Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie znacie jakiegos chlopaka z Polibudy, ktory by napisal nam program tworzacy sam konta mailowe i z nich glosujacy:razz:
Migusiem bysmy mieli 1 miejsce:evil_lol:

Posted

[quote name='Efciq']9 miejsce :D
ja głosuje codziennie 1 raz ale teraz będe zakładać meile i głosować :D :)[/quote]

[quote name='Dynamique']Porozsyłałam do ludzi z GG... około 100 osób. Ale to i tak mało :placz::placz::placz:[/quote]

Spokojnie, 40 tys. głosów już się nie nadrobi (jutro o 12.00 koniec głosowania) :eviltong:
Cieszmy się z tego, że jesteśmy na 1. stronie. To niezły wynik, biorąc pod uwagę, że jeszcze parę dni temu byliśmy na 33. miejscu:p

Wciąż mamy szanse na nagrodę jury (50 tys. zł);)

Posted

[quote name='Bamboo ®']Spokojnie, 40 tys. głosów już się nie nadrobi (jutro o 12.00 koniec głosowania) :eviltong:
Cieszmy się z tego, że jesteśmy na 1. stronie. To niezły wynik, biorąc pod uwagę, że jeszcze parę dni temu byliśmy na 33. miejscu:p

Wciąż mamy szanse na nagrodę jury (50 tys. zł);)[/quote]

Dokładnie, uważam tak samo :p

Posted

[quote name='Bamboo ®']Spokojnie, 40 tys. głosów już się nie nadrobi (jutro o 12.00 koniec głosowania) :eviltong:

Wciąż mamy szanse na nagrodę jury (50 tys. zł);)[/quote]
Chciałam zauważyć ze pare dni temu byliśmy na 46 miejscu!!:eviltong::evil_lol: nikt tak szybko nie myknoł jak dogomaniacy!!:multi:
P.S. jakby jury dowiedziało się co my robimy to z marszu by 1 miejsce było!!:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='sonia&me']nikt tak szybko nie myknoł jak dogomaniacy!!:multi:
[/quote]

Bo my po prostu jesteśmy NIEPOKONANI! :cool3: jak ibuprom :evil_lol:

[SIZE=1]Fajnie byłoby, jakbyśmy dobili do 10 000 głosów.
Dobra, nie bijcie, tak se tylko gadam:eviltong:[/SIZE]

Posted

[quote name='KeFFir94']właśnie oddałem 40 głosów..hehe..bolą mnie plecy..ide kąpu kąpu..

i po północy wracam z powrotem..:D:D[/quote]

Ja sobie też jeszcze pogłosuję, tak z przyzwyczajenia:evil_lol:
Aha, mailinator już działa (maile zwrotne dochodzą), jakby ktoś był zainteresowany:p

Posted

słuchajcie jak ktoś zakładał na mailnatorze itp maile wczoraj (w sensie w niedziele) to nie musi czekać 24h na oddanie kolejnego głosu z tych maili -wystarczy, że północ przekroczyła..
pewnie mało kto zapisywał sobie te adresy, ale od tego jest historia!! - wszystkie @ powinny być tam zapisane..

Posted

[quote name='Lilmo']Jestem w pełni gotowa do dalszego głosowania ;) Błagam tylko powiedzcie mi czy któraś z "zepsutych" stron wróciła do formy,bo nie wiem z jakiej strony głosować. Czekając na odpowiedź wykorzystam moje 15 głosów z kont pocztowych ;)[/quote]

Mailinator działa. Jest najszybszy wg mnie. Jakby chwilowo przestał działać, to można próbować na [url=http://deadaddress.com/;)]Free anonymous disposable temporary email address account with inbox. Dead Address™[/url]

Posted

[quote name='Agappe']haha poleciałam po historii i w kilka minut dorzuciłam pewnie z ponad 50 głosów..[/QUOTE]

A ja nie mam historii, bo po każdym wyjściu z netu mi się automatycznie czyści:p Shit...

Posted

Mi też się czyści..ale na szczęscie pomyślałem..i każdą tamtą strone sobie w zakładkach zapisywałem..

a ja chce teraz głosować..ale mam błąd

i albo zagłosuje rano..albo 120 głosów przepadnie

Posted

[quote name='KeFFir94']
a ja chce teraz głosować..ale mam błąd

i albo zagłosuje rano..albo 120 głosów przepadnie[/quote]

To może spróbuj na razie poprzez jakąś stronkę, a potem sprawdź jeszcze raz te Twoje. Może się odblokuje za jakiś czas:roll:

Słuchajcie, jest już 9600. A przecież niedawno dopiero przeskoczyliśmy 9. miejsce z 9232 głosami. Ale zasuwamy!:-o