnie nie bolą.A Kantar wywiera psychiczną presje na psie cały czas.Wyobraź sobie idziesz z mamą za rączke i dostajesz w dupe cały spacer obojętnie czy jesteś grzeczna czy nie.fajnie?nie bardzo.
Założyłem psu kantar raz ,drugim razem na widok kantara uciekł na posłania.Na widok kolczaty cieszy się jak durny.
Pomijam już fakt tego ,że husky i kolce czy kantar to pomysł chory.

Posted

olekg89 napisał(a):
Kolce są ok. odpowiednio użyte.Kantar czy odpowiednio czy nie odpowiednio używany jest zły.Kolce bolą jak ciągnie tak?Jak nie ciągnie nie bolą.A Kantar wywiera psychiczną presje na psie cały czas.Wyobraź sobie idziesz z mamą za rączke i dostajesz w dupe cały spacer obojętnie czy jesteś grzeczna czy nie.fajnie?nie bardzo.
Założyłem psu kantar raz ,drugim razem na widok kantara uciekł na posłania.Na widok kolczaty cieszy się jak durny.
.

Się nie zgadzam.Konkretną metodę trzeba dobrać do konkretnego psa.Mlekołak nic sobie z kantara nie robił,natomiast dwie sesje w kolcach pood okiem Fryca i pieknie równała i na smyczy(w zwykłej obrozy)i bez. Kudeł chodził na zaciskówce z której nic sobie nie robił,kolczatki nie chce a kantar rozwiazał sprawe w tydzień,max 1,5

Posted

[quote name='Tosa_Inu&Husky']http://lh4.ggpht.com/_j6NiHfkoZmA/TAapnfPoX9I/AAAAAAAAAF8/yeiNhCNSH-8/s512/P6020013.JPG
Słodkie foto:loveu:

http://lh3.ggpht.com/_j6NiHfkoZmA/TAazA2RBXZI/AAAAAAAAAR0/adKOq1phOk4/P6020054.JPG
Ale mina:evil_lol:

Ogólnie śliczny psiak:cool3:
Dziękuje pięknie;)
[quote name='sunshine']hehe na pewno:D

http://lh6.ggpht.com/_j6NiHfkoZmA/TAay8aI6FTI/AAAAAAAAARE/4F0zYNkBxJ8/P6020042.JPG
szczur to mało powiedziane:D
Hehehe;)
[quote name='Gonitwa']A my zaraz jedziemy nad jeziorko na trzy dni z całą ferajną :)
O to fajnie milego wyjazduu ;)
[quote name='olekg89']Najpierw zdobądź jakąś wiedze o psach ,bo jej nie masz zupełnie.A potem za 20-30lat pomyśl o kryciu suki.Jak słysze takie dziecięce gadki o hodowli to mnie pusty śmiech ogarnia.
Sama się zbłaźniłaś pytając jak zrobić ,zeby szczenięta miały rodowody.hahaha no siedze ,kwicze ,sikam i płacze ze śmiechu. Przestudiuj strone ZK(jeśli wiesz co to jest).Czytanie nie boli ,wiedza nie ciąży na główce.P.S. Ja mistrzem ortografii nie jestem ,ale twoje błędy aż mnie kłują w oczy.
O jak cie kłóją to masz pecha, mnie nie obchodzi to czy ci sie podoba moja ortografia czy nie.. Nie bede marnowac czasu na poprawianie.. A tak wg to wczesniej nie interesowałam sie psami wiec zkąd moglam wiedziec jak trzeba zrobic by szczeniaki mialy rodowód... Jak cie to smieszy to nie moja sprawa, mam gdzies takich jak ty. Moze najlepiej nie wchodz do tej galeri..;)

[quote name='Pin']Ha ha, w błocie superowe XDD
Tak, zgrabna pupcia Lunki ^^
olekg89 nie musisz obrażać nikogo, to świadczy o zachowaniu, i widać kto zachowuje sie doroślej.
wystarczyło powiedzieć gdzie może poczytać, i że jej pismo razi w oczy (choć ja tu nic nie widze jak narazie O.o). Albo np. żeby sobie przeglądarke załatwiła, co podkreśla błędy.
A Ty sie nie martw, tylko takie osoby ignoruj, szkoda nerwów :)
Ja tam na to leje..Ta moze i ma zgrabną xD;p

[quote name='olekg89']No wybacz ,ale jak widze dziecko ,które z psem na spacer nie idzie bo nie ma czasu a myśli o HODOWANIU PSÓW.Czyli poświęcaniu x liczbie psów x czasu.To mnie śmiech ogarnia. I nie będę owijał w bawełne ,bo nie mam w zwyczaju się z nikim cackać.Pocacać po główne to może mamusia ,albo tatuś na dogo zdobywa się wiedze i trzeba mieć troche pokory.
Przez takich ludzi jak Czarnulka pojawiają się marnej jakości hodowle z psami bez badań.:)

Ej wypraszam to sobie, ale teraz mam szkołę i nie mialam czasu bo musialam poprawiac oceny iwg.. A z kąd mozesz wiedziec co bedzie za pare lat? Ile bede miec czasu dla psiakółw?;p nie wiesz wiec sie nie wypowiadaj.!
Jezeli sądzisz ze niewiem co to znaczy pseudohodowla to sie mylisz.. Nie pokryje Luny, chocbym chciala ale nie.. Bedzie sterylizwoana. A ty sie odpi**erdol.....Jak juz mowilam nie zaglądaj tu! Bo wcale nie musisz..

[quote name='wiki4']Ona chyba nigdzie nie pisała, że chce pokryć Lunkę :D
No własnie..;) dzięki wiki;P
[quote name='Minerva']http://lh3.ggpht.com/_j6NiHfkoZmA/TAay7S3f3YI/AAAAAAAAAQ0/a7aIO4gARA8/P6020038.JPG
Świetne :D

[quote name='WeronikaM']http://lh3.ggpht.com/_j6NiHfkoZmA/TAay-41tVII/AAAAAAAAARg/hVDDSpJVExA/P6020049.JPG
ja nie moge :lol:

dlaczego ja widze kolce na tej pięknej szyjce ??? :(
nie lepiej kantarek ??? :roll:
Dzięki.. A bo jeszcze nie mam zadnej obrozy, a szelki gdzies zapodzialam..
[quote name='olekg89']WeronikaM. wyobrażasz sobie połączenie kantar i szalejący na lince pies?Bo ja tak , duuuużo machania łopatką żeby zakopać psa ze złamanym karkiem.
Pomijam już fakt tego ,że husky i kolce czy kantar to pomysł chory.
Z tym sie zgadzam,, nie jestem zbytnio za kantarkiem. Boje sieo jej kręgosłup, zebym jej nie złąmała czasem czy cos..

[quote name='deer_1987']wow ile zdjec :)

[quote name='Lapeno']http://lh6.ggpht.com/_j6NiHfkoZmA/TAay7JFrckI/AAAAAAAAAQw/wkPB4zRFcbE/P6020037.JPG
http://lh3.ggpht.com/_j6NiHfkoZmA/TAay7S3f3YI/AAAAAAAAAQ0/a7aIO4gARA8/P6020038.JPG
zdjęciowi faworyci,świetne ujęcia i cudna mina :)
dzięki ;)
[quote name='asiunia']Się nie zgadzam.Konkretną metodę trzeba dobrać do konkretnego psa.Mlekołak nic sobie z kantara nie robił,natomiast dwie sesje w kolcach pood okiem Fryca i pieknie równała i na smyczy(w zwykłej obrozy)i bez. Kudeł chodził na zaciskówce z której nic sobie nie robił,kolczatki nie chce a kantar rozwiazał sprawe w tydzień,max 1,5
Aha.. Narazie nie chce kantarka,, wole juz zwyklą obroze.;) zaraz jakies footki;)

Posted

Tosa_Inu&Husky napisał(a):
Kurka wodna, nie można się nie uśmiechnąć. Piesek jest cudowny:loveu:

Dzięęki ; ) wczoraj jak z nią bylam na muchowcu to bylo pznanie z konisiami.. Ale wariwoaął przy nich i zachęca do zabawy konisie ;p ale coz byly za kratami wiec baiwc sie nie dalo. Ale co ruszył sie jakis kon to ona skok do gory taka wystraszona ale zadowolona heheh;)

Posted

olekg89 napisał(a):
Najpierw zdobądź jakąś wiedze o psach ,bo jej nie masz zupełnie.A potem za 20-30lat pomyśl o kryciu suki.Jak słysze takie dziecięce gadki o hodowli to mnie pusty śmiech ogarnia.
Sama się zbłaźniłaś pytając jak zrobić ,zeby szczenięta miały rodowody.hahaha no siedze ,kwicze ,sikam i płacze ze śmiechu. Przestudiuj strone ZK(jeśli wiesz co to jest).Czytanie nie boli ,wiedza nie ciąży na główce.P.S. Ja mistrzem ortografii nie jestem ,ale twoje błędy aż mnie kłują w oczy.

A może wcześniej psami się nie interesowała.Poto się pyta aby się dowiedzieć.Marzyć zawsze można,nie zabronisz tego nikomy.

olekg89 napisał(a):
No wybacz ,ale jak widze dziecko ,które z psem na spacer nie idzie bo nie ma czasu a myśli o HODOWANIU PSÓW.Czyli poświęcaniu x liczbie psów x czasu.To mnie śmiech ogarnia. I nie będę owijał w bawełne ,bo nie mam w zwyczaju się z nikim cackać.Pocacać po główne to może mamusia ,albo tatuś na dogo zdobywa się wiedze i trzeba mieć troche pokory.

Gdzie napisała że ma zamiar kryć Lune?Ona ma niecałe 15 lat(zresztą tak jak ja) to ma czas żeby się czegoś o tym dowiedzięc.

Posted

przeszlus napisał(a):
A może wcześniej psami się nie interesowała.Poto się pyta aby się dowiedzieć.Marzyć zawsze można,nie zabronisz tego nikomy.

Gdzie napisała że ma zamiar kryć Lune?Ona ma niecałe 15 lat(zresztą tak jak ja) to ma czas żeby się czegoś o tym dowiedzięc.

Dzięki za wsparcie;)) A jednak na muchowiec nie doszłam;/ za gorąco, bylam na 1 stawie i Luna pobawial sie zgoldeenkieem;p