bea_m Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Wyścigowy ten kurdupelek. Jak nic pasuje na poduchę u ciotki Amikat :lol: Quote
Jasza Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Rybc!a napisał(a):Słuchajcie, ja mam dom dla psa w typie yorka. Szukają samca, młodego. Myślę, że Stefan się im spodoba- pokażę i w razie pytań, będę pisała ! :) Czy w razie czego dałoby jakoś załatwić transport do Elbląga , albo chociaż pomoc w kosztach z waszej strony ? Jak super domek, to transport zawsze się jakoś zorganizuje! Ale czy Stefanek jest w typie Yorka? :roll: Quote
amikat Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Moim zdaniem nie jest ! Waży 5 kg ale to jedyne podobieństwo. To aktywny pies nie do leżenia na kanapie. Odradzam też rodzinę z dziećmi . Wczoraj mnie kobieta tak zeźliła ze hej!!!!! Dzwoni i mówi że Stefan taki piękny ze się córce podoba bo to taka "zabaweczka". Że on się pewnie świetnie nada dla dzieciaka. Mówie zże on jest wystraszony, ze go skóra boli, że chce byc na rękach - ale nie ruszany, nie macany...... BOZE CO ZA NARÓD Dochodze to takiego etapu ze zaden dom nie jest dobry. NIe ufam , boję sie ludzi . W przypadku stefana boje sie x5 bo on jest torebkowy, śliczny i działa stereotyp niestety..... Quote
Jasza Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Lepiej dmuchać na zimne... Szczególnie jeżeli od razu się słyszy, że pies ma być DLA DZIECKA... Dla dziecka owszem, ale jako przyjaciel, a nie zabawka... Quote
Klementynkaa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 zgłaszam stanowcze VETO!!! Yorki nie sa psami tapczanowymi bardziej niż Stefanek wcale ;) One są baaardzo aktywne i chętne do spacerów i zabaw, tylko jakoś tak są skrzywdzone przez ludzi! a Stefanek jest urokliwy jak mało kto :) Quote
Jasza Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Yorki to teriery, więc wiadomo...;) Yorki noszone w torebce i sikające do kuwety zamiast biegać po trawie nie mogą być szczęśliwe...:shake: Quote
dobermanica1987 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ale SLICZNY ...:loveu:widac ze jest delikatny...zaraz rozesle linka... a co do ludzi to szkoda slow ....:placz: Quote
Glutofia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Aneciu kręcę domek dla chłopaczka przez moją koleżankę psiarę jak ona kogoś poleci to bedziemy mogły spać spokojnie. Państwo się zastanawiają mają dać znac do niedzieli. Quote
Jasza Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 To by było super! :loveu: A ja na wszelki wypadek porobiłam jeszcze trochę ogloszeń: Nalepka.pl Neeon.pl Dwukropek Adopcjapsa Petworld Zwierzęta.pilne.net 1001ogłoszeń Quote
Ra_dunia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Długo to on u Amikat nie posiedzi... ;) Ale dom musi być sprawdzony na milion sposobów a chłopak koniecznie ciachnięty. Jak zabaweczka :mad: to niech pani sobie takiego elektronicznego pluszaka kupi a nie żywe, kochające, czujące stworzenie. Cholera to nie zabaweczka a członek rodziny i tak powinien być traktowany. Quote
jotka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ale Stefanek wogóle dobrze na amikat wpłynął. Wena literacka sie w niej odezwała! Ten tekst na początku, toz to czysta poezja prosto z serca płynąca!:cool2: Quote
amikat Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 hhehhhhee. Odkrywam w sobie Janeczko pokłady literackiego natchnienia...... Mozę niech on zostanie a ja będę pisała, pisała, pisała. Gluciu - czekam na wieści. Ja go w przyszłym tygdniu chyba ciachnę. O ile wet pozwoli. Quote
__Lara Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Zaglądam do malucha. Jak zwykle pojawiają się telefony, które podnoszą ciśnienie... Quote
amikat Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Właśnie miałam kolejny. Jak facet usłyszał ze po kastracji to tak mnie zj.... ał że szok. Ja zresztą jak złapałam oddech - to go też. DZIAD! Quote
Ra_dunia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 matko - faceci zbyt emocjonalnie traktują sprawę pozbawiania klejnotów :shake: Quote
amikat Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Albo liczą na to ze chłopaczek będzie krył a on będzie szczeniaczki sprzedawał.. po 400 zł bo "ostatni z miotu bez papierów" DZIAD! Quote
Jasza Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Do ogloszenia dodano taki oto komentarz... dodane przez ~anonim w dniu 2009-07-31 13:59:43 Witam, jestesmy wspaniała rodzina mamy dzieci pragniemy takiego pieska ale nie mamy na kupno zwierzaka .czy jest aktualna ta oferta oddam pieska za darmo jezeli tak to z mila checia wezmiemy.a dzieci benda sie cieszyc. dziekuje pozdrawiam. muj nr........ bytom Znowu te dzieci... Ale jak chcesz to numer mgę Ci podać na PW. Chociaż ja bym chyba nie zadzwoniła. Nie brzmi zachwycająco. Mogli oni zadzwonić, przecież jest podany numer. Quote
__Lara Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ludzie, ludzie, ludzie, co za.... palant amikat, ja bym się rozłączyła. No tak, przy takim psie to trzeba uważać na hasła typu: "dla dzieci"... Quote
Glutofia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Jasza']Do ogloszenia dodano taki oto komentarz... dodane przez ~anonim w dniu 2009-07-31 13:59:43 Witam, jestesmy wspaniała rodzina mamy dzieci pragniemy takiego pieska ale nie mamy na kupno zwierzaka .czy jest aktualna ta oferta oddam pieska za darmo jezeli tak to z mila checia wezmiemy.a dzieci benda sie cieszyc. dziekuje pozdrawiam. muj nr........ bytom . o mamo! Nie stać ich na telefon to za co chcą leczyć psa gdy zachoruje? Pisownia oryginalna? Quote
maciaszek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Glutofia']o mamo! Nie stać ich na telefon to za co chcą leczyć psa gdy zachoruje?Dokładnie tak! Olać, nie dzwonić. Ale najgorsze jest to, że oni i tak sobie znajdą jakiegoś psiaka. A potem my mu będziemy domu szukać, bo do schronu trafi :angryy:. Pisownia oryginalna?No chyba nie sądzisz, że Jasza ma takie problemy z językiem naszym ojczystym :evil_lol:. Quote
Glutofia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Nie chcę generalizować przepraszam bytomian ale przeważnie z tego miasta takie kwiatki mi się zdarzają....... Quote
Ada-jeje Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Oby to nie byla ta sama rodzinka ktora wziela Rokitka ze schroniska w JZ po czym wypuscili go i Rokitek wyladowal w bytomskim schronie. Dobrze zna sytuacje bela 51 mysle ze nie pomylilam liczby przy nicku z Bytomia, i ihabe. Quote
Recommended Posts