Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nikolaaa']i moje kolejne 7 głosów :)[/QUOTE]
Jak to robicie, że udaje wam się oddać kilka głosów?? Mnie się udało tylko raz, a potem wyświetliło się "Dziś już oddałeś głos na ten wpis." Poproszę o jakieś tips&tricks

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='izzie1983']Bo tu chodzi o ilość różnych adresów emailowych Kasiek :evil_lol:[/QUOTE]

O ja durna:oops: To takie kwiaty:evil_lol: Dzięki serdeczne za podpowiedź, do dzieła zatem!!

Posted

Zagłosowane. Roześlę dalej. ;)

[quote name='Red Dingo']chcilam sie przylaczyc z glosami ale nie przyjmuje kodu :([/quote]

Trzeba próbować kilka razy, mnie się udało dopiero za trzecim razem.

Posted

Też głosuję codziennie :cool3:
Wczoraj było 23, a dziś już 17:crazyeye:
Ale zasuwamy do przodu!:multi:

[quote name='Abrakadabra']
Głosowałyście może na Walentynkę, którą chyba Betel zgłosiła do konkursu Milki?

Qrcze, trzeba odkopać tamten wątek...[/quote]

Ten wątek chyba został przeniesiony do archiwum, bo nigdzie go nie mogę znaleźć. Ale głosowanie na walentynkę było trochę inne (łatwiejsze), bo nie trza było kodów wpisywać (o ile dobrze pamiętam) :p
A co chciałaś się dowiedzieć z tamtego wątku?:razz:

Posted

Ja już także oddałam dzisiaj głos. Poszłam w ślady kilku osób z tego wątku i odkopałam swoje stare konto na fotka.pl i wysyłam do ludzi wiadomości,ale to chyba nie na moje nerwy :angryy: głupota ludzka jednak nie zna granic :angryy:

Posted

Aurra musisz próbować do skutku, tak czasem jest, wczoraj mi przyjęło chyba za 20 razem , a dziś ze wszystkich kont po 2 próbach się udało :p

Posted

Gdyby tylko na podforach były wątki z linkiem do blogu Pauliny i prośbą o przynajmniej 5 głosów od kazdego i jego znajomych, to byśmy dojechały do tego 3 miejsca. A tak wyszło jak zwykle - a nawet te 10 tys. piechotą nie chodzi.:shake:

I niestety banerek mi nie wchodzi, pokazuje błąd URL...

Ja na razie wyslalam z 48 kont. Zakładam nowe - na onecie najłatwiej chyba i nie blokują zakładania kolejnych.

Posted

[quote name='Lilmo']Ja już także oddałam dzisiejsze głosy. Poszłam w ślady kilku osób z tego wątku i odkopałam swoje stare konto na fotka.pl i wysyłam do ludzi wiadomości,ale to chyba nie na moje nerwy :angryy: głupota ludzka jednak nie zna granic :angryy:[/quote]
Niestety wiem o czym mówisz:angryy: ale troche osób które chcą pomóc się znalazło;)

Posted

gdy pierwszy raz zagłosowałam zostało 6 dni do zakończenia głosowania i Paulina była na 28 miejscu a dzisiaj jest już na 17-tym :) to niesamowite
zostały 4 dni na głosowanie - głosujcie :)

Posted

[quote name='sonia&me']Nie ma sprawy,napisz na pw;)[/quote]

PW WYSLANE... :mad::mad::mad:glosuje i glosuje i wychodzi mi ciagle "wystapil problem z zapisem" :mad::mad::mad: a jeszcze 10 glosow moge oddac ... bede probowac pozniej,.
zamknij [B]Wpisz kod z obrazka[/B]

[IMG]http://paulinasmyk.dlaniepokonanych.pl/captcha/HR/EG/ISN2A-1250713574.png[/IMG] [I]Wystąpił problem z zapisem. [/I]

Posted

no tak dzis zaglosowala- choc moim zdaniem- aby zyskac przychylnosci ludzi- info muszá byc spojne : na profilu masz napisane , ze chce pomagac trudnej modziezy i husky, w podpisie masz , ze psom ze schroniska- a na poczátku masz napisane o kociarni w schronisku- sama widzisz , ze troché to niespojne.