Dynamique Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [QUOTE] Zdobywcę nagrody głównej w wysokości 50 000 zł ogłosimy [B]we wrześniu 2009r.[/B], po zakończeniu obrad Jury. Wygraną kwotę zwycięzca będzie mógł przeznaczyć na rozwinięcie lub realizację swojej pasji. Natomiast już 24 sierpnia poznaliśmy trzy osoby, których profile zdobyły największą liczbę głosów i tym samym zostały uznane przez Internautów za najbardziej interesujące. Nagrody pieniężne w wysokości [B]10 000 zł[/B]. otrzymują założyciele następujących blogów: [/QUOTE] czyli czekamy do września ;) Quote
Marinka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='aniyae']Szkoda, że [B]moderatorzy[/B] się nie popisali na Dogomanii. Prawie 3 godziny wypisywałam się na każdym podforum, żeby do jak największej liczby dogomaniakow trafiło. I co? I dostałam ostrzeżenie, że spamuję (regulamin - dotyczy spamu komercyjnego, z ktorego ja osobiście mam korzyść, a tu spam w dobrej wierze:roll:) Potem wszystkie wątki zostały usunięte. Taką akcję należy promować, a nie zasłaniać się regulaminami, nieżyciowymi jak się okazuje... Jakby admin lub ktokolwiek władny wrzucił to na jakiś wyboldowany wątek, albo na pocztę wszystkich - efekt byłby większy. To tak jak ze zmianą ustawy o prawach zwierząt. Połowa Polakow czyli wyborców ma zwierzęta w domu, a nie jesteśmy w stanie się skrzyknąć i zrobić coś w temacie:roll:[/quote] No właśnie....moderatorzy kompletnie się nie popisali...ja również wcześniej pisałam, że dostałam punkt karny i ostrzeżenie za rozsyłanie linku do wątku...regulamin regulaminem, ale szczytne cele powinny być promowane a nie tępione w zarodku Jeśli jeszcze ktoś z Was zechce wziąć udział w konkursie i będzie to konkurs z równie szczytnym celem możecie na mnie liczyć :cool3: Quote
Paulina87 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [B]Słuchajcie siedzę i nie wierzę własnym oczom... :crazyeye: Dostałam maila z zaproszeniem do Warszawy do siedziby konkursu :multi::multi:... wybrali tylko 5 osób, które będą się starać o główną nagrodę. [/B] Oto fragment maila: Mamy przyjemność poinformować, iż Twój blog poświęcony pomocy zaniedbanym zwierzętom spotkał się z dużym uznaniem i zainteresowaniem Jury, tym samym znalazłaś się w ścisłej czołówce ogólnopolskiego konkursu internetowego [B]„Dla Niepokonanych”. Tylko, że do tego spotkania trzeba się przygotować... trzeba zabrać ze sobą różne zdjęcia i filmy pokazujące tą pasję... Myślałam aby stworzyć prezentację multimedialną... Co o tym myślicie? Pomożecie mi? [/B] Quote
kasia14 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Paulina, świetny pomysł, również zrobiłabym prezentację :) I trzymam kciuki! Przepraszam również za offa, ale błagam o pomoc... Mam na tymczasowym tymczasie 4 szczeniaki, wtrwane z okropnych warunków. Proszę, zajrzyjcie:( niestety nie mogą u mnie długo zostać, mamy tylko kilka dni:( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1159/pabianice-4-szczeniaki-suka-walcza-o-przetrwanie-na-smieciach-potrzebny-dt-na-juz-145073/?highlight=[/URL] Quote
AMIGA Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 :multi::Cool!::bigcool: Pomóc nie potrafię, ake straaasznie się cieszę i gratuluję Quote
Karolina. Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Super! Ale się cieszę! :sweetCyb: Teraz Dogomaniacy trzymamy kciukasy, żeby się nam udało! :kciuki: A co do prezentacji... myślę że to dobry pomysł! Quote
Martunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ooo super! Gratuluję!!! :multi: Trzymam mocno kciuki! Quote
Kisses Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Jejku :multi::multi::multi: Świetnie, trzymam mocno kciuki! Quote
sonia&me Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Jejkuuuuu:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Pewnie że pomożemy! Teraz to się musi udać:diabloti::diabloti: Quote
gameta Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Pierwsza piątka to już baaaaaaaardzo dużo - zobaczie, to tak jak byśmy doklikały jeszcze pare tysięcy głosów :) Paulina, teraz wszystko w TWOICH rękach - wierzę w Ciebie :loveu: Quote
karola&gacek Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 To już sukces że się zainteresowali psiskami :multi: Teraz już tylko wygrać :mad: Też uważam że multimedialna prezentacja będzie dobra ;) I tak sobie teraz pomyślałam że może by wziąść jakieś psisko tam? (może złapie za serce chociaż jednego z jury). Taka luźna myśl. Ciekawe kogo jeszcze wybrali. Quote
sonia&me Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Tez tak pomyślałam na początku,ale czy jest taka możliwość?wtedy trza by sie naprawde postarać o odpowiedniego psa(żeby nie było paniki) i czy w ogóle będzie można. A w prezentacji radziłabym uzyć tez kilka drastycznych wręcz przypadków,żeby było widac zaangażowanie w bidy;) Quote
Paulina87 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [B]Możnaby znaleźć jakąś bidę, która jest w domu tymczasowym u jakiejś dogomaniaczki we Warszawie tak aby ona przyszła z psem i w razie czego gdyby nie można go było wprowadzić go do budynku to po prostu wróciłaby z nim do domu. Bo nie chcę targać jakiegoś schroniskowca do Wawy żeby się okazało, że do hotelu go nie wpuszczą... bo co z nim wtedy zrobię? [/B] Quote
sonia&me Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='Paulina87'][B]Możnaby znaleźć jakąś bidę, która jest w domu tymczasowym u jakiejś dogomaniaczki we Warszawie tak aby ona przyszła z psem i w razie czego gdyby nie można go było wprowadzić go do budynku to po prostu wróciłaby z nim do domu. Bo nie chcę targać jakiegoś schroniskowca do Wawy żeby się okazało, że do hotelu go nie wpuszczą... bo co z nim wtedy zrobię? [/B][/quote] Moim zdaniem super pomysł;) Bo w tymczasie psiak tez bardziej przystosowany i jakby bardzo panikował to cioteczka z nim wyjdzie i już.No która ma tymczas w Warszawie?:cool3: Ja niestety nie dość ze Poznań to jeszcze bez tymczasu,same stałe:lol: Quote
Malwi Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Paulina - kiedy to spotkanie ? może jakieś małe sprawozdanko z najbliższej akcji ?? :> Quote
Paulina87 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [COLOR=Red][B]Spotkanie jest już 1 września[/B][/COLOR] :-o:-o Mamy niewiele czasu na zrealizowanie pomysłów musimy się wziąć ostro do pracy... ale to od jutra rana bo dzisiaj padam na ryj i ledwo żyję... Quote
ksenka1 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Jak już iśc to po całej linii. Znajdz w Wawie medialnego psa, bez nogi, ogona.... To troche wyrafinowanie, ale cóż:evil_lol: Cel uświęca środki ;) Druga sprawa. W prezentacji multimedialnej wykorzystałabym watki metamorfoz. Jest kilka takich na dgm. Wybrałabym takie naj naj ;) Dziweczyny z pewnością pozwolą skorzystać. Gdzieś w Astach jest np Lucky (wyciągniety przeze mnie) w schronie i już w domu. Zmiana niesamowita.:loveu: Quote
Paulina87 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 O metamorfozach myślałam... ale ciężko będzie w 3 dni dotrzeć do wszystkich właścicieli i zdobyć pozwolenie na wykorzystanie zdjęć... bo to jednak prawa autorskie a tu chodzi o pieniądze. Quote
Malwi Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Jeśli chodzi o metamorfozy - Mamy przecież naszą ostrowską Silvę :D Mamy zdjęcie przed i po ... co prawda oba w schronisku... Może te zaadoptowane niedawno ? Dela , Lijo ? oba na dogo :) Moze skontaktuj sie z Oskarem z forum naszego schroniska - n przeciez zaadoptował Yogiego który byl po wypadku i nie chodzil ... Quote
ksenka1 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Paula, na tym wątku jest tyle osób że sami będą sypać zdjęciami "przed" i "po" jeśli tylko sobie tego zażyczysz :) Quote
ksenka1 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Delę możesz śmiało dawać. Zdjęcia, jeśli te mało, to jutro zrobię nowe. Jeśli chcesz to jeszcze mój wątek Lucky'ego [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/lucky-narazie-zostaje-oby-forever-83331/index6.html[/URL] . Zdjecia do Twojej dyspozycji. Quote
Ghanima Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ja w wolnych chwilach poszukam metamorfoz na dogo i powysyłam privy z prośba o zgodę na wykorzystanie zdjęć. Ludzie, zmobilizujmy się - mamy szansę! Quote
madcat1981 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Uch, bardzo mało czasu:nerwy: spróbuję się skontaktować ze znajomymi "metamorfozami", ale w weekend i to wakacyjny jeszcze... nie obiecuję:shake: Quote
Recommended Posts