Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje ostatnie 5 weszło po 12.00.
I tak nieźle. Ciekawe, ktory wybierze komisja.

Obstawiam dzieciaki. W końcu chore, a to konkurs koncernu farmaceutycznego...

To teraz klikajcie i głosujcie w sprawie z mojego prawego banerka!!!! Dzięki :-)

Posted

[quote name='aniyae']Moje ostatnie 5 weszło po 12.00.
I tak nieźle. Ciekawe, ktory wybierze komisja.

Obstawiam dzieciaki. W końcu chore, a to konkurs koncernu farmaceutycznego...

To teraz klikajcie i głosujcie w sprawie z mojego prawego banerka!!!! Dzięki :-)[/quote]

Ja obstawiam, niestety, pasje w stylu spadochroniarstwa itp. Przecież oni chcą to sprzedać potem w kampanii, takie rzeczy ładnie wypadają w tv, a to ich jedyny motyw przecież... Brutalnie to zabrzmi, ale chore dzieci i chore psy nie są fotogeniczne...

Posted

Patrzcie, nie tylko my ruszyliśmy w ostatniej chwili. Ta z 4. miejsca wskoczyła na trzecie:-o

3 tys głosów nadrobiła w.. 1dzień? Wczoraj chyba była jeszcze na 4, o ile pamiętam?

Posted

[quote name='as_kate']uff... kiedy zostanie wybrany ten jedyny?? z góry wiadomo będzie czy za czas jakoś?[/quote]

w ciągu 2 tygodni rozstrzygną:p

Ok, to już koniec głosowania.
[COLOR=Blue] Na ostateczne rozstrzygnięcie jeszcze poczekamy, a tymczasem chciałam podziękować wszystkim za wspólne, emocjonujące głosowanie :cool3:

:smilecol::ylsuper:

Podziękowania za pomoc także dla ludzi z innych portali, jak np. insomnia (innych nie pamiętam, ale wiem, że mnóstwo ludzi głosowało, więc dzięki Wam wszystkim!)[/COLOR] :loveu::loveu::loveu:

:Rose:
:klacz:

:buzi:

Posted

Kurcze :mad: nie zdążyłam dzisiaj już zagłosować :placz: 80 głosów przepadło :placz:, ale udało się wdrapać na [B]9 miejsce :crazyeye: jestem pod wrażeniem :crazyeye:[/B]

Posted

[quote name='Bamboo ®']w ciągu 2 tygodni rozstrzygną:p

Ok, to już koniec głosowania.
[COLOR=Blue] Na ostateczne rozstrzygnięcie jeszcze poczekamy, a tymczasem chciałam podziękować wszystkim za wspólne, emocjonujące głosowanie :cool3:

:smilecol::ylsuper:

Podziękowania za pomoc także dla ludzi z innych portali, jak np. insomnia (innych nie pamiętam, ale wiem, że mnóstwo ludzi głosowało, więc dzięki Wam wszystkim!)[/COLOR] :loveu::loveu::loveu:

:Rose:
:klacz:

:buzi:[/QUOTE]

Wzajemnie, i dzieki za emocje, chociaż doświadczałam ich od dziś rana, a szkoda, że wcześniej nie wpadł mi w oko link do tutaj. W każdym razie było emocjonująco, na finiszu, na który się załapałam ;)

Posted

no i mamy 9 miejsce.;) jestem pod wrazeniem.;) bo jeszcze niedawno bylismy na 40 któryms.:eviltong:
ale jak dla mnie to troszke niesprawiedliwe...
bo większosc tam jest żeby coś dla siebie zrobic.. czytalam tych co są przed nami i np.zakupienie profesjonalnego sprzętu fotograficznego. a paulina robi to dla zwierząt! szkoda, że nikt na to nie patrzy...

Posted

Uufff... końcówka była najlepsza, dawałam jednocześnie na 3 przeglądarkach :p Jeszcze teraz dostaję linki aktywacyjne:diabloti:

A to się paulinasmyk zdziwi jak zobaczy to dogomaniackie dzieło:cool3::cool3::cool3:

Dziękuję wszystkim, ja gdzieś macie jeszcze takie pomysły, to proszę walić do mnie jak w dym, minimum 30-50 maili dziennie zapewniam;) I stale nabieram doswiadczenia;)

Posted

[quote name='Pusiakowa']no i mamy 9 miejsce.;) jestem pod wrazeniem.;) bo jeszcze niedawno bylismy na 40 któryms.:eviltong:
ale jak dla mnie to troszke niesprawiedliwe...
bo większosc tam jest żeby coś dla siebie zrobic.. czytalam tych co są przed nami i np.zakupienie profesjonalnego sprzętu fotograficznego. a paulina robi to dla zwierząt! szkoda, że nikt na to nie patrzy...[/QUOTE]

Zauważ również że na taki profesjonalny sprzęd fotograficzny starczy jakieś 6-7 tysięcy ... czasami nawet mniej ... a na psy ? sami z reszta wiecie ile pieniędzy trzeba żeby było jakoś "w miare". Takie 50 000 to zaledwie kropla w morzu potrzeb , starczy to na niecałe 50 psiaków z najcięższych przypadków :(

Posted

[quote name='Malwi']Zauważ również że na taki profesjonalny sprzęd fotograficzny starczy jakieś 6-7 tysięcy ... czasami nawet mniej ... a na psy ? sami z reszta wiecie ile pieniędzy trzeba żeby było jakoś "w miare". Takie 50 000 to zaledwie kropla w morzu potrzeb , starczy to na niecałe 50 psiaków z najcięższych przypadków :([/quote]
no wlasnie.:-( ech.. trzymamy kciuki za wygrana. cos dawno tu pauliny nie widzialam.:razz:

[QUOTE]To co może jeszcze jakiś konkursik? :megagrin:
[/QUOTE]
jak tylko moje plecy i palce dojda do siebie:diabloti:.

Posted

Szkoda, że się nie udało...
Ale finisz piękny.
Następnym razem należy się szybciej zmobilizować :)
Jednak jak dogomaniacy chcą to potrafią [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon14.gif[/IMG]

Posted

[quote name='ick']w końcu udało się przegonić te motocykle...:p
jak udało się tym trzem pierwszym tyle punktów zdobyć?[/quote]
Według mnie 1 blog był prowadzony przez profesjonalnego PRowca. Sama akcja rozgłaszana w gazetach, portalach internetowych. Teksty na blogu gładkie, jak pisane przez dziennikarza... zobaczcie ile tam podziękowań i dla kogo. Marne szanse to przeskoczyć.
Dobrze chociaż, że cel szczytny.
Ale 2 następne miejsca?? Szok... :( Dziewczyna od skoków spadochronowych to chyba tylko dzięki tej od pierwszego miejsca się załapała... I niespełniona artystka... cóż... bez komentarza.

Posted

Szkoda, że [B]moderatorzy[/B] się nie popisali na Dogomanii.
Prawie 3 godziny wypisywałam się na każdym podforum, żeby do jak największej liczby dogomaniakow trafiło. I co? I dostałam ostrzeżenie, że spamuję (regulamin - dotyczy spamu komercyjnego, z ktorego ja osobiście mam korzyść, a tu spam w dobrej wierze:roll:)
Potem wszystkie wątki zostały usunięte. Taką akcję należy promować, a nie zasłaniać się regulaminami, nieżyciowymi jak się okazuje...

Jakby admin lub ktokolwiek władny wrzucił to na jakiś wyboldowany wątek, albo na pocztę wszystkich - efekt byłby większy.

To tak jak ze zmianą ustawy o prawach zwierząt. Połowa Polakow czyli wyborców ma zwierzęta w domu, a nie jesteśmy w stanie się skrzyknąć i zrobić coś w temacie:roll:

Posted

[quote name='aniyae']Szkoda, że [B]moderatorzy[/B] się nie popisali na Dogomanii.
Prawie 3 godziny wypisywałam się na każdym podforum, żeby do jak największej liczby dogomaniakow trafiło. I co? I dostałam ostrzeżenie, że spamuję (regulamin - dotyczy spamu komercyjnego, z ktorego ja osobiście mam korzyść, a tu spam w dobrej wierze:roll:)
Potem wszystkie wątki zostały usunięte. Taką akcję należy promować, a nie zasłaniać się regulaminami, nieżyciowymi jak się okazuje...

Jakby admin lub ktokolwiek władny wrzucił to na jakiś wyboldowany wątek, albo na pocztę wszystkich - efekt byłby większy.

To tak jak ze zmianą ustawy o prawach zwierząt. Połowa Polakow czyli wyborców ma zwierzęta w domu, a nie jesteśmy w stanie się skrzyknąć i zrobić coś w temacie:roll:[/quote]

Właśnie :p

Ja też myślę, że w takich akcjach ogólnych to przynajmniej moderatorzy wątków na PWP mogliby pomóc przyklejając chociaż wątek, żeby nie spadał.

I mogliby przymknąć oko na chwilę i nie traktować wklejane linki do innych wątków jako spamy :cool1:

To trochę dziwne, że osoby z innych for pomogły znaleźć sposób na szybsze głosowanie, a nasi modzi ...nic tylko "spam" "ostrzeżenie" etc

Wszak na PWP jesteśmy jedną wielką rodziną pomagającą psom :evil_lol:

Posted

[quote name='aniyae']Szkoda, że [B]moderatorzy[/B] się nie popisali na Dogomanii.

[/QUOTE]

też mnie to zdziwiło.. na szczescie zdążyłam zobaczyć link w temacie rasy, bo inaczej by mnie tu nie było.. ja kiedyś dostałam ogłoszenie o spamowaniu za kilka zyczeń świątecznych..:roll:
ale taki temat to powinien być conajmniej przyklejony do każdego forum..

jakby jeszcze był tego typu konkurs to proszę o informację chętnie poklikam:lol: