Ghanima Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Co sie dziej na tej stronie??? widzieliście licznik - do końca głosowania 23 godziny i minut.... ??? Przedłużyli? Quote
aniyae Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Moje ostatnie 5 weszło po 12.00. I tak nieźle. Ciekawe, ktory wybierze komisja. Obstawiam dzieciaki. W końcu chore, a to konkurs koncernu farmaceutycznego... To teraz klikajcie i głosujcie w sprawie z mojego prawego banerka!!!! Dzięki :-) Quote
as_kate Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 uff... kiedy zostanie wybrany ten jedyny?? z góry wiadomo będzie czy za czas jakoś? Quote
Ghanima Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='aniyae']Moje ostatnie 5 weszło po 12.00. I tak nieźle. Ciekawe, ktory wybierze komisja. Obstawiam dzieciaki. W końcu chore, a to konkurs koncernu farmaceutycznego... To teraz klikajcie i głosujcie w sprawie z mojego prawego banerka!!!! Dzięki :-)[/quote] Ja obstawiam, niestety, pasje w stylu spadochroniarstwa itp. Przecież oni chcą to sprzedać potem w kampanii, takie rzeczy ładnie wypadają w tv, a to ich jedyny motyw przecież... Brutalnie to zabrzmi, ale chore dzieci i chore psy nie są fotogeniczne... Quote
Bamboo ® Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Patrzcie, nie tylko my ruszyliśmy w ostatniej chwili. Ta z 4. miejsca wskoczyła na trzecie:-o 3 tys głosów nadrobiła w.. 1dzień? Wczoraj chyba była jeszcze na 4, o ile pamiętam? Quote
as_kate Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 była inna różnica głosów, trochę chyab mniejsza ;) Quote
Bamboo ® Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='as_kate']uff... kiedy zostanie wybrany ten jedyny?? z góry wiadomo będzie czy za czas jakoś?[/quote] w ciągu 2 tygodni rozstrzygną:p Ok, to już koniec głosowania. [COLOR=Blue] Na ostateczne rozstrzygnięcie jeszcze poczekamy, a tymczasem chciałam podziękować wszystkim za wspólne, emocjonujące głosowanie :cool3: :smilecol::ylsuper: Podziękowania za pomoc także dla ludzi z innych portali, jak np. insomnia (innych nie pamiętam, ale wiem, że mnóstwo ludzi głosowało, więc dzięki Wam wszystkim!)[/COLOR] :loveu::loveu::loveu: :Rose: :klacz: :buzi: Quote
as_kate Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Bamboo ®']w ciągu 2 tygodni rozstrzygną:p[/QUOTE] Tyle czasu niepewności, mogli sobie wczesniej pooglądać :p ;) Quote
Marinka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Kurcze :mad: nie zdążyłam dzisiaj już zagłosować :placz: 80 głosów przepadło :placz:, ale udało się wdrapać na [B]9 miejsce :crazyeye: jestem pod wrażeniem :crazyeye:[/B] Quote
as_kate Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Bamboo ®']w ciągu 2 tygodni rozstrzygną:p Ok, to już koniec głosowania. [COLOR=Blue] Na ostateczne rozstrzygnięcie jeszcze poczekamy, a tymczasem chciałam podziękować wszystkim za wspólne, emocjonujące głosowanie :cool3: :smilecol::ylsuper: Podziękowania za pomoc także dla ludzi z innych portali, jak np. insomnia (innych nie pamiętam, ale wiem, że mnóstwo ludzi głosowało, więc dzięki Wam wszystkim!)[/COLOR] :loveu::loveu::loveu: :Rose: :klacz: :buzi:[/QUOTE] Wzajemnie, i dzieki za emocje, chociaż doświadczałam ich od dziś rana, a szkoda, że wcześniej nie wpadł mi w oko link do tutaj. W każdym razie było emocjonująco, na finiszu, na który się załapałam ;) Quote
Pusiakowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 no i mamy 9 miejsce.;) jestem pod wrazeniem.;) bo jeszcze niedawno bylismy na 40 któryms.:eviltong: ale jak dla mnie to troszke niesprawiedliwe... bo większosc tam jest żeby coś dla siebie zrobic.. czytalam tych co są przed nami i np.zakupienie profesjonalnego sprzętu fotograficznego. a paulina robi to dla zwierząt! szkoda, że nikt na to nie patrzy... Quote
madcat1981 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Uufff... końcówka była najlepsza, dawałam jednocześnie na 3 przeglądarkach :p Jeszcze teraz dostaję linki aktywacyjne:diabloti: A to się paulinasmyk zdziwi jak zobaczy to dogomaniackie dzieło:cool3::cool3::cool3: Dziękuję wszystkim, ja gdzieś macie jeszcze takie pomysły, to proszę walić do mnie jak w dym, minimum 30-50 maili dziennie zapewniam;) I stale nabieram doswiadczenia;) Quote
Malwi Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Pusiakowa']no i mamy 9 miejsce.;) jestem pod wrazeniem.;) bo jeszcze niedawno bylismy na 40 któryms.:eviltong: ale jak dla mnie to troszke niesprawiedliwe... bo większosc tam jest żeby coś dla siebie zrobic.. czytalam tych co są przed nami i np.zakupienie profesjonalnego sprzętu fotograficznego. a paulina robi to dla zwierząt! szkoda, że nikt na to nie patrzy...[/QUOTE] Zauważ również że na taki profesjonalny sprzęd fotograficzny starczy jakieś 6-7 tysięcy ... czasami nawet mniej ... a na psy ? sami z reszta wiecie ile pieniędzy trzeba żeby było jakoś "w miare". Takie 50 000 to zaledwie kropla w morzu potrzeb , starczy to na niecałe 50 psiaków z najcięższych przypadków :( Quote
Lilmo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ja także dziękuję wszystkim za wspólne głosowanie! :Rose: To co może jeszcze jakiś konkursik? :megagrin: Quote
gameta Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 I ja dziękuję - zobaczcie o ile jesteśmy mądrzejsze :p A na następny raz nauczka - najpierw iść na forum informatyczne i zapytać, co można zrobić :) Quote
Pusiakowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Malwi']Zauważ również że na taki profesjonalny sprzęd fotograficzny starczy jakieś 6-7 tysięcy ... czasami nawet mniej ... a na psy ? sami z reszta wiecie ile pieniędzy trzeba żeby było jakoś "w miare". Takie 50 000 to zaledwie kropla w morzu potrzeb , starczy to na niecałe 50 psiaków z najcięższych przypadków :([/quote] no wlasnie.:-( ech.. trzymamy kciuki za wygrana. cos dawno tu pauliny nie widzialam.:razz: [QUOTE]To co może jeszcze jakiś konkursik? :megagrin: [/QUOTE] jak tylko moje plecy i palce dojda do siebie:diabloti:. Quote
Ra_dunia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Szkoda, że się nie udało... Ale finisz piękny. Następnym razem należy się szybciej zmobilizować :) Jednak jak dogomaniacy chcą to potrafią [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon14.gif[/IMG] Quote
2010 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 w końcu udało się przegonić te motocykle...:p jak udało się tym trzem pierwszym tyle punktów zdobyć? Quote
as_kate Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='ick']w końcu udało się przegonić te motocykle...:p jak udało się tym trzem pierwszym tyle punktów zdobyć?[/QUOTE] dobra reklama, znajomi itp ;) Quote
Ra_dunia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='ick']w końcu udało się przegonić te motocykle...:p jak udało się tym trzem pierwszym tyle punktów zdobyć?[/quote] Według mnie 1 blog był prowadzony przez profesjonalnego PRowca. Sama akcja rozgłaszana w gazetach, portalach internetowych. Teksty na blogu gładkie, jak pisane przez dziennikarza... zobaczcie ile tam podziękowań i dla kogo. Marne szanse to przeskoczyć. Dobrze chociaż, że cel szczytny. Ale 2 następne miejsca?? Szok... :( Dziewczyna od skoków spadochronowych to chyba tylko dzięki tej od pierwszego miejsca się załapała... I niespełniona artystka... cóż... bez komentarza. Quote
aniyae Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Szkoda, że [B]moderatorzy[/B] się nie popisali na Dogomanii. Prawie 3 godziny wypisywałam się na każdym podforum, żeby do jak największej liczby dogomaniakow trafiło. I co? I dostałam ostrzeżenie, że spamuję (regulamin - dotyczy spamu komercyjnego, z ktorego ja osobiście mam korzyść, a tu spam w dobrej wierze:roll:) Potem wszystkie wątki zostały usunięte. Taką akcję należy promować, a nie zasłaniać się regulaminami, nieżyciowymi jak się okazuje... Jakby admin lub ktokolwiek władny wrzucił to na jakiś wyboldowany wątek, albo na pocztę wszystkich - efekt byłby większy. To tak jak ze zmianą ustawy o prawach zwierząt. Połowa Polakow czyli wyborców ma zwierzęta w domu, a nie jesteśmy w stanie się skrzyknąć i zrobić coś w temacie:roll: Quote
Negri_2008 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='aniyae']Szkoda, że [B]moderatorzy[/B] się nie popisali na Dogomanii. Prawie 3 godziny wypisywałam się na każdym podforum, żeby do jak największej liczby dogomaniakow trafiło. I co? I dostałam ostrzeżenie, że spamuję (regulamin - dotyczy spamu komercyjnego, z ktorego ja osobiście mam korzyść, a tu spam w dobrej wierze:roll:) Potem wszystkie wątki zostały usunięte. Taką akcję należy promować, a nie zasłaniać się regulaminami, nieżyciowymi jak się okazuje... Jakby admin lub ktokolwiek władny wrzucił to na jakiś wyboldowany wątek, albo na pocztę wszystkich - efekt byłby większy. To tak jak ze zmianą ustawy o prawach zwierząt. Połowa Polakow czyli wyborców ma zwierzęta w domu, a nie jesteśmy w stanie się skrzyknąć i zrobić coś w temacie:roll:[/quote] Właśnie :p Ja też myślę, że w takich akcjach ogólnych to przynajmniej moderatorzy wątków na PWP mogliby pomóc przyklejając chociaż wątek, żeby nie spadał. I mogliby przymknąć oko na chwilę i nie traktować wklejane linki do innych wątków jako spamy :cool1: To trochę dziwne, że osoby z innych for pomogły znaleźć sposób na szybsze głosowanie, a nasi modzi ...nic tylko "spam" "ostrzeżenie" etc Wszak na PWP jesteśmy jedną wielką rodziną pomagającą psom :evil_lol: Quote
Agappe Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='aniyae']Szkoda, że [B]moderatorzy[/B] się nie popisali na Dogomanii. Prawie 3 godziny wypisywałam się na każdym podforum, żeby do jak największej liczby dogomaniakow trafiło. I co? I dostałam ostrzeżenie, że spamuję (regulamin - dotyczy spamu komercyjnego, z ktorego ja osobiście mam korzyść, a tu spam w dobrej wierze:roll:) Potem wszystkie wątki zostały usunięte. Taką akcję należy promować, a nie zasłaniać się regulaminami, nieżyciowymi jak się okazuje... Jakby admin lub ktokolwiek władny wrzucił to na jakiś wyboldowany wątek, albo na pocztę wszystkich - efekt byłby większy. [/QUOTE] też mnie to zdziwiło.. na szczescie zdążyłam zobaczyć link w temacie rasy, bo inaczej by mnie tu nie było.. ja kiedyś dostałam ogłoszenie o spamowaniu za kilka zyczeń świątecznych..:roll: ale taki temat to powinien być conajmniej przyklejony do każdego forum.. jakby jeszcze był tego typu konkurs to proszę o informację chętnie poklikam:lol: Quote
Recommended Posts