Czarnulka Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 [quote name='Patyś_']Chyba najśliczniejsze zdjęcie ^^ Takie mrrr... Lisie , dzikie :D I zapraszamy do nas, za chwilę nowe fotki! :) Dzięki :] Ok wpadniemy ;] [quote name='CarolineS']http://lh3.ggpht.com/_j6NiHfkoZmA/TAeA-1FkoaI/AAAAAAAAAX8/LFPy_O1_3x4/s512/P6020179.JPG O.O Ciekawie to wygląda... Ona tak hmm. duża :D Ta i dziękuje..;] [quote name='Ewa&Duffel']Ona jest cudna, mogę na nią patrzeć i patrzeć :loveu: [quote name='Ewcia38']http://lh4.ggpht.com/_j6NiHfkoZmA/TAeBEiym7AI/AAAAAAAAAZM/g9D41eRveyM/s512/P6020230.JPG jaki nochal.:crazyeye:...w kolorze futra..:crazyeye::crazyeye:..no szok....:crazyeye::crazyeye: Buziaczki pózno wieczorne:loveu: Dzięki ;D [quote name='deer_1987']Bardzo ladne fotki :) [quote name='wiki4']Ładne kolorki :D:D:D [quote name='przeszlus']U nas nowe fotki ;) Zapraszamy Dziękuje i zaraz wpadne.. A LKuna ma chyba kleszcza.. Nie mam pojecia:( To jest takie białe troche cienkie i wystaje z jej skóry.. Wydaje mi sie ze kleszcze bo tak jakby czuc tą głowe od niego . I bedziemy do weta jechac. Bo nie mam pewnosci.. Zobaczyłam to dopiero rano ... A mama powiedziala ze jak tata przyjdzie z pracy to pojedziemy do weta.. Czyli tak za ajkies 2 godzinki.. Luna czuyje sie swietnie, myslałam ze przez tego kleszcza bedzie taka leniwa i wg by sie jej nic nie chcialo.. A bawic sie chce wiec jest chyba dobrze.. Jakie mozna choroby dostac od kleszczy? Quote
taxelina Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Czarnulka']Jakie mozna choroby dostac od kleszczy? google da ci odpowiedz :D szybciej niz forum http://www.google.se/search?as_q=pies+kleszcze+choroby&hl=sv&client=firefox-a&hs=jz3&rls=org.mozilla%3Asv-SE%3Aofficial&num=10&btnG=S%C3%B6k+p%C3%A5+Google&as_epq=&as_oq=&as_eq=&lr=lang_pl&cr=&as_ft=i&as_filetype=&as_qdr=all&as_occt=any&as_dt=i&as_sitesearch=&as_rights=&safe=images Quote
Czarnulka Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 [quote name='deer_1987']google da ci odpowiedz :D szybciej niz forum http://www.google.se/search?as_q=pies+kleszcze+choroby&hl=sv&client=firefox-a&hs=jz3&rls=org.mozilla%3Asv-SE%3Aofficial&num=10&btnG=S%C3%B6k+p%C3%A5+Google&as_epq=&as_oq=&as_eq=&lr=lang_pl&cr=&as_ft=i&as_filetype=&as_qdr=all&as_occt=any&as_dt=i&as_sitesearch=&as_rights=&safe=images Juz jest spoko. Tata wyjął jej kleszcza... Wiec nie bylo zadnej wizyty u weta;D Quote
Patyś_ Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Czarnulko - wedle życzenia - zdjęcia jezyka dodane! :) Quote
Czarnulka Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Patyś_ napisał(a):Czarnulko - wedle życzenia - zdjęcia jezyka dodane! :) widziałam i dziękuje :P xD A jutro jade na wycieczke do kopalni sreebra;D hihi;] o 8:30 zbiórka ;] Quote
Czarnulka Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 nO I NA WYCIECZKE NIE POJECHALAM ;/ Myslalam ze mam na 8:30 a mialamna 7:30 :(:( Eh... Quote
Patyś_ Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Współczuje... Gdy ja jezdziłam na wycieczki,to zawsze gdy ktos sie spozniał to się dzwoniło ;) Zasugeruj następnym razem ;) My dziś wyjeżdżamy nad jezioro! :D Po weekendzie będę u nas fotki :) Głaskańsko dla Luny!! :D Quote
Czarnulka Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Patyś_ napisał(a):Współczuje... Gdy ja jezdziłam na wycieczki,to zawsze gdy ktos sie spozniał to się dzwoniło ;) Zasugeruj następnym razem ;) My dziś wyjeżdżamy nad jezioro! :D Po weekendzie będę u nas fotki :) Głaskańsko dla Luny!! :D Dzięki.. Dzwonili ale chyba na stary numer bo juz go nie mam.. Ale niestety pol godziny bym sie spoznila wiec.. pojechali.. O to czekam na fotki po weekendzie i oczywiscie wyglaszcze jak sie obudzi. Quote
sunshine Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Kleszcze to paskudztwo... w tym roku jest ich bardzo dużo. Są niebezpieczne... na haskowym forum już 3 psy miały transfuzje krwi tutaj, na dogo, jeden odszedł za TM od krwiopijcy:(. Polecam kupić u weta kropelki Advantix. Działają odstraszająco na kleszcze, komary, pchły i muszki a jeśli jakiś krwiopijca sie cudem wpije to i tak zdechnie i wypadnie:). Okres ważności tych kropelek to 3 tygodnie, Shira ma je na sobie już 5 tygodni i nadal działaja:). Ja na 26 kg psa płaciłam 23 zł więc to nie jest drogo:) Quote
Minerva Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 O współczuję. Ja raz zaspałam na wycieczkę rowerową :D Quote
Czarnulka Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 sunshine napisał(a):Kleszcze to paskudztwo... w tym roku jest ich bardzo dużo. Są niebezpieczne... na haskowym forum już 3 psy miały transfuzje krwi tutaj, na dogo, jeden odszedł za TM od krwiopijcy:(. Polecam kupić u weta kropelki Advantix. Działają odstraszająco na kleszcze, komary, pchły i muszki a jeśli jakiś krwiopijca sie cudem wpije to i tak zdechnie i wypadnie:). Okres ważności tych kropelek to 3 tygodnie, Shira ma je na sobie już 5 tygodni i nadal działaja:). Ja na 26 kg psa płaciłam 23 zł więc to nie jest drogo:) No coraz wiecej tych kleszczy i komarów..;/ Mozliwe ze Luna miala wiecej kleszczy, bo wczoraj tata moiwl ze kieyds lezaly na ziemi czy cos.. A jak wczoraj wyciagnąl jej kleszcza to jeszcze zył.. Fuj ja sie boje tych malych robakow, owadów i wg. Obrzydza mnie to.;p No mowilam mamie o tym i jeszcze o takim czyms co sie psika psa.. I wtedy to tez odstrasza... Ale mi powiedziala ze trzeba miec troche kasy na takie cos... A narazie mamy obroże przeciw pchłom i kleszczom.. Minerva napisał(a):O współczuję. Ja raz zaspałam na wycieczkę rowerową :D Dzięki.. Heh.. E tam nastepnym razem pojade..;] Podobno nic takiego fajnego niestracilam.. Mam jeszcze fotki z DCDC i ganiania owiec chcecie? Quote
wiki4 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Wstaw :D Ja mam na kleszcze Frontline i też sobie chwalę :) Quote
Czarnulka Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 wiki4 napisał(a):Wstaw :D Ja mam na kleszcze Frontline i też sobie chwalę :) Ok zaraz wstawie; ] Hmm. Mozliwe ze kupie ;] Quote
Bartiśkowa_ Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Frontline ma takie same składniki itd jak fiprex a Fiprex jest o połowę tańszy ;) Quote
Czarnulka Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Narazie takie cos;p Kapslee po tymbarku;D Troche pomieszane.. Quote
Czarnulka Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Frontline ma takie same składniki itd jak fiprex a Fiprex jest o połowę tańszy ;) Mówią ze Fiprez jest nie zbyt dobry, ze podobno jakis pies przez to zdechł.. Ale dzięki;p Thuskafki;D Bułeczka xD; p Quote
Czarnulka Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Pies mojej kuzynki ; ] Tu jest amly ale juz ma ponad 3 lata; ] Jest z rodowdem A tu z moją kuzynką ;) A teraz DCDC ;] Quote
Recommended Posts